13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
07-12-2016, 02:01,
RE: 13 Hafta : Giresunspor - Sivasspor
Aslında bu maçtan sonra bazı oyuncular kadro dışı bırakılmalıydı sanırım mersin yenilgisinden sonraya bırakıldı.
Reply
07-12-2016, 09:05,
(07-12-2016, 02:01)cotanak88 Wrote: Aslında bu maçtan sonra bazı oyuncular kadro dışı bırakılmalıydı sanırım mersin yenilgisinden sonraya bırakıldı.

Big Grin
Reply
07-12-2016, 12:48,
Eğer bir yerde sıkıntı varsa, yolunda gitmeyen bişeyler varsa oranın yöneticisi sorumludur bu durumdan. Türkiye'de tam tersi, hep en alt kademe suçlanıp konu kapanıyor. Ülke yönetiminde de aynı şekilde, klüplerde de, federasyonlarda da. Bizim konumuz ise Giresunspor. Baktılar işler iyi gitmiyor hocayı yolladılar. Sonra baktılar sorun hocada değilmiş. Peki o hocanın ekmeğiyle oynanmasını ve kariyerini olumsuz etkilemenin bedeli ne olacak? Malesef öyle bir bedel yok, birileri canı istediği yollayabiliyor. Sıra geldi futbolculara. Yine düzelmezse malzemeciyi yollarlar, oda olmazsa sonunda top toplayıcı çocuklara kadar uzanır. Ama klübü yönetenlerin hiç suçu yok kötü gidişatta. Hadi farzedelim sorun gerçektende futbolcu kadrosunda. Ama o futbolcuları transfer edenin hiç suçu yok.
Reply
07-12-2016, 15:14,
Birkaç sayfa önce yazmıştım.15 futbolcu üzerinden dönen kulüp olmaz.Takımımızda kulübe futbolculuğu yapan isimler var.Maliyeti en az 600-800 bin liradır.Belkide daha fazla.
Biraz daha açayım.Hiç izlemediğimiz için Gökhan Yılmaz için olumlu düşüncelerim vardı.Hüsamettin'in yeteneklerini göz önüne aldığımızda nasıl kesemez diyorduk.Cezalı olduğu hafta izledik ki Hüsamettin gibi bir ismi kesemeyen oyuncu olduğunu, hatta arattığını gördük.Boş bir transfer gözüyle değerlendiriyoruz.Elimizde bir tane sol bek var oda Hüsamettin.Elimizde bir tane forvet var oda Özgürcan.Elimizde birtane 10 numara var oda Tomic.

Takımı bu hale düşüren yönetimdir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
07-12-2016, 15:19,
(07-12-2016, 12:48)kerasus Wrote: Eğer bir yerde sıkıntı varsa, yolunda gitmeyen bişeyler varsa oranın yöneticisi sorumludur bu durumdan. Türkiye'de tam tersi, hep en alt kademe suçlanıp konu kapanıyor. Ülke yönetiminde de aynı şekilde, klüplerde de, federasyonlarda da. Bizim konumuz ise Giresunspor. Baktılar işler iyi gitmiyor hocayı yolladılar. Sonra baktılar sorun hocada değilmiş. Peki o hocanın ekmeğiyle oynanmasını ve kariyerini olumsuz etkilemenin bedeli ne olacak? Malesef öyle bir bedel yok, birileri canı istediği yollayabiliyor. Sıra geldi futbolculara. Yine düzelmezse malzemeciyi yollarlar, oda olmazsa sonunda top toplayıcı çocuklara kadar uzanır. Ama klübü yönetenlerin hiç suçu yok kötü gidişatta. Hadi farzedelim sorun gerçektende futbolcu kadrosunda. Ama o futbolcuları transfer edenin hiç suçu yok.
Bozbağ, “Yaptığımız transferlerle ilgili kendimi çok başarılı bulmuyorum. Futbolda bir şey tutarsa kralsınız, tutmazsa, Giresunspor’da bir olumsuzluk varsa ve bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu benim. Kaçacak halimiz yok. Sportif anlamda 15 puanı ne çok başarılı ne çok başarısız buluyorum. Başarısızlık anlamında bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu da benim.” 
Ben 13.Haftada da olsa Başkandan istediğim cevabı aldım Smile Hatayı kabul etmekte bir erdemdir.Umarım bundan sonra hatalardan ders alınarak yola devam edilir.Dozunda olmak koşuluyla Eleştiri her zaman iyidir.Başkanın eleştirileri aksine umursaması ve ona göre hareket etmesi gerekir,eleştiriler bazen yol gösterebiliyor.
Mali konuda takımı bu kadar düze çıkarmış bir başkanın transferde dibe vurması ve son gün transferleriyle menajerlerin ağzına bakması bizi şaşırtıyor sadece, yoksa bu takıma en çok emek veren Mustafa Temel Bozbağla süper lige çıkmayı bizden fazla isteyen yoktur.
Reply
07-12-2016, 18:11,
Maçtan sonra kendime zor geldim ve çoruma döndüğüm için geç yazıyorum. 1.si gökhan yılmaz'ın ne suçu vardı anlamadım. kapalı deniz tarafındaydım ve çok da güzel ortalar kestiğine şahit oldum. hüsamdan çok iyi olmayabilir ama iyiydi. hayır yani bu kadar adam ne suç yaptıda devre arasını beklemeden cıkartıyorsun. adamın kariyeri bitmiştir bana göre (giresunspor) . maçın başında tomici görmeyince çok üzüldüm. ama yapacak bişey yoktu. ayrıca volkan okumak takıma geldiğinde herkes süper transfer falan dedi de volkan ilk yarı 0 idi. çok çok kötü idi . hiç bişey yapamadı. panos her gecen gun ustune koyuyor . ben sabredilmeli dedim arkasındayım hala . şu orta sahayı tomic recep panos yapsak nolur acaba bi kere deneyin yahu. tomic kanatta tutmuyor anlayın artık bunu. özgürcan fena hantal bir forvet . patlama gücü yok. bi anda hızlanamıyor. igors çokta kötü değildi . özgür fena hatalar yaptı şaşırdım. igors maçtan sonra sahanın ortasında oturdu hatta üzüldü adam. pas hatası yapınca kendine kızıyordu. mustafa kaplan gönderilmesin diye dua ettim . hocanın bi kaç maçına bakarak basın (diğer basın) zoruylada gönderildi. hoca en azından top oynatıyordu. hatta bi sözü vardı ''giresun kötü gitmeye başlayınca maçını 3-4 hoca birden izler oldu diye'' bu ligde çoğu antrenör akbaba gibi takımlara çöküyor ve kafa karıştırıyor. başkanın ilk hatası okaforu almakla (bana göre vedat gibi sabredemiyoruz ama sabretmemiz gerek ) ikinci hatası mustafa hocayı gondermekle. istikrar diye bişey var. bak altınorduya başkan bi atar yaptı takım düzeldi hocası da çoğu topcuda geçen senekiler. bizde azıcık bekleyebilirdik en azından devre arasına kadar . sanki -9 puan kaybetme durumumuz var gibi hoca değiştirdik. yücel hoca ligi biliyomuş gibi onu aldık. boş adam yücel hoca boş. engin ipekoğluda boş adam. erkan sözeriyi beğenmezdim ama adam bu ligin antrenörü cidden. ümraniye maçını izledim adam toparlamış takımı. rızvan beni çok şaşırttı mücadelesi müthişti . söverdim ama çok şaşırttı beni . yedeklerden guido yu çık ondan çacık olmaz youssef belki. mertcan diye genç bi çocuk var kimse denemiyor. iyi kumaşı var ama şans bulamıyor bi bulsa bence oda patlayacaktır. geçen sene lig allaha emanet diye biz bi anda play-off potasında kaldık . bu sene zorlu rakipler var. bence küme düşmeyiz ama play-off da hayal değil sanki.
Reply
07-12-2016, 18:24,
(07-12-2016, 15:19)cotanak88 Wrote: Bozbağ, “Yaptığımız transferlerle ilgili kendimi çok başarılı bulmuyorum. Futbolda bir şey tutarsa kralsınız, tutmazsa, Giresunspor’da bir olumsuzluk varsa ve bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu benim. Kaçacak halimiz yok. Sportif anlamda 15 puanı ne çok başarılı ne çok başarısız buluyorum. Başarısızlık anlamında bir sorumlu aranıyorsa o sorumlu da benim.” 
Ben 13.Haftada da olsa Başkandan istediğim cevabı aldım Smile Hatayı kabul etmekte bir erdemdir.Umarım bundan sonra hatalardan ders alınarak yola devam edilir.Dozunda olmak koşuluyla Eleştiri her zaman iyidir.Başkanın eleştirileri aksine umursaması ve ona göre hareket etmesi gerekir,eleştiriler bazen yol gösterebiliyor.
Mali konuda takımı bu kadar düze çıkarmış bir başkanın transferde dibe vurması ve son gün transferleriyle menajerlerin ağzına bakması bizi şaşırtıyor sadece, yoksa bu takıma en çok emek veren Mustafa Temel Bozbağla süper lige çıkmayı bizden fazla isteyen yoktur.

Aslında şu cümle çok şey anlatıyor. Aslında hatasını kabul ediyor gibi açıklama yapsa da burada şanssızlığa bağlıyor başarısızlığı. birde kabul ettiği şey yanlış transfer politikası değil, aldığı oyuncular konusunda hata yaptığını belirtiyor. oysa asıl yanlış olan şey imza attırılan oyuncuların isimleri değil, o oyuncuların alınış şekli. yani menejerin kucağına oturupta bize en ucuz topçuyu getir diye transfer yapılmaz kardeşim. youtube da izleyerek transfer yapılmaz. ya tutarsa diye karambole transfer yapılmaz. hadi göztepe ads eskişehir falan yapabilir parayla yüzen takımlar. ama bizim sokağa atılacak paramız yok. biz garanti transfer yapmak zorundayız. 

bu takımı mali konuda düzlüğe çıkaranda kimse kusura bakmasın ama bozbağ değil mehmet birincidir. şampiyon olduğumuz seneyi hatırlayalım. ilk yarıya play off hattının birkaç puan gerisinde girmiştik. ama kimse o kadroyla değil şampiyonluk play off dahi beklemiyordu. eğer birkaç nokta transfer yapılırsa play off yaparız diyorduk. peki yaptıkmı o nokta transferleri? hayır. bozbağ efendi tahtayı açmayı canı istemedi çünkü. o takımı kısıtlı kadroyla şampiyon yapıp üst lige çıkaran mehmet birincidir. bozbağa kalsa biz 2. ligde takılıyor olacaktık hala. ve 2. ligde o borcu zor ödersiniz. hatta bozbağa kalsa ergün penbe sevdası yüzünden 2.ligdeki ilk senesinde küme düşecekti ünye pazara dua etsin. 

uzun lafın kısası, nezaman çıkarda demekki transfer işini biz beceremiyoruz bundan sonra güvendiğimiz bir hoca getirecek ve transferi onun istekleri doğrultusunda yapacağız der, işte ozaman bozbağ hatasını anlamış derim. ama adam hala tutup tutmamaktan bahsediyor utanmadan. bu sene tutmadı ama kumara devam diyor.
Reply
07-12-2016, 19:58,
Nihayet transferde kendini basarili bulmadigini soyleyebilmis. İsler yoluna girebilir demektir.
Reply
07-12-2016, 23:52,
İsmail dinler ramazan sal ve alican urfadan ayrılmış. Attır ismaile imzayı, öpeyim ellerinden başkan.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
08-12-2016, 11:02,
(07-12-2016, 23:52)chotanax Wrote: İsmail dinler ramazan sal ve alican urfadan ayrılmış.  Attır ismaile imzayı, öpeyim ellerinden başkan.
ismail eski ismailse çok iyi olur fakat neden gönderildiklerini de sorgulamak lazım özellikle ismail tosun olmuş maşallah  Big Grin
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)