10.Hafta | Bandırmaspor - Giresunsporumuz
06-11-2016, 17:00,
RE: 10.Hafta | Bandırmaspor - Giresunsporumuz
Muhtemelen hoca gider gibi geliyor bana. Bandırma gibi takıma 3 defansif orta saha ile çıkmak nedir arkadaş?
Reply
06-11-2016, 17:27,
Oynattığı iyi futboldan sonra bir o kadarda rezil futbol oynatmaya başladı Mustafa hoca.Şehrin suyunu içen kafayı yiyor "Lüften argo kelimeler kullanmayınız".Her hafta farklı 11 ile çıkmak nedir ? Biz zaten ofansif anlamda sıkıntı çekiyoruz 8 9 defansif oyuncu ile oynayıp, mutlaka oynatman gereken oyuncuları yedekte tutmak da ne oluyor ?
Komplo teorisi üretiyorum, takım içerisinde farklı durumlar söz konusu gibi geliyor bana.
2 3 hafta önce hocaya olan güvenimin bittiğini söylemiştim.Yineliyorum.Bütün umudumu kırdılar.2 3 hafta sonra da düşme hattında buluruz kendimizi.Takım tam o havaya girmiş.Kendi kimliğine bürünmüş.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-11-2016, 17:37,
Bu maç hakkında yazacak bukadar ne buldunuz anlamıyorum. Bandırma karşısında maçın yıldızı Eser oluyorsa sözün bittiği yerdeyiz demektir. diyecek bişey yok.
Reply
06-11-2016, 17:49, (This post was last modified: 06-11-2016, 17:50 by OnlyTurk.)
Mustafa hoca yaptığı ve yapamadığı hamlelerle resmen takımın kimyasıyla oynuyor. Top oynayan takımı ne hale getirdi.

Bu takımı yenemeyen Bandırma'da küme düşer.
Reply
06-11-2016, 19:15, (This post was last modified: 06-11-2016, 19:18 by sokakbaşımeyhane.)
Hüsamettin abwo rızvan cihancan salih sefercik derhal gönderilmeli a.g ihtiyarları ve yeteneksizleriyle bu iş olmaz. .hocada resmen bu ligin Agır geldiği belli oldu saçmaladı...tomiç volkan Youssef siz ve recepsiz bu takım rezil olur....husamettinin bokunda boncuk var muhtemelen bu kadar yetenek dusmanı bu takımda oynayamaz
Derelili çotanak
Reply
06-11-2016, 20:37,
(02-11-2016, 21:41)Temelreis28 Wrote: Özgür'de İgor'da iyi savunmacılar. Ama ikisi bir arada iyi değiller.
İkisi de uzun boylu ve kısa mesafede süratli değiller.
Ben Onur'u çok beğeniyorum ve bu maçta daha az pozisyon vereceğimizi düşünüyorum.
Tomiç'te oynar ve bir gol sıkıştırırsak yeneriz.

Tomiç direğe takılmasa dediklerimin tamamı tutacaktı. Yine de hak etmediğimiz için fazla sevinemezdim.
İgors sarı kart cezalısı, Özgür-Onur ikilisinin önü açıldı. Belki hoca mecburiyetten doğru olanı sürdürmek zorunda kalır.
Dodo'nun yeri tartışmasız ön libero. Forvet arkası değil. Tomiç neden baştan oynatılmadı? İllede Panayot'u oynatacaksan Cihan'ı kes.
Göztepe maçında Abwo yorulunca Guido'yu değil, sağbek Rızvan'ı sokuyorsun, Bu maçta Volkan'ı kesip Guidoyla başlıyorsun. Anlamak mümkün değil. 
Bir zamanlar hocalığını yaptığı topçular açıkça torpilli. Onların arasında bile adaleti sağlayamıyor.
Bende herkes gibi teknik direktörlüğe soyunduysam hocanın gitme zamanı geçmiştir.
Reply
06-11-2016, 22:33,
(06-11-2016, 19:15)sokakbaşımeyhane Wrote: Hüsamettin abwo rızvan cihancan salih sefercik derhal gönderilmeli a.g ihtiyarları ve  yeteneksizleriyle bu iş olmaz. .hocada resmen bu ligin Agır geldiği belli oldu saçmaladı...tomiç volkan Youssef siz ve recepsiz bu takım rezil olur....husamettinin bokunda boncuk var muhtemelen bu kadar yetenek dusmanı bu takımda oynayamaz

Abwo? Yapma baba. Abwo su takimda faydali olan birkac adamdan biri. İyi bir takimda Abwo cok is yapar. Cihancan da cok kotu degil. O da takima ayak uyduruyor.

#Husamettin yetenek dusmani
#Rizvan 40 lik olmus. Sahada yuruyecek hali kalmamis.
#Salih de Rizvan gibi zamaninda iyi topcuydu. O da bitmis.
#Saatci Okafor peofesyonel futbolcu bile degil. Transfer skandali. Bozbag in futbol cehaletinin meyvesi.
#Igors da yine Bozbag'in yedigi kazik. Diger takimlar salak mi yabanci hakkini stoperden yana kullanmiyolar. Aldigin yabanci stoper bir Jerry Akaminko olsa tamam da herhangi bir yerli stoperden daha kalitesiz Igors. Letonya milli takiminda oynamasi neyi degistirir? Letonya nedir la? Hatirlayin gecen seneydi sanirim 2 tane Azeri getirmisti baskan. Biri kaleci biri kanat. 2 tane şopar. Bunlari nerden buluyor Allah askina? Ya git 3.ligden, BAL'dan adam getir anlarim. Azerbaycan'dan futbolcu mu cikmis?

Benden tavsiye baskan transfer isini profesyonel bir menejere biraksin. Yine butceye gore transfer yapilsin ama boyle Okafor gibi Igors gibi kaziklar yemeyiz. Baskanin sadece Vedat Muric kumari tuttu ki onu da acaba kim buldu getirdi. Kim izledi bilmiyoruz. Vedat oyuna sonradan girdigi ilk oynamaya basladigi zamanlarda bile heyecan veriyordu. O isik vardi. Okafor 100 mac oynasa 1 adim ileri gidemez. Adamin meslegi futbolculuk degil ki. Siyah diye, kaslı diye Nijerya'dan semt pazarindan alip getirmisler. Spor28 de ismarlama haber yapiyor. Yok Okafor soyle yok antremanda harika falan. Daha Giresun'a ayak basmadan dedik. Cacik olmaz diye.
Reply
06-11-2016, 23:31, (This post was last modified: 06-11-2016, 23:32 by cotanak88.)
valla teknik direktörlerden kim boşta bilmiyorum ama iyi bir hoca gelirse devre arasına kadar bu takımı toplar diye düşünüyorum çünkü çok kötü bir kadromuz yok devre arası da nokta transferler olursa (forvet - 2 tane bek) belki işler düzelebilir ama bunları yapacak yönetim nerdeee?? Bozbağ gereken yapılacak demiş istifa havası yok gibi büyük ihtimal para cezası kapıda.
Reply
07-11-2016, 02:35,
sokakbaşımeyhane Çevrimdışı
Posting Freak
Yorum Sayısı: 1,812
Konu Sayısı: 8
Hüsamettin abwo rızvan cihancan salih sefercik derhal gönderilmeli a.g ihtiyarları ve yeteneksizleriyle bu iş olmaz. .hocada resmen bu ligin Agır geldiği belli oldu saçmaladı...tomiç volkan Youssef siz ve recepsiz bu takım rezil olur....husamettinin bokunda boncuk var muhtemelen bu kadar yetenek dusmanı bu takımda oynayamaz

BU YORUMA AYNEN KATILIYORUM BUNLAR NE KADAR ACIZ BIR OYUNCULAR BIRDE BU KULÜPTEN PARA ALIYORLAR ALDIGINIZ PARAYI HAK EDECEKSINIZ BU HOCA ISE OYUNU OKUYAMIYOR TAKIM CÖKMÜS GOL GELECEGIM DIYOR TAKIMA BIR TAZE KAN TAKIMI TOPLAYACAK TOP YAPACAK OYUNCUMU YOK YA CIHAN CAN A ONCA DK KA NASIL DAYANDIN KEZA YUKARIDAKI ISIMLERIN HEPSI YA IKI PAS YAPAMIYOR HATA ÜSTÜNE HATA BU NE YA REZIL OLDUK UTANDIK BU REZIL OYUNDAN
Reply
07-11-2016, 12:00,
bizim antalyadan mı altınordudan mı ne aldığımız bi sol bek vardı ne oldu ona bilen var mı?
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)