25-10-2016, 18:44,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
(24-10-2016, 23:38)einstein78 Wrote: çok kesin bir kişiden duydum. geçen sene başkana takımın süper lige çıkacakmıyız diye sormuşlar. başkan yok canım ne gerek var süperlige çıkmanın. böyle 1.ligde takılmamız yeterli demiş. süperlige çıkmak daha fazla borç daha fazla para kaybı demiş. biz o yükün altından kalkamayız böyle devam edeceğini belirtmiş. bence bu yüzden forvet almıyoruz takımın eksikleri yerine adam olan yerlere tekrar tekrar adamlar alıyoruz galiba.. ben kimseden bişey duymadım ama geçen sene defalarca söyledim bu takım çıkmak istemiyor diye. çünkü sahada izlediğimiz takımı görüyoruz. bi ilk yarıda seri yapıp 3 hafta üstüste liderlik potasınma gelmiş bir takım vardı, birde nolduysa birdenbire her maç skora yatıp beleş puan kayıpları yapan takım. çok bariz şekilde frene basılmıştı takımda. bunu söyleyince biz suçlu oluyoruz nedense.
|
|
25-10-2016, 23:12,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 81
|
|
Üst lige çıkmak istememenin mantığını da anlamıyorum.Gelirlerin yüzde yüz arttığı bir ligi kim neden istemez ?
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
26-10-2016, 00:26,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
ve üstelik parayı har vurup harman savurmazsan süper ligten düşsen bile bir sonraki sene veya ondan sonraki sene %90 çıkıyorsun.
Son yıllarda düşen takımlar eğer krize girmediyse ptt 1.ligin o sezon en iddialı takımı oldu
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
26-10-2016, 07:51,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Arkadaşlar takım olarak süper lige çıkmak çok önemli değil " SÜPER LİGE KULÜP OLARAK " çıkmak lazım.....
|
|
26-10-2016, 14:58,
(This post was last modified: 26-10-2016, 14:59 by sokakbaşımeyhane.)
|
|
ayakbastı parası 20 milyon maç kazanma bedeli maç başına 1 milyon 10 maç kazan 10 milyon 30 puanla küme düş..adamakıllı transfer yap fazla açılma her türlü süperligden düşsende karlısın..bilet geliri iddia gelirini saymadım bile..akhisar lige çıktı 2-3 takviye gekas vs ligde kaldı kalış o kalış kazandığı paralarla stad bile yapıyor..her sene üstleri zorluyor..sende aynı yöntemi dene...düşersen paranla düşersin transferde bokunu çıkarmazsan tekrar çıkarsın..kalırsan zaten önün açık...2 kere 2 dört eder..Çıkmamak gibi düşünen varsada defolsun gitsin..cavcav gibi küçük olsun benim olsun zihniyeti olmamalı
Derelili çotanak
|
|
26-10-2016, 19:14,
(This post was last modified: 26-10-2016, 19:14 by kral1234.)
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(25-10-2016, 18:44)kerasus Wrote: (24-10-2016, 23:38)einstein78 Wrote: çok kesin bir kişiden duydum. geçen sene başkana takımın süper lige çıkacakmıyız diye sormuşlar. başkan yok canım ne gerek var süperlige çıkmanın. böyle 1.ligde takılmamız yeterli demiş. süperlige çıkmak daha fazla borç daha fazla para kaybı demiş. biz o yükün altından kalkamayız böyle devam edeceğini belirtmiş. bence bu yüzden forvet almıyoruz takımın eksikleri yerine adam olan yerlere tekrar tekrar adamlar alıyoruz galiba.. ben kimseden bişey duymadım ama geçen sene defalarca söyledim bu takım çıkmak istemiyor diye. çünkü sahada izlediğimiz takımı görüyoruz. bi ilk yarıda seri yapıp 3 hafta üstüste liderlik potasınma gelmiş bir takım vardı, birde nolduysa birdenbire her maç skora yatıp beleş puan kayıpları yapan takım. çok bariz şekilde frene basılmıştı takımda. bunu söyleyince biz suçlu oluyoruz nedense.
akp il yönetiminden birisi geçen sene bolu maçından sonra bana demişti bunu. şimdi biraz duraksayacaz hedef lige çıkmak değil demişti. zaten ondan sonra ilk yarı sonuna kadar puan kaybetmiştik.
|
|
26-10-2016, 21:25,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Bunlar çok ciddi ithamlar beyler bir takım neden çıkmak istemesin bana biraz saçma geldi buradaki olay bozbağın her sene bu tarz işlerden bişeler öğrenip staj yapması daha öğrenecek çok şeyi var sadece ufak mantığından borç eritiyoruz ve böyle iyiyiz düşüncesi buna sevk ediyor bozbağı, bu sene kalece ve forvet almaması tamamen beceriksizlik ve murigi çıkarırırmıyım düşüncesi, okafor aynı murugi gibi 5000 - 10000 dolara filan oynardır kaleci eser 36 yaşında refleks bitmiş ama 75 bine oynuyor taş çatlasın 100 bin gençlerden kiralık çağrı ve guido diye biliyorum para verilmedi, devre arasına kadar pota dışından çok uzaklaşmassak yaptığı hatayı fark edip bu güzel ve iddaalı kadroyu besleyecek başkan, malum başkandan sonra kurulan en iyi kadro bana göre ....
Başkentten !
|
|
27-10-2016, 17:32,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
(26-10-2016, 21:25)turkuaz_0628 Wrote: Bunlar çok ciddi ithamlar beyler bir takım neden çıkmak istemesin bana biraz saçma geldi buradaki olay bozbağın her sene bu tarz işlerden bişeler öğrenip staj yapması daha öğrenecek çok şeyi var sadece ufak mantığından borç eritiyoruz ve böyle iyiyiz düşüncesi buna sevk ediyor bozbağı, bu sene kalece ve forvet almaması tamamen beceriksizlik ve murigi çıkarırırmıyım düşüncesi, okafor aynı murugi gibi 5000 - 10000 dolara filan oynardır kaleci eser 36 yaşında refleks bitmiş ama 75 bine oynuyor taş çatlasın 100 bin gençlerden kiralık çağrı ve guido diye biliyorum para verilmedi, devre arasına kadar pota dışından çok uzaklaşmassak yaptığı hatayı fark edip bu güzel ve iddaalı kadroyu besleyecek başkan, malum başkandan sonra kurulan en iyi kadro bana göre ....devre arası transferinden birşey beklemiyorum açıkcası devre arası transferinden birşey beklemiyorum açıkcası geçen sene tugay orta sahaya ilaç olmuştu ama bu sefer eksiğimiz forvet kimse iyi bir forvetini göndermez devre arasında çürükleri toplarız artık şansımıza.
|
|
30-10-2016, 10:44,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(26-10-2016, 21:25)turkuaz_0628 Wrote: Bunlar çok ciddi ithamlar beyler bir takım neden çıkmak istemesin bana biraz saçma geldi buradaki olay bozbağın her sene bu tarz işlerden bişeler öğrenip staj yapması daha öğrenecek çok şeyi var sadece ufak mantığından borç eritiyoruz ve böyle iyiyiz düşüncesi buna sevk ediyor bozbağı, bu sene kalece ve forvet almaması tamamen beceriksizlik ve murigi çıkarırırmıyım düşüncesi, okafor aynı murugi gibi 5000 - 10000 dolara filan oynardır kaleci eser 36 yaşında refleks bitmiş ama 75 bine oynuyor taş çatlasın 100 bin gençlerden kiralık çağrı ve guido diye biliyorum para verilmedi, devre arasına kadar pota dışından çok uzaklaşmassak yaptığı hatayı fark edip bu güzel ve iddaalı kadroyu besleyecek başkan, malum başkandan sonra kurulan en iyi kadro bana göre ....
böyle bişey tarihte görülmüş mü?
|
|
|