Devre arası dedikodu kazanı !
07-01-2015, 01:10,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
dedikodulara göre anlaşılan Bozbağ yine vasat altı oyuncular alacak artık o'ndan sonrası yine hocaya kalmış, hoca şansımız aynen devam eder, rüzgarı arkamıza alıp devam edebilirsek, Allah yardım eder, rakiplerimiz kötü günler geçirirse ligde kalıyoruz.
Reply
07-01-2015, 02:20,
1 İskender 1 yabanci golcu veya hucum orta saha yeter.
Reply
07-01-2015, 02:52,
Yabancı alınmayacakmış. Jones'un şubatta döneceği ve İskender Alın'la görüştüğümüz gerçeklerini söylersek içimiz sızlaya sızlaya eyvallah diyebiliriz. Ama şu Vedat'ın yabancı statüsünde oynaması çok koyuyor. Türk olarak oynaması için bir uğraş versek bari.
Reply
07-01-2015, 10:42,
vedatı yollasınlar adam akıllı bir forvet getirip milleti kanser etmesinler...papaz her zaman pilav yemez...geçen seneki gibi olmaz akıllı olsunlar..
Derelili çotanak
Reply
07-01-2015, 10:49,
başkanın hedefi bu sezon süper lige çıkmak degil sadece ligde kalmak anlaşılan o yüzden işi agırdan alıyor yoksa bu sezon karşıyaka elazıg şanlıurfa yenilmeyecek geçilmeyecek takımlar degil 2-3 transfere her türlü kafaya oynardık başkan herhalde sınırsız yabancıdan korktu süper ligi kaldıramayız diye
Reply
07-01-2015, 11:08,
(02-01-2015, 20:15)Sercan28 Wrote: Çok fazla beklenti icine girmeyelim derim ben son bi kac gündür gerek Erkan hoca gerekse yönetimin yaptığı açıklamalara bakarsak.
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
07-01-2015, 12:23,
(07-01-2015, 10:49)körliman tayfa Wrote: başkanın hedefi bu sezon süper lige çıkmak degil sadece ligde kalmak anlaşılan o yüzden işi agırdan alıyor yoksa bu sezon karşıyaka elazıg şanlıurfa yenilmeyecek geçilmeyecek takımlar degil 2-3 transfere her türlü kafaya oynardık başkan herhalde sınırsız yabancıdan korktu süper ligi kaldıramayız diye

süperlige çıksa sadece ayakbastı parası 15 milyon alınıyor..maç galibiyeti 1 milyon tl 7 milyon borcu olan bir takım için kurtuluş...akhisar gibi mütevazi para ile takım yaparsın ligde kalırsan ekonımini daha zenginleştirirsin düşersende borcun sıfırlanır...
Derelili çotanak
Reply
07-01-2015, 12:40,
(07-01-2015, 10:49)körliman tayfa Wrote: başkanın hedefi bu sezon süper lige çıkmak degil sadece ligde kalmak anlaşılan o yüzden işi agırdan alıyor yoksa bu sezon karşıyaka elazıg şanlıurfa yenilmeyecek geçilmeyecek takımlar degil 2-3 transfere her türlü kafaya oynardık başkan herhalde sınırsız yabancıdan korktu süper ligi kaldıramayız diye

İskenderle görüştüğümüz söyleniyo da,bu adamı ligde kalmak adına ikna edebilirmiyiz böyle bişey olabilirmi ?Ayrıca İskenderin bize transfer olacağını düşünmüyorum.Gelirse zaten bizi uçurur.
İnadına Giresunspor !!!
Reply
07-01-2015, 13:20,
(07-01-2015, 10:49)körliman tayfa Wrote: başkanın hedefi bu sezon süper lige çıkmak degil sadece ligde kalmak anlaşılan o yüzden işi agırdan alıyor yoksa bu sezon karşıyaka elazıg şanlıurfa yenilmeyecek geçilmeyecek takımlar degil 2-3 transfere her türlü kafaya oynardık başkan herhalde sınırsız yabancıdan korktu süper ligi kaldıramayız diye

yahu geçen sene defalarca dedim, başkan bu ligi dahi istemediki. adam üst lige çıkmak istemiyor para harcamamak transfer yapmamak için. sonrada hoca çıkıp mucizeyi başarınca büyük başkan diye ortalıkta gezinmeyi bilir. 
Reply
07-01-2015, 13:29,
dün iskender alın aramış urfanın teklifini koz olarak kullanmış zaten zor transfer kapanma noktasınada gelebilir keza alattin tosun görüşmeler sürüyor erkan hoca landel de ısrarcı jones sıkıntı.

jones ile sözleşmeyi fesh etmek isiyoruz ama jones mayıs ayına kadar kialacaklarına karşılık fesh etmek istiyor haliyle üçün beşin hesabına yapan yönetim sıkışmış durumda başkanın Giresunspor kimseyi sahipsiz bırakmaz flan demesi sinirden Big Grin jones ile yönetim erkan hoca bağları koparmak istiyor jones alacağını istiyor.

ergün olayı doğru yeni malatya ergüne ciddi maaş ve bize 50 bin bonservis vermiş o kadar tokatta istemiş ama bonservizsiz istiyorlar ergüne üst düzey olmasada alt liglerden isteyen var kralı Big Grin

1-2 isim var görüşülen ama imzalık durum olursa yazarız malum senelerdir kopyala-yapıştırdan bir üstte level atlayaman giresun medyası bizim burda yazığımız haberleri kendi haberleriymiş gibi haber yapıyorlar bir altta haberleri yok ya son olarak tahta sıkıntısı hala var.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)