Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
23-01-2018, 23:15,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(23-01-2018, 23:09)bulancak28 Wrote: Gelen forvet waldisondan hallice olacak bu gidişle. Bir umut şu eskişehirde bruno veya ofoedu boşa çıkar diye bekliyorum.

Pote işi ne oldu? En son yönetim kibrisa gidecek deniyordu. Son açıklamalardan anladığım üzere o da yalan oldu heralde.
pote ile oturup bi cay icmisler, 2 el tavla atmislar biraz takılıp dönmüş baskan.. e daha nolucaktiki "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" potenin istedigi parayi verecek fegil heralde.
Reply
23-01-2018, 23:22,
Yerel basına bişi servis ettiler ama söylemiyorlar aldık birini dur bakalım, oooooo eller eller havayaaa : )
Başkentten !
Reply
23-01-2018, 23:34, (This post was last modified: 23-01-2018, 23:34 by maicon_28.)
bugün bozbağ'nın yazılı ve sosyal medyada yayılan, içeriği rize ve ankaragücü olan demeçleri yalanlanmış. Öyle bir şey demedim demiş.

bana biraz geri vites yapıldı gibi geldi. Çünkü Ankaragücü falan açıklama yapmış, işler ciddiye binmiş ondan öyle geldi, yanılıyor da olabilirim.

Yani oturdukları yerden basın hadi transfer için isim sallarda. Yok "Pote Giresunspor'a yakın" veya Yok "Rusescu kesin gibi" vs vs isim sallanıyor. Başlı başına paragraflar içeren demeç sallanır mı ya ? Big Grin Sallanmaz daha doğrusu kim cesaret edipte sallayacak..
Bu yüzden yaptı bir hata, gündem değiştirmek için rize'yi ve ankaragücü'nü karıştırdı, iş ciddiye binince de yok demedim öyle bir şey dedi..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
23-01-2018, 23:53,
(23-01-2018, 23:34)maicon_28 Wrote: bugün bozbağ'nın yazılı ve sosyal medyada yayılan, içeriği rize ve ankaragücü olan demeçleri yalanlanmış. Öyle bir şey demedim demiş.

bana biraz geri vites yapıldı gibi geldi. Çünkü Ankaragücü falan açıklama yapmış, işler ciddiye binmiş ondan öyle geldi, yanılıyor da olabilirim.

Yani oturdukları yerden basın hadi transfer için isim sallarda. Yok "Pote Giresunspor'a yakın" veya Yok "Rusescu kesin gibi" vs vs isim sallanıyor. Başlı başına paragraflar içeren demeç sallanır mı ya ? Big Grin Sallanmaz daha doğrusu kim cesaret edipte sallayacak..
Bu yüzden yaptı bir hata, gündem değiştirmek için rize'yi ve ankaragücü'nü karıştırdı, iş ciddiye binince de yok demedim öyle bir şey dedi..

olan gazeteciye olacak :Big Grin ulan ya. bu arada size dedikodu vereyim mi . yeni santraforumuz mehmet akyüzinho Big Grin
Reply
23-01-2018, 23:55,
Valla o yalan haberle twitter da 1.lig adlı sayfada baya bi konuştum neden 2 dir yalan haber yapıyorsunuz diyerekten adam bana Cavit özdemir in yaptığı haberi gönderdi şok oldum mk ulan yerel basın eğer başkan dedi siz yazdıysanız eyvallahta eğerki yoksa öle uydurma birşeyse resmen sıçar, bu tarz haberlere gerek yok
Başkentten !
Reply
24-01-2018, 00:02, (This post was last modified: 24-01-2018, 00:03 by Slck28.)
https://twitter.com/TD1Lig/status/955901060916408322
Haber burda yeşil giresun gazetesinde haber yapılmış buyrun. Tükürdüğünü yalamakta varmış yakışır başkana.
Reply
24-01-2018, 00:04,
(23-01-2018, 23:55)turkuaz_0628 Wrote: Valla o yalan haberle twitter da 1.lig adlı sayfada baya bi konuştum neden 2 dir yalan haber yapıyorsunuz diyerekten adam bana Cavit özdemir in yaptığı haberi gönderdi şok oldum mk ulan yerel basın eğer başkan dedi siz yazdıysanız eyvallahta eğerki yoksa öle uydurma birşeyse resmen sıçar, bu tarz haberlere gerek yok

Hadi yaa Huh
Isler sarpa sariyor veya bize oyle gosteriliyor.
Reply
24-01-2018, 00:10,
Başkan dedi de sonra döndüyse yazıklar olsun, eğer demedi de Cavit Özdemir yazdıysa onun da hesabını sorsun.
Bu klüpte hiçbir şeyden doğru düzgün sonuç alınamamasından bıktık zaten.
Reply
24-01-2018, 00:13,
Cavit özdemir açıklama yapsın çıksın mantara sardı her yere yayıldı bi o eksikti kaos karmaşa töbe est,
Başkentten !
Reply
24-01-2018, 00:13,
Unutulur
Hamroun gibi.Birşey olmaz.Başkanın haberi olmadan birşey yazamazlar gazeteye.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)