08-08-2014, 19:59,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
(08-08-2014, 19:31)genoa28 Wrote: -zamanında biz kimseyi yemedik, hatta Ergün hoca gibilere bile destek olduk, bu arada ben kimim ki hocayı eziyorum beni ne kadar tanıyorsun ki ? zamanında hocayı ne kadar desteklediğimizi de bilen bilir.
-bahri hoca'ya gelirsek suç o adamın değil o'nu hoca diye bu takıma getiren kamillerindir, adam kendine göre haklı sebeplerini söylemiş, hocalığı sıfır olan adamı getirip hoca yaparsan suç başkan ve yönetimindir.
-son bölüm içinde mehmet hoca'nın hocalığına birşey dediğimiz yok zaten, ama yönetim seni takmıyorsa bi sıkıntı var demektir, maicon arkadaşın dediğine göre hoca 10 numara ve forvet istiyor başkan takmıyormuş böyle birşey olabilir mi, çalıştığın iş yerinden düşün iş ile ilgili birşeyler istiyorsun ve patronun sana bu olanakları sağlamıyor ne kadar çalışabilirsin ya da çalışırmısın...
son olarak tabi görüş meselesi, ama hoca bensem ve 20 transfer yapılmış macion arkadaşın dediğine göre sadece hocanın istediği Barış alınabilinmiş ve ben 2 oyuncu aldıramıyorsam şahsen orda durmamın bi anlamı yok ama sizin görüşlerinizde sizi bağlar. zamanında sen ve senin zihniyetindekiler yedi bu hocayı. takım takır takır topunu oynarken hocanın açığını arayan zihniyet yedi hocayı. şuan senin yaptığın gibi mesela. hoca kısıtlı imkanlarla elden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve sen gurur duyacağın yerde hocayı takdir edeceğin yerde onu bile eleştiriyorsun. neymiş zamanında ergün hoca gibilerin bile arkasında durmuşmuş. marifetmi yani ergün gibi çapsız birinin arkasında durmak? ergünün bu takıma faydalı olamayacağı taa geldiği günden itibaren belli bişeydi. giresunspora katkı sağlamayacak birinin arksında ne diye durulurki?
bahri kaya gibi çapsız kişilerin hoca diye gelmesinde suç yine sen ve senin zihniyetinde. mehmet hoca gibi biri gelir takımın maddi imkanları kısıtlı olduğu için başkanı zorlamaz, bahane uydurmaz, onun yerine bu kısıtlı imkanlarla neler yapabiliriz diye çaşlışır onuda eleştirirsin. o gider yerine bahri kaya çapsız biri gelir bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapamayınca bahane üstüne bahane uydurur transfer transfer diye tutturur onuda beğenmezsin. peki kim gelsin kardeşim sen söyle? birbirinin zıttı iki hoca. eğer birini eleştiriyorsan diğerini takdir etmen gerekir çünkü eleştirdiğin şeyin tam tersi. ama sen ikisinide eleştiriyorsan sen ne istediğini bilmiyorsun demektir.
ayrıca hocayı takmamak nerden çıktı? seni duyandan başkan bozbağ hocaya "sen karışma len" diye cevap vermiş sanır. hocayı takmamak ayrı maddi sıkıntılardan dolayı her istediği transferi yerine getirmemek ayrı şeyler.
|
|
08-08-2014, 22:02,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
karagümrük maçı yağmurdan dolayı iptal olmuş...
|
|
08-08-2014, 22:44,
|
|
KOÇEL ÇELİK EŞYA yeni sezonda Giresunsporumuza sırt reklamı için sponsor oldu. Giresunspor bu sponsorluk anlaşmasından 100 bin TL gelir elde etti. Şehrine sahip çıkan yürekli insanlara teşekkürler.
|
|
08-08-2014, 22:46,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(08-08-2014, 19:59)kerasus Wrote: zamanında sen ve senin zihniyetindekiler yedi bu hocayı. takım takır takır topunu oynarken hocanın açığını arayan zihniyet yedi hocayı. şuan senin yaptığın gibi mesela. hoca kısıtlı imkanlarla elden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve sen gurur duyacağın yerde hocayı takdir edeceğin yerde onu bile eleştiriyorsun. neymiş zamanında ergün hoca gibilerin bile arkasında durmuşmuş. marifetmi yani ergün gibi çapsız birinin arkasında durmak? ergünün bu takıma faydalı olamayacağı taa geldiği günden itibaren belli bişeydi. giresunspora katkı sağlamayacak birinin arksında ne diye durulurki?
bahri kaya gibi çapsız kişilerin hoca diye gelmesinde suç yine sen ve senin zihniyetinde. mehmet hoca gibi biri gelir takımın maddi imkanları kısıtlı olduğu için başkanı zorlamaz, bahane uydurmaz, onun yerine bu kısıtlı imkanlarla neler yapabiliriz diye çaşlışır onuda eleştirirsin. o gider yerine bahri kaya çapsız biri gelir bi "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" yapamayınca bahane üstüne bahane uydurur transfer transfer diye tutturur onuda beğenmezsin. peki kim gelsin kardeşim sen söyle? birbirinin zıttı iki hoca. eğer birini eleştiriyorsan diğerini takdir etmen gerekir çünkü eleştirdiğin şeyin tam tersi. ama sen ikisinide eleştiriyorsan sen ne istediğini bilmiyorsun demektir.
ayrıca hocayı takmamak nerden çıktı? seni duyandan başkan bozbağ hocaya "sen karışma len" diye cevap vermiş sanır. hocayı takmamak ayrı maddi sıkıntılardan dolayı her istediği transferi yerine getirmemek ayrı şeyler.
tahmin ettiğim kişiysen zamanında seninle de beraber maçlar izledik hatta hocayı da çokca övdük (fatih kitapçı dönemi bank asya) hatta hocanın kısıtılı imkanlara rağmen iyi futbol oynattığını vs hep söylerdik. o nedenle hocayı zamanında yiyenler arasında ben yokum yani ki hep de arkasındaydık.
hoca eleştirilebilir yani sonuçta hocanında eksikleri olabilir kaldı ki ben hocayı futbol bilgisi ya da oynattığı futbol ile ilgili yorum bile yapmadım.
bahri kaya dönemi vs. ile önceki sayfada mesajım mevcut.
son kısma gelirsek, maicon'un yazdıkları ithafen hoca takılmıyor gibi bir hava var, arkadaşın yazdığına göre Barış Bakır bile ayıp olmasın diye alındı gibisinden mesajı vardı, haliyle yapılan transferlere rağmen dedim ya 3 sağ açık 5 ön libero takıma doldurup 10 numara alamıyorsan bunu maddi sıkıntı ile açıklamak mantıksız gibi.
|
|
09-08-2014, 00:32,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Edilson'u yollamışlar.
Quote:2014-2015 sezonunda Palmeiras kulübünden kiraladığımız Edison Tavares Dos Santos Türkiye’ye gelerek takımımızla beraber çalışmalara başlamıştır. Fakat ne olduysa Palmeiras kulübü anlaşmamızın dışına çıkarak “Yetiştirme Bedeli” belgelerini kulübümüze vermeyip ayrıca kulübümüze ciddi bir yetiştirme bedeli çıkartmıştır.
Bunun sonucunda göreve geldiğimiz günden beri Giresunspor’a maddi ve manevi zarar verecek hiç bir transfere onay vermediğimiz gibi Edilson Tavares Dos Santos’un sözleşmesini anlaşmadaki haklarımızı kullanarak tek taraflı olarak fesih ettiğimizi kamu oyuna duyururuz. Saygılarımızla...
GİRESUN SPOR YÖNETİM KURULU
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
09-08-2014, 00:48,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Allahim yanlis kisiyle yollari ayirdik
ben john carioca icin dua etmistim
edilson dan umitliydim sahsen ortalama bi performans sergilerdi bence.adam hem brezilyali hem sol ayakli bos adam degildir.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
09-08-2014, 01:15,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
|
|
Tuh bee. Kotu oldu.
|
|
09-08-2014, 10:53,
(This post was last modified: 09-08-2014, 10:54 by kerasus.)
|
|
kerasus
Posting Freak

|
|
|
yalnız bizim edilson palmeiras klübünden değildiki. brezilya alt liglerinde benzer isimde bi takımdan gelmişti. zira brezilyanın en üst liginde oynayan topçu zaten ptt 1.liginin anasını ağlatacak seviyede olur ve bizimde maddi durumumuz öylesini getirmeye yetmez. hele hele öyle bi topçuda zaten menejer tavsiyesiyle transfer yapacak kadar düşmez. bizimki ise alt liglerde olup klüp bulamadığı için menejer tavsiyesiyle bize önerilen biriydi. nasıl çıkacağı ise tam bir soru işaretiydi. o açıdan gitmesinde bi sıkıntı yok bence. karabükten gelen jones içinse umutluyum. karabük gibi takım öyle boş transfer yapmaz kolay kolay. heleki bunu süper lige transfer etmişlerdi. orada yapamamış olabilir belki ama 1.lig için gayet yeterlidir diye düşünüyorum.
@genoa28:
başkanın hocayı dinlememesi elbette sadece maddiyatla açıklanamaz evet. ki ben hiçte doğru bulmuyorum başkanın yaptığını. ama bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk bence. normal bir başkan hiç parası olmayıp sadece bir tane transfer yapacak olsa dahi onuda hocanın bilgisi dahilinde yapması lazım. ama bizimki malesef transferde oyuncunun kalitesinden ziyade fiyatına bakıp alıyor. hoca ise elbette öncelikle kalitesine bakar alacağı oyuncunun. çok çok iyiyse 50 bin liranın hesabını yapmaz. ama başkan tam tersine takımı tek başına şampiyon yapacak oyncu bile olsa sırf 50 bin daha vermemek için almaz o oyuncuyu. oyüzdende başkan transferleri kendisi yapıyor hocaya bırakmıyor. yani bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk ama maddiyattan kaynaklanan bi sorumsuzluk. bu takım küme düşse başkan bozbağmı daha çok üzülür yoksa mehmet hocamı? tartışmasız mehmet hoca derim. başkan zaten çıkmasına bile pek gönüllü değildi takımın. oyüzden bukadar işini gönülden yapan takıma bağlı bi hoca bulunmuşken arkasında durulmalıdır.
|
|
09-08-2014, 11:53,
(This post was last modified: 09-08-2014, 11:57 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
@kerasus karşim
ben anlatmaktan bıktım siz hala bizimki amator ligden geldi demekten bikmadiniz
son bir kez deniyorum
bizim ki palmeirastan geldi kiralik , zaten aciklamadada goruyorsun palmeiras para istemiş diye ayrica onceki oynadigi takimlara baktigimizda palmeirastaki edilson la örtüştügünu goruyoruz (yani amatördeki edilson diye bisey yok belkide). sadece son takimi tutmuyor o da giresun basininin sallamasidir.
ayrica oyle tozunu falan da attiramaz adam palmeirasta dogru duzgun oynamiyordu , bi kere genc oldugu icin adamlar gelissin diye yolluyorlar.Mesela isael gremio takimindan geldi o da 1.lig takimi . Ligin anasini aglatcak seviyedemiydi ? Benim icin isaelin bi tık üstünde olsa yeterliydi neyse yerini daha iyi birini aliriz insallah..
ben olsam cariocayida yollar yerine zenci forvet alirim guclu
birde orta sahaya teknik birini alirim brezilyali
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
09-08-2014, 13:56,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(09-08-2014, 10:53)kerasus Wrote: @genoa28:
başkanın hocayı dinlememesi elbette sadece maddiyatla açıklanamaz evet. ki ben hiçte doğru bulmuyorum başkanın yaptığını. ama bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk bence. normal bir başkan hiç parası olmayıp sadece bir tane transfer yapacak olsa dahi onuda hocanın bilgisi dahilinde yapması lazım. ama bizimki malesef transferde oyuncunun kalitesinden ziyade fiyatına bakıp alıyor. hoca ise elbette öncelikle kalitesine bakar alacağı oyuncunun. çok çok iyiyse 50 bin liranın hesabını yapmaz. ama başkan tam tersine takımı tek başına şampiyon yapacak oyncu bile olsa sırf 50 bin daha vermemek için almaz o oyuncuyu. oyüzdende başkan transferleri kendisi yapıyor hocaya bırakmıyor. yani bu hocayı takmamak değil sorumsuzluk ama maddiyattan kaynaklanan bi sorumsuzluk. bu takım küme düşse başkan bozbağmı daha çok üzülür yoksa mehmet hocamı? tartışmasız mehmet hoca derim. başkan zaten çıkmasına bile pek gönüllü değildi takımın. oyüzden bukadar işini gönülden yapan takıma bağlı bi hoca bulunmuşken arkasında durulmalıdır.
hepsinde hem fikiriz ama hoca bazı şeyleri yaptırabilmeli sanki tek ayrıştığımız nokta bu gibi.
Edilson konusuna gelirsek, transfer anlamında ne kadar kötü yönetildiğimizin bir göstergesi bence, kiralık oyuncuda yetiştirme bedeli ilk defa duyuyorum ayrıca madem kulüp ile tam anlaşamadın ne diye oyuncuyu kampa getirip sözleşme imzalatırsın hakikaten garip durumlar, belkide agbetu'da ki denildiği gibi sözleşmenin fesihine yol açan sebep para değil başka bir sebep de olabilir ama videolardan izlediğimiz kadarı ile oyuncu çok iyiydi, son olarak tamam paramız yok hatta giresunspor geçmiş yönetimlerini de fakir edebiyatı yaptığı gerekçesi ile eleştirirdim ama bunların ki cingene işine döndü...
|
|
|