Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
31-07-2014, 03:59,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
Yeni transfer cok cok iyi bildiğim kadariyla oynadigi son uc takimla super lige cikti. Defans orta saha tamam gibi ama forvetsiz bu is olmaz. Ergun ve jones'un ipiyle kuyuya inilmez.
Reply
31-07-2014, 10:23, (This post was last modified: 31-07-2014, 10:25 by LaigLeNoiR.)
3 yabancımız da bence bu lig için gayet iyi oyuncular.

Uzun zamandır araştırıyorum Abwo hızı ile bu ligi silip süpürecek tarzda bir oyuncu ufak tefek ve az yakar çok kaçar tarzında bir adam.

Carioca Karabük'e gelmeden oldukça üst düzey bir oyuncuydu. Görüntülerini izlediğinizde az çok anlayabiliyorsunuz ki Karabükspor'da yabancı transferi konusunda bence kötü bir takım değil getirdikleri yabancılar içinde Emenike dahil 5-6 tane daha kaliteli isimler var.

Edilson Tavares Dos Santos'a gelirsek da 10 numara posizyonu için bence iyi bir isim. Öncelikle genç, 21 yaşında ve topla olan oyunları fena değil. Bol bol uzaktan şutlar çekiyor, kaleyi gördüğü yerden vuruyor dersek yalan olmaz bu yazımı bir kenara not alın bu genç brezilyalı bu sene uzaktan çok gol atar.

Abdullah Karmil transferi için ise şunu söyleyeyim bu ligi iyi bilen biraz çirkef, kazanmak için her şeyi yapabilecek tarzda bir stoper. Özgür ile inanılmaz iyi ikili olurlar savunmada geçit vermezler. Her ne kadar Trabzonlu gözüyle baksak da yararlı olabilecek bir transfer.
Football Manager Researcher
Reply
31-07-2014, 10:51,
mesut çaytemel altayda boşta demiştik orduspor la anlaşmış eskiden bizim yaptığımızı şimdi ordu yapıyor bizim eskileri toplayıp duruyor onların sonu nsı olur bilmem nerdeyse bütün transferleri 2.ligden ...
Reply
31-07-2014, 13:21,
(31-07-2014, 10:51)ziza82 Wrote: mesut çaytemel altayda boşta demiştik orduspor la anlaşmış eskiden bizim yaptığımızı şimdi ordu yapıyor bizim eskileri toplayıp duruyor onların sonu nsı olur bilmem nerdeyse bütün transferleri 2.ligden ...

bu ligin en iyi solbeki bizde ismail dinler harika hamle oldu mesut çok iyi bir insan ama iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum orta kesemeyen bek olur mu adam havadan top kesemiyor bir konuda haklısın alt liglerden sağlam oyuncuları alacaktık bunu yapamadık bu ligde geçen sezonu boş geçiren adamları aldık iç transferdeki başarının üstüne bunu yapmalıydık ordu geçen seneki kadrosu 2 lig ve 3 liglerden balıkesir aynı kadroyla yabancılar hariç lige çıktı biz bunu yapmalıydık.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
31-07-2014, 17:30,
(31-07-2014, 13:21)heyulaanil28 Wrote:
(31-07-2014, 10:51)ziza82 Wrote: mesut çaytemel altayda boşta demiştik orduspor la anlaşmış eskiden bizim yaptığımızı şimdi ordu yapıyor bizim eskileri toplayıp duruyor onların sonu nsı olur bilmem nerdeyse bütün transferleri 2.ligden ...

bu ligin en iyi solbeki bizde ismail dinler harika hamle oldu mesut çok iyi bir insan ama iyi futbolcu olduğunu düşünmüyorum orta kesemeyen bek olur mu adam havadan top kesemiyor bir konuda haklısın alt liglerden sağlam oyuncuları alacaktık bunu yapamadık bu ligde geçen sezonu boş geçiren adamları aldık iç transferdeki başarının üstüne bunu yapmalıydık ordu geçen seneki kadrosu 2 lig ve 3 liglerden balıkesir aynı kadroyla yabancılar hariç lige çıktı biz bunu yapmalıydık.
abdullah karmil de gelirse en sağlam savunmalardan biri oluruz..
Derelili çotanak
Reply
31-07-2014, 20:52,
Muhammed demirci antep belediyeye recep niyaz da samsuna gitmiş. Cok isterdim bizde oynamalarini bee
Reply
31-07-2014, 21:10,
beyler yandık Smile

forvet transferinde vazgecmisiz , arayislari birakmisiz

lige bu forvet hattiyla baslamamiza ihtimal dahi vermiyorum ama baskanin bu forvet hattini yeterli gormesi bile beni korkutuyor.

ben mesela baskan olsam suan takimda forvet yokmus gibi harıl harıl adam ararim.

carioca ile ergun kac gol atacak Allah askina
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
31-07-2014, 21:25,
karabükten gelen eleman carioca forvet değil kanat oyuncusu forvet olarak düşünmeyin öyle düşünüyorlarsa bizimkiler hiç düşünmesin iyi veya kötü bir golcü 1 orta sahada oyuncu kurucu almamız lazım.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
31-07-2014, 21:35,
(31-07-2014, 21:25)heyulaanil28 Wrote: karabükten gelen eleman carioca forvet değil kanat oyuncusu forvet olarak düşünmeyin öyle düşünüyorlarsa bizimkiler hiç düşünmesin iyi veya kötü bir golcü 1 orta sahada oyuncu kurucu almamız lazım.

yeni gelen edilson oyun kurcak iste : D

yedekleride ridvan ve ümit yücel

tamam bana gore de cariocanin kanat ozellikleri agir basiyor ama bizimkiler forvet olarak dusunyor.

hadi orta saha dusuncesini anlarim bu üçü idare eder diye dusunuyorlar olabilirde , carioca ve ergun yeterli kafasını anlamış degilim
Reply
01-08-2014, 14:52,
abwo > edilson > jonas

yabancilari kendi aralarinda kiyaslarsak bence sıralama bu.Abwo çok can yakar bu ligte
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)