Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor
24-09-2014, 17:52,
RE: Türkiye Kupası: Sakaryaspor- Giresunspor
zor oldu ama sonu iyi oldu en azında...
Sevinmek için sevmedik...
Reply
24-09-2014, 17:53,
inşallah hafta sonuda güleriz zira altınordu maçı 6 puanlık maç.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
24-09-2014, 17:54, (This post was last modified: 24-09-2014, 17:54 by sokakbaşımeyhane.)
DEJAVU OLUR DEMİŞTİM...Smile) Yıllar önce birinci hocayla yine vurmuştuk bunlara...mbayo falan vardı tatangaylerde..demek yine gruplara kalcağızSmile))
Derelili çotanak
Reply
24-09-2014, 17:54,
Trabzonu çeksek bir daha ki tura
Reply
24-09-2014, 17:58,
beyler bi gruplara kalsak kadikoy deplasmanina gitsek arenaya gitsek veya onlar giresuna geldiginde sehir hareketlense , esnaf kazansa fenami olur.

insallah balımız tutar da gruplara kaliriz.Bala gote kalsak fena mi olur
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
24-09-2014, 18:43, (This post was last modified: 24-09-2014, 18:46 by kerasus.)
kim diyor bu takım gol atamaz diye yahu? bi maçta 9 tane attık daha nolsun Big Grin bide yok efendim neymiş bu takımda golcü yokmuş. la olm kalecisi bile gol atıyo işte ne istiyonuz Big Grin

şaka bir yanada çok çok iyui oldu valla. kısa günün karı 55 bin lira cepte. gruplara kal ve hiç maça bile çıkmadan 230 bin lirayı cebine koy. orada istersen her maç paflarla çık takım hiç yorulmasın, para cepte nasılsa. olurda gözüne kestirdiğin bi takım olur çık o maça asıl berabere bile kalsan 115 bin cepte. bizim için çok iyi para valla.
Reply
24-09-2014, 18:52,
(24-09-2014, 16:21)maicon_28 Wrote: bozbag nin yerinde olsam her sene 5-6 forvet alirim..

gol attiktan sonra gerisi kolay.Defans kotu olsa ne yazar.Gelene gecene dan dun vursun diksin topu yeter..

3 gol atsak maclarda, defans kotu oldugu icin 7 gol falan yiyip 7-3 mu yenilcez.

Harca abi hucum hattina parayi yeter artik..

Manchester United bile 3-1 den 5-3 yeniliyo olağanüstü hücum hattına karşı defansı kötü olduğu için biz mi yenilmicez Smile
oynadığımız maçlarında ilk 10 dakikası hızlı başlayıp pozisyon üretip forvet eksikliğinden kaçırıyoruz oyun rölantiye gelince pozisyon üretecek hücum organizasyonu yaratamıyoruz her türlü eksiğiz hücum anlamında
Yürekten ...
Reply
24-09-2014, 20:34,
bizim ligimizde arsenal, chelsea. m.city gibi takımlar yok ama Smile bu ligde görüyoruz mesela manisanın defas evlere şenlik. 3 maçta 8 gol yediler. bizim yarımız kadarda pozisyona girememişlerdir heralde. ama sonuçta onlar 3 puan biz ise 2 puan. çünkü gerektiğinde gol atabilecek isimlere sahipler.
Reply
24-09-2014, 20:44,
şu skor üzerine yeinlsek de çok birşey kaybetmezmişiz zaten, Sakarya gibi bataklığın içinde ki bir takım karşısında beraberliği zor kurtarıp penaltılarla tur atlıyoruz, yine de galibiyet güzel.
Reply
24-09-2014, 22:57,
Maçı izlemiş biri olarak yeni transferlere ufak bir değerlendirme yapayım:

Eser: 2 gol yedi ama ikisinde de yapabileceği bir şey yoktu. Hantal diyenler bence haksızlık ediyorlar. Gayet iyi bir kaleci.
Cihan Can: Bomboş bir transfer, 2 golde de hatası var. Bir daha forma şansı bulamaz büyük ihtimal.
Anton: Al sana bir boş transfer daha. Bu maç nerede oynadığını çözemedim ben şahsen. A2'de devam etsin valla.
Ümit: Barış'tan sonra sahanın en kötüsüydü. Sadece ilk yarı oynadı zaten.
Gökhan: Standart bir yedek daha. Fark yaratabilecek bir oyuncu değil.
Ayaz: İlk girdiği 5 dakika çok koştu, her topa atladı sonrasında o da kayboldu.

Barış'a ayrı bir parantez açıyorum: Yahu insan hiç mi bir şey yapamaz ? Hani ciddi anlamda HİÇBİR ŞEY yapamadı. Sadece zararına oynadı. A2'de oynayamayacak bir herif resmen. Ne zaman kontraya çıksak topa bastı, ne zaman tempoyu yakalasak oyunu yavaşlattı... Yok arkadaş... Son dakikalarda 20 kişi birden bağırıyorduk şuna atmayın topu diye. Hadi dikine pası bıraktım artık, yan taraflara da oynayamıyor, kendi gitmeye çalışıyor onu da beceremiyor... Hiçbir şey beceremiyor. Sene boyunca 18'e bile almam ben hocanın yerinde olsam.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)