8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
24-10-2016, 19:31, (This post was last modified: 24-10-2016, 19:31 by maicon_28.)
RE: 8.Hafta | Giresunsporumuz 1 – Boluspor 2
Herkes soruyor ‘Neden sadece Özgürcan var?’ diye, ‘Neden başka oyuncular alınmadı?’ diye. Biz Giresunspor’un bütçesi ne ise ona göre hareket ettik. İnsanlar çoluk çocuklarına her istediklerini alabiliyorlar mı? Bende görüyorum neyin eksik olduğunu. Bütçesinin üzerinde futbolcu alanlarında görüyorum neler aldığını

Bozbağ da silmiş okaforu. Yoksa öyle soru soran birine okafor var, gelecek vadeden çok güçlü bir oyuncu vs. diye överdi..

Şimdi gelelim yorumuma

Ee peki biz mi dedik sayın başkan 3 tane berbat ön libero al diye. (panos-salih-çağrı) panos vasatın altında diğer ikisi birbirinden kötü.
Biz mi dedik takımda o kadar kanat varken, üstelik takımın en kaliteli bölgesi kanatlarken ve bütün kanatlarımız üst düzeyken yetmezmiş gibi bir de youssefi al diye. (Youssef beğendiğim bir oyuncu ama bu takıma lüks oldu o kadar kanat varken)

Yani başkanın başka bir bahane üretmesi lazım çok kötü bir mazeret olmuş
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
24-10-2016, 20:17,
Arkadaşlar çok doğru ve yerinde şeyler söylüyorsunuz ama şöyle bir genel duruma bakalım son yıllarda.

Şike davasıyla beraber çökmüş bir kulüp. Küme düşmüş, kapanma eşiğinde, borçlar boğaza dayanmış.

Mustafa Bozbağ sonrası şans faktörü çok etki etmiş de olsa elde edilmiş bir şampiyonluk, borçların ciddi derecede azalması, bu ligin de yavaş yavaş standart takımlarından biri olmamız.

Transfer konularında sizlere sonuna kadar katılıyorum, çok çok daha mantıklı ve iyi hamleler yapabilirdi yönetim. Hataları çok. Ama sırf bu yönden çok da yormamak lazım başkanı. Bence bunlar dürüstçe yapılan hatalar. Altında kötü bir niyet yok. Unutmayalım eski yönetimleri, ne rezillikler, ne alttan para kaydırmalar gördük.

Benim elimde olsa ben bir Giresunspor taraftarı olarak Mustafa Bozbağ'ın olabildiğince uzun bir süre kalmasını isterim başkan olarak. Bizim memlekette çakal çok. Giresunspor'a Mustafa Bozbağ gibi para yemeyecek, Giresunsporlu adamlar lazım. Bence çok üstüne gidiyoruz başkanın.

Ki şuan da bizim kulüp olarak sportif başarıdan önce mali disiplini sağlamamız lazım. Öyle Göztepe gibi, Eskişehir gibi, Sivas gibi deli gelirlerimiz yok. Olası bir kulüp içi mali krizde kolay kolay kalkamayız. Sportif başarı illa ki gelir mali disiplinini sağladıktan sonra. Biraz sabırlı olmak lazım. Mustafa Bozbağ güzel şeylerin peşinde.
Reply
24-10-2016, 20:19,
bütçenin üzerinde futbolcu alanlarında bla bla bla. yahu geç bunları Allah aşkına. forvet transferi yapan bütün takımlar gerizekalı zaten bir tek sen biliyorsun bu işleri. yemin ederim tiksinmeye başladım şu adamdanda fakir edebiyatındanda yahu. bıktım lan bu eziklikten. ee peki klübün dolabında sodası varmıymış acaba onla ilgili bişey söylemedimi?
Reply
24-10-2016, 22:34,
Şike davasından yara almış bir kulüp olarak ve şike davasının şu an ki gelinen noktasında kulübümüzün hakkı aranamaz mı ?
Hamroun davası ne durumda ?
Şampiyon olurken elde edilen gelirler nasıl harcandı ?
1. ligin ilk yılından gelecek para ile borç sıfırlanıyordu, açıklamanız var, hala niye sıfırlanmadı ?
Konuyu saptırmayın.Size niye pahalı transfer, kaliteli oyuncu almıyorsunuz diye eleştirmiyoruz.Takımı neden forvetsiz bıraktınız diye eleştiriyoruz.Gereksiz ön liberolar ile takımı doldurana kadar bir tane daha forvet alınamaz mıydı ?
Yaşı geçmiş Rızvan ve Eser bu takımda güllük yevmiyesine mi oynuyor ?
100 bin lira Ömer'e 500 bin lira da Adem'e birisi de sonuçlanmamış davacı Mesut'a, toplam da, dönem için 600bin lira mı bu takımın belini büktü, önümüze dağ çıkardı yani.Almadığınız forvet oyuncusunun yerine sayın.

Aslında herkes tarafından şu denilmek isteniyor.'Bu lig bizim için bir şanstır.Sesinizi kesin oturup izleyin lan işte'dir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-10-2016, 23:38,
çok kesin bir kişiden duydum. geçen sene başkana takımın süper lige çıkacakmıyız diye sormuşlar. başkan yok canım ne gerek var süperlige çıkmanın. böyle 1.ligde takılmamız yeterli demiş. süperlige çıkmak daha fazla borç daha fazla para kaybı demiş. biz o yükün altından kalkamayız böyle devam edeceğini belirtmiş. bence bu yüzden forvet almıyoruz takımın eksikleri yerine adam olan yerlere tekrar tekrar adamlar alıyoruz galiba..
Dereli'li
Reply
25-10-2016, 00:12,
Omer Kesici zamani galiba sike zamanina denk geliyor
https://tr.wikipedia.org/wiki/Giresunspo...-12_sezonu

Aradan 5 sene gecmis
Reply
25-10-2016, 08:55,
başkan şunu anlamıyor 2-3 tane ya tutarsa adam alacağına o paraya bir tane net adam al okafor diye biri alacağına o parayı sokakağa hiç atma hiç alma öyle adam paraysa mesele aldığın ve karşılığı net olmalı parayı sokakağa dök demiyoruz 2-3 tane ya tutarsa transferi yapacağına bir tane net akıllarda ya tutarsa olmayacak adamlar al.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
25-10-2016, 09:11,
fabiano-boka keşke şimdi bu sezon oynasalardı...
Derelili çotanak
Reply
25-10-2016, 13:15,
ne zaman işler kötü gitse başkan maziye gidiyor borçları hatırlatıyor nerden nerelere geldik muhabbeti açıyor dolapta sodamız yoktu falan bir şekilde kendini sıyırıyor.. e be başkanım madem bu kadar yakınacaksın almasaydın kulübü. Senden çok şey istemiyoruz hatalarını kabul et bunları tekrarlama, ama sen her sene aynısın be başkan vizyonun yok hep yerimizde sayalım istiyorsun.
Cevabını beklediğimiz soruları cevaplamıyorsun başka alemlerdesin
1.Hamrun davasıı ne oldu dedik açıklamadın
2.Vedattan gelen 1.6 milyon lira + 3 oyuncu transferi yaptık bu para nerde kullanıldı kim kiralık geldi açıklamadın
3.Yönetime geldiğinde şeffaf olacağız herşeyi açıklayacağız dedin stada bakıyorum her taraf reklamla dolu Kaç sezondur ne kadar Gelir- Gider oldu bunları açıklamadın
4.Transfer bütcesi bu sene 10 milyon lira dedin bu parayı gören duyan varsa biri açıklasın Smile
5.Transfer sezonu bu ligin en kaliteli forvetini getireceğiz dedin okafor geldi özür dilemedin..
Başkan biz daha senin neyine güvenelimde maçlara gelelim senin yüzünden boş stadlara oynuyoruz 2.ligten bu yana bütün iç saha maçlarına gelen biri olarak beni bile takımdan soğuttun valla.
Reply
25-10-2016, 15:48,
Sadece Giresun Günlerine katılmama nedenine takıldım. Giresunspor oraya davet edilmediği için gitmediğini belirtmiş. Türkiyenin en büyük ikinci liginde bulunan bir başkan için çok talihsiz bir açıklama olmuş. Giresunspor bu şehrin en güçlü kurumudur. Kimsenin Giresunspor'u oraya almama gibi lüksü olamaz. Orayı milyona yakın insan ziyaret ediyor, satılmayan ürünlerden Giresunspor'un zararı küçümsenemez. 

Onun dışında başkanın dediklerinin yüzde 70 ine katılıyorum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)