Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
21-02-2012, 16:33,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
Ömer Kadri Özcan ismini lanse etmiş spor 28.Ve iddia ediyor bu akşam saatlerinde Giresun'da olacak diye.Faydalı olur yada olmaz bilemiyorum.Ama Trabzon şehrinden başka şehir yok mu acaba bu ülkede ?.Her daim Trabzon'lu hoca getiriyorlar bu takıma ya.Lanet olsun be.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
21-02-2012, 17:00,
Af edersiniz ama Trabzon'dan bu şehre ne fayda gelmiş ey yöneticiler sorarım size?
Reply
21-02-2012, 19:06,
BEN HIC ANLAMAM TRABZONLU BIR HOCA GIRESUNSPOR U LIGDE TUTMAK ICIN CALISIRMI BU HOCA GELIRSE SIMDIDEN SÖYLÜYORUM GIRESUNSPOR UN LIGDE KALMA SANSI SIFIRLANMISTIR HIC KIMSE KUSURA BAKMASIN.
Reply
21-02-2012, 20:04,
gelsinde bari trabzonlu hasanı oynatsın,erene kesik atsın.
UÇBEYLERÝ GÖRELE
Reply
21-02-2012, 20:17,
Sanki herkes bayılıyor Giresun'a gelmeye de bizimkiler ısrarla Trabzonlu buluyor

Trabzonlu olan birinin kişisel olarak Giresunla niye meselesi olsun da takıma faydalı olmasın bırakın artık bu kompleksleri ya.

Reply
21-02-2012, 20:42,
Münferit olarak kimsenin bir komplesk'i yok ama iş başına Trabzon'lu gelen hiç biri başarılı olmamıştır.
İstatiksel olarak söylüyorum o yüzden istemiyorum.
Reply
21-02-2012, 22:09,
Kompleksle konfleksi karıştırmayacaksın.Ayrıca o kompleks değil paranoyadır.İstatistiklerde paranoyak olmamız için her şeyi açıklıyor.İS-TE-Mİ-YO-RUZ kardeşim Trabzon'lu hoca.Karadeniz'in en büyük ve gelişmiş ili Samsun'dur.Samsun'lu hoca getirsinler.
Reply
21-02-2012, 23:04,
Böyle laf sokma ıvır zıvır tavırlarına girmenin lüzumu yok takımı takip eden 50-60 kişi kaldı zaten zamanı değil.

Ben kompleksi gördüm sen paranoyayı görmüşsündür.

Giresunlu hoca olmayacaksa nereli olduğunun önemi yok diyorum ben.Birine düşmanlık yapacaksanız da diğerine yalamalık yapılmasın
Reply
21-02-2012, 23:31, (This post was last modified: 21-02-2012, 23:32 by sokakbaşımeyhane.)
bu trabzon samsun ordu muhabbeti iyice sıktı..s.kmişim samsunu trabzonu...senin samsun dediğin yarısından fazlası trabzonlu..samsunda gecen sene "giresun kümeye tezahüratlarını"ne çabuk unuttun..farkeden bişey yok yani..giresun köroğlunun "Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i gibi ortada kalmıştır..bu birazda bizim insanların duyarsızlığından kaynaklanmaktadır..o yüzden fayda getirecekse trabzondanda olur yunanistandanda olur...mehmet birinci trabzonluyduda bizim düşmanımızmıydı??bizi ilk senemizde dipten alıp kümede bıraktı..bırakın kardeşim bu işleri...hiç bir hoca kendi kendini ateşe atmaz..
bu takım haluk seçkin gibi 2 haftada siktirolup gidenleride gördü..hala şu anda takımda oynayan cihan efendinin 3 ligdeyken bize dönüp "sizin a...koyim"dediğinide biliyoruz..
olgun peker gibi ömer ülkü gibi kulübün şanlı tarihini kirletenleride gördü...siz hala trabzon olmasın samsun olsun muhabbeti yapıyorsunuz..adam gibi hoca olsunda n e s.kim memlketli olursa olsun..
Derelili çotanak
Reply
21-02-2012, 23:57,
Yav Samsun sadece örnek.Nedir yani bu Trabzon sevdası.Biri gidiyor biri geliyor.Bende koyim hepsine bize bişi olmasın.Madem karadenizli, coğrafyayı bilen birini arıyorlar, niye illa Trabzon ?Yeter arkadaş ya...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)