06-01-2015, 09:57,
|
|
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
iskenderi alsınlar biraz paraya kıyıpta.bucada zannetmiyorum 500 e oynadığını..
Derelili çotanak
|
|
06-01-2015, 11:10,
|
|
gire28sun
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
(06-01-2015, 09:57)sokakbaşımeyhane Wrote: iskenderi alsınlar biraz paraya kıyıpta.bucada zannetmiyorum 500 e oynadığını..
Ahh bi gelse keşke
İnadına Giresunspor !!!
|
|
06-01-2015, 18:48,
|
|
gire28sun
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Bozbağ,"Çok ciddi teklifler alıyoruz. Başta Ergün Çakır olmak üzere. Hem kaptan, hem de biz böyle bir ayrılık düşünmüyoruz. Çok ciddi rakam teklif ettiler. Hem kişiliği, karakteri ile Giresunspor için önemli bir oyuncu. Kendisine teşekkür ediyorum. Biz ayrılana kadar da bu savaşa devam edeceğiz.
Ağlamak istiyorum
İnadına Giresunspor !!!
|
|
06-01-2015, 18:49,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
yav beyler siz hala yerel basından transfer haberlerimi takip ediyorsunuz  yahu bizim başkan cernatla değil görüşmek, aklından dahi geçirmez. ayrıca bize isim yapmış oyuncu yaramaz, isim yapacak oyuncu lazım bize.
|
|
06-01-2015, 20:17,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
baskan jones kalcak diyor
o zman vedat gitsin bari
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
06-01-2015, 20:36,
(This post was last modified: 06-01-2015, 20:38 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Jones'un kalması mantıksız olur ama kalıyorsa paraya kıyıp iskender alınsın bize net golcü lazım, Landel olayı doğruysa ve olursa bu durumda Vedat gönderilir o halde ki bence mantıksız bir hamle.
Cernat ve Jaja'nın faydalı ya da faydasız olacağından ziyade yukarıda arkadaş da yazmış bizim başkan isimli oyuncu almaz ki birde bu adamların istediği parayı bizim ödeme ihtimalimiz de yok.
İskender'e ne istiyorsa verelim 400-500 İskender için büyük rakamlar da değil ayrıca
başkanın dediği gibi Ergün'e iyi rakam teklif edildi ve biz göndermediysek büyük saçmalamışız.
|
|
06-01-2015, 21:31,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(06-01-2015, 20:17)maicon_28 Wrote: baskan jones kalcak diyor ulan aklımdan geçmedi değil. şimdi bu bozbağ transfer yapmamak için vefa falan diye bahane uydurur jonesi göndermez diyodum. gerçi arkadaşla konuşurken espiri yollu takılıyordum ama malesef gerçek olma ihtimali var demekki. geçen sezon devre arasıda yine bu şekildeydik. hoca değişince çıkışa geçmiş ve play off potasına yaklaşmıştık. ama şampiyonluğu kimse hayal bile etmeyip sadece play off düşünmek için dahi mutlak transfere ihtiyacımız vardı. o sırada yine espiri yapıyorduk arkadaşla, "bu bozbağ şimdi ergün zaten leblebi gibi gol atıyor der transfer falan yapmaz" diyorduk. ama ihtimal dahi vermezdik aslında böyle bişeye. takımın bukadar net şekilde transfere ihtiyacı varken görmezden gelmez diyorduk. malesef birebir yaptı bozbağ. sonrada pişkin pişkin çıkıp aslında tahtayı açardık ama falanca oyuncuya kıllık olsun diye açtırmadık tahtayı diye açıklama yapıyor.
gerçi birkaç sayfa öncesinde kalmıştı ve konu transferlere gelmişken konuyu saptırmayalım diye cevap yazmamıştım bozbağ konusuna. ama yine konu dönüp dolaşıp kendisinin işbilmezliğine geliyor işte. yahu adamın önceliği takımın ihtiyaçları dahilinde gerekeni yapmak değil. adamın önceliği falanca oyuncu parasını alamasın diye kıllık olsun diye tahtayı açtırmamak. eh be adam bu takım sırf senin saçma sapan inadın yüzünden şampiyon olamasaydı, o falanca oyuncumu üzülecekti yoksa bu takıma gönül vermiş taraftarmı? seni zaten saymıyorum, sen zaten üst lige çıkmayı istemiyordun. çünkü üst lige çıkınca daha fazla para harcarsın transfere. oysa üst ligde daha fazla gelir elde eder, daha fazla ürün satılır vs vs. sende bunu hesaplayacak vizyon nerde? sen sadece cebinden para çıkmasın yeterki. klüp yönetimini geçtim, ticarette bile basit bi mantık vardır. 3 koy 5 al. ama bozbağ 0 koyup 10 almak istiyor. yok öyle bişey. yok kurumsallaşmak vs güzel açıklamaları var ama bi belediye takımı bile web sitesini süper yaparken biz bi web site işini yapamıyoruz. şimdi biz bunları dile getiriyoruz diye takımın galibiyetine sevinmeye hakkımız yok öylemi?
|
|
07-01-2015, 00:56,
|
|
OnlyTurk
GOAS!

|
Threads: 8
|
|
Şubat ayının 2. haftasından sonra Jones'un iyileşmesi bekleniyor. Takımda tutulmasının sebebi bu.
Kim gelir bilmiyorum ama düştüğümüz sene bizden ayrılan oyunculardan hiç biri gelmesin.
|
|
07-01-2015, 01:06,
(This post was last modified: 07-01-2015, 01:07 by mvsr.)
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
'Giresunspor yabancı transfer yapmayacak.Jones,Abwo ve Vedat takımda kalacak'
Şu saatte internette dolaşan paylaşım
Sahipsiz kentin sahipli değeri