21.Hafta l Manisaspor 1-2 Giresunsporumuz
18-02-2017, 15:32,
RE: 21.Hafta l Manisaspor - Giresunsporumuz
Giresun Giresun olalı böyle orta saha görmemiştir. DİMİTRİADİS muhteşem bir oyuncu. Bugün de resmen 2-3 tane kazma Manisalıyla savaştı.
Resmen altın değerinde bir deplasman 3 puanı oldu. Şimdi yaslan arkaya.
Reply
18-02-2017, 15:41,
ligin en iyi orta sahası bizde çok şükür müthiş bir 8 numara helal olsun valla yedüğü galdirik turşuları Big Grin

bu arada rızvan baya baya açıkta oynadı çok da iyi oynadı ha Big Grin
Reply
18-02-2017, 15:59,
(18-02-2017, 15:32)sokakbaşımeyhane Wrote: Maçtan şimdi çıktım..3 puan çok iyi oldu..artik dönüş yok...fakat şuna değinmeden geçemeyeceğim...cepni çotanaklar ile yenimahalle grubu biribirine girdi maçın içine ettiler...sampiyonluk yolunda bunlara gerek yok

usta bunların sorunları ne ?

ben marmaralı çotanaklar ile çepni boyu kavgalı sanıyordum. Sebebi ne bilmiyorum..

Marmaralı ile çepni boyu o zaman kumyalı ve yenimahalle arasında taraf oldular. Yani biri yeni mahallenin tarafına geçti , diğeri kumyalının..

detay bilmiyorum. Detaylı bilgi sahibi olan var mı ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
18-02-2017, 16:01,
Wink  RE: 21.Hafta l Manisaspor - Giresunsporumuz
Maçın saatini unuttuğumdan bakamadim , skoru görünce şok oldum. Harika bir galibiyet almışız, özetini izlicem bakalım. Dimitriadis sarı kart görmüş sınıra yaklaştı , Ümraniye deplasmanında ihtiyacimiz olacak.
Reply
18-02-2017, 16:02,
Vallahi kardeşim geçen hafta cep ni boyuna pankart astirmamislar giresunda bu haftada onlar aynısını yaptı anlayacağın kavga izlemekten gole sevinemedik
Derelili çotanak
Reply
18-02-2017, 16:12,
Maç primi 15 bin TL ye çıkmış. Az önce videosunu izledim. Oyuncular çok mutlu. Taraftar da bütünleşecektir süper lige çıkınca. Ama hala tablonun ilk yarısındaki takımlarla maç yapmadık. Yine de hazırlıklı olalım herşeye. 5 te 5 le başlamak,böyle maçlarda puan kaybetmemek avantajımız. Ama çok zor maçlara da çıkacağız. Allah yardımcımız olsun.
Reply
18-02-2017, 17:03,
bu maçtan 3 puan almak çok güzel oldu. haftaya elazığ ve ümraniye maçlarını kazandığımız zaman ligin lideri oluruz. ve eskişehir ile muhtaşem bir maça çıkarız. ama maçlar bundan sonra daha zor olacağı kesin.
Dereli'li
Reply
18-02-2017, 18:20,
Çepni boyu ve yenimahalle olayı staddan maalesef forumlara taşınmış karşılıklı tehditler var iki grupta biribirini tehdit ediyor yok şu maça gelmeyin yok bu maça gelmeyin
.. şampiyonluk yolunda ayrismalara birileri dur demeli bu takıma ve taraftarlara zarar verir...
Derelili çotanak
Reply
18-02-2017, 18:41,
Sorun ne Kumyalı'da ne Çepni Boyu'nda ne de Marmaralı Çotanaklar'da. Tek sorun Yenimahalle'nin liseli ergenleri. Bunlar her yerde sıkıntı çıkarıyorlar.
Reply
18-02-2017, 18:43,
daha fazla detay bilmiyoruz ama şu eldekilere bakınca çepni boyu haklı gibi. Adamlara urfa maçında pankart astırmamışlar, kale arkasına gitmişlerdi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)