Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
09-08-2014, 20:48,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
başkana ve teknik direktöre geçen sezon bize yaşattıkları mutluluktan dolayı güvenimiz sonsuz bu yoklukta tamam ayagımızı yorganımıza göre uzatıyoruz ama iş gerçekten çingene işine döndü 20 gün sonra lig başlayacak bizde kimin gidip kimin geldigi belli degil yarın kalktıgımızda kampı kim terkedicek onu düşünüyoruz artık
Reply
09-08-2014, 22:18,
edilson kampın en iyisi diyorlardı açıklama saçma olmuş yetişme bedeli yüzünden kiralık oyuncuda ne yetişme bedeli oyuncuyu bonservisi ile almıyorsun bence başka birşey var menajeri imza parası flan istediyse başkan siktiri çekmiştir ama yanlış yapılmış.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
09-08-2014, 22:50,
boşverin başımıza bela olcağına gitsin daha iyi zaten oynamadan gitmiş oldu iyi oynayıpta gitse üzülürdük ....
Reply
10-08-2014, 01:26,
bu adam harbiden kampın en iyisiyse ve sırf 3 kuruş için yollandıysa keşke başkanda gitseydi onunla birlikte. bu ne arkadaş neredeyse üste para isteyecek topçulardan. tamam maddi durum kötü sendne trilyonluk transfer bekleyendem yok ama bedavayada olmuyor işte
Reply
10-08-2014, 14:12,
bozbağın prensiblerinden ödün vermeden kulübün çizmiş olduğu rotadan taviz vermeden hareket etmesini sonuna kadar destekliyorum..her alanda bu tip yöneticilere ihtiyacımız var..mutlaka iyi futbolcu bulunur ancak önemli olan ilkelerden taviz vermemek
Reply
10-08-2014, 15:13,
Basgan o vasat topcularla bu takimi sampiyon yaptiya sonuna kadar politikasini destekliyorum mehmet hoca ile de cok iyi anlasiyorlar zaten.
Reply
11-08-2014, 11:33,
Jones Carioca için neden herkes bu kadar karamsar anlamadım Karabük'teki kaçırdığı birkaç posizyon için ise İbrahimoviç'in kaçırdığı gollere de bakın.

İyi forvet dediğin gol kaçırır, önemli olan posizyona girebilmektir. 5 posizyona girer 3'ünü kaçırır 2'sini atar, öteki forvet 2 posizyona anca girer belki 1'ini atar. Hangisini tercih edersin.

Ayrıca Karabük'ten önceki kariyeri de oldukça iyi, bir diğer açı ise takımda şu anda Süper Lig'den gelmiş tek oyuncu yanlış bilmiyorsam. 3.Ligden ve 2.Ligden transferlerin yanında bence gayette iyi.
Football Manager Researcher
Reply
11-08-2014, 18:21,
ben şahsen 2 pozisyona girip 1 ini atan forveti tercih ederim Smile sonuçta forvet, takımı pozisyona sokan oyuncu değil girilen pozisyonu gole çevirmekle görevli oyuncudur. takımı pozisyona sokan ise öncelikle teknik direktörün oyun anlayışı taktiği vs, sonrada o taktiği sahada başarıyla uygulayacak olan orta saha ve kanatlardır. millet sayfalardır neden ısrarla bi beyin istiyor takıma? senin mantığına göre 11 kişilik kadroya 5 forvet koy, her biri 3 er pozisyona girse maç boyu 15 tane net pozisyon ederki her maç en az 5 atar bu takım Smile iyi forvet dediğin gol kaçırır düşüncesine gelince, ergün türkiyenin en iyi forvetlerinden biridir ve kesinlikle premier ligde oynamalıdır bu mantığa göre Smile

corioca hakkındaki düşüncelerine ise yüzde yüz katılıyorum. şahsen bende umutluyum bu oyuncudan. karabükte kolay kolay boş beleş oyuncu alan bi takım değildir. karabükün almış olması bile iyi bi referanstır bence. süper ligde başarılı olamamış olması ise bizim için ölçü olamaz. ben umutluyum carioca dan.
Reply
11-08-2014, 18:55,
Bu hazirlik maclari niye surekli iptal oluyor?
Reply
11-08-2014, 20:08,
Yuh artik antep belediye premier ligden newcastleden ameobiyi almis.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)