30-Hafta -Giresunsporumuz - Denizlispor
21-04-2019, 23:53,
RE: 30-Hafta -Giresunsporumuz - Denizlispor
Afyon sırası ile eskişehir(d), osmanlı ,elazıg(d),ümraniye ile oynayacak puan alabilecegi maçlar eskişehir ve elazıg maçları gözüküyor esasında elazıg şu bir iki hafta bir kaç puan alabilirse içeride afyona maçıda vermez elazıga karşı ikili averajımızda var. Biz ne yapıp ne edip içerde Adanademiri es kaza diyorum yenersek fişi çekeriz son haftada altınordunun playoff iddası kalmazsa yedeklerle çıkabilirler yada playoffu garantilerlerse aynı şey hatay deplasmanı içinde geçerli hatayın ilk iki şansı zor gibi bizim maça kadarda playoff garanti olur gibi yedeklerle çıkarlar bizde galip geliriz diyecemde sonra bir gülme geliyor içimden galibiyet kim biz kim
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
22-04-2019, 08:08, (This post was last modified: 22-04-2019, 09:35 by bulancak28.)
Eskişehir kendi evinde o maçı Afyon'a vermez. Osmanlı istikrarsız bu ara her sonuç çıkabilir. Elazığ ve Ümraniye'nin tamamen o anki durumuna göre şekillenecek.
Bizim Adana Demir'den başka yeneceğimiz takım yok bu fikstürde. Onu da şunun için söylüyorum; normalde bu takımın kimseye yenebileceğine inanmıyorum ama malum Adana Demir'e bir şekilde şansımız tutuyor.
Reply
22-04-2019, 10:15,
Bence kalan 4 maçta ya 3 puan alacağız ya da 0 puan alacağız

Afyon artık kalan 4 maçta 1 puan mı alır 5 puan mı , 9 puan mı ona göre şekillenecek
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
22-04-2019, 12:32,
Beyler biz ne kadar kötüysek Afyon'da o kadar kötü, bir galibiyet bizi ligde tutar, Afyon'un 6 puan alma şansı yok bence, Eskişehir ve Osmanlı'dan 0, Elazığ'dan 3 alsa son hafta Ümraniye maç vermez bunlara, ulan gelde Karabük maçına yanma.

Biz alırsak Adana Demirspor'dan alırız o 3 puanı ya da son hafta Altınordu'dan
Reply
22-04-2019, 13:06,
Son hafta ah vah içerisinde düşeriz.Hesaba kitaba gerek yok.Bu salaklar kimseyi yenemez.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
22-04-2019, 17:30,
VALLA BU SARTLAR ALTINDA KÜME DÜSEN TAKIMIN OYUNCULARI GIRESUN OSMAN AGA MEYDANINDA YADA ATAPARK TA FALAKAYA YATIRILIR BUNU HAK EDERLER KUSURA BAKMASINLAR BU KADAR RUHSUZ OYNAYAN OYUNCULAR VE YÖNETIMIN TAMAMI FALAKAYA YATIRILMALI EGER KÜME DÜSERSEK BU SARTLARDA VE BUNDAN SONRA KIMSE HAK ETMEDIGI EKMEGI YIYEMEZ BEN CANLA BASLA CALISMASAM BANA KIMSE MAAS ÖDEMEZ 63 YASINDA HALA CANLA BASLA CALISIYORUM HELAL LOKMA YEMEK ICIN KIMSE KUSURA BAKMASIN
Reply
22-04-2019, 18:19,
(22-04-2019, 17:30)gorelelibey Wrote: VALLA BU SARTLAR ALTINDA KÜME DÜSEN TAKIMIN OYUNCULARI GIRESUN OSMAN AGA MEYDANINDA YADA ATAPARK TA FALAKAYA YATIRILIR BUNU HAK EDERLER KUSURA BAKMASINLAR BU KADAR RUHSUZ OYNAYAN OYUNCULAR VE YÖNETIMIN TAMAMI FALAKAYA YATIRILMALI EGER KÜME DÜSERSEK BU SARTLARDA VE BUNDAN SONRA KIMSE HAK ETMEDIGI EKMEGI YIYEMEZ BEN CANLA BASLA CALISMASAM BANA KIMSE MAAS ÖDEMEZ 63 YASINDA HALA CANLA BASLA CALISIYORUM HELAL LOKMA YEMEK ICIN KIMSE KUSURA BAKMASIN

Hiçbir şey olmaz. S.ktirip giderler yeni takımlarına biz de öpüldüğümüzle kalırız. 

Samsun bekle kocan geliyooo...
Reply
22-04-2019, 21:04,
yerel basin yasin ozan hirsliydi yazmis facete karsima cikti biz baska mac izledik heralde
Sadece Giresunspor!
Reply
22-04-2019, 22:14,
takimda top oynayan bi Tanase vardi. O da sezonu kapatmis
Reply
23-04-2019, 15:01,
(22-04-2019, 22:14)yirmisekiz Wrote: takimda top oynayan bi Tanase vardi. O da sezonu kapatmis
diğer kalaslara bakarsan doğru her maçta illa bir şutu var ama hep kalecinin üzerine atıyor bir kere köşeye attığını görmedim
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)