Abdullah Karmil 1 hafta önde anlaşmaya vardığı Boluspordan trajı komik bir şekilde ayrılmış,Bolusporun taraftar sitesinde yayınlanan haberi paylaşmak istiyorum tam bir komedi
İşte O haber
Boluspor’un büyük düşünen yöneticileri Ankaraspor’lu Abdullah Karmil’i transfer etmek için harekete geçti. Yıldız oyuncu ile her konuda anlaşan Boluspor yönetimi, futbolcuyu önceki akşam Bolu’ya getirdi. Abdullah Karmil’in işini bitirdiklerini düşünen yöneticiler, imza işini öğleden sonraya bıraktı. Hatta taraftarlara ve basın mensuplarının cep telefonlarına toplu mesaj çekilerek saat 16.00’da imza töreni düzenleneceği duyuruldu.
EVDEKİ HESAP ÇARŞIYA UYMADI
Tadilat halindeki tesislere yerleştirilen Abdullah Karmil dün sabah antrenmana çıktı. Tecrübeli futbolcu, Boluspor’un kaos ortamında olduğunu, takımda futbolcu bulunmadığını, transferlerin yetersiz olduğunu görünce acil olarak yöneticilerle görüşmek istedi.
BU TAKIMDA OYNAYIP GELECEĞİMİ RİSKE ATAMAM
Önce Reha Erginer’le konuşan Abdullah Karmil, “Ben yokum” dedi. Daha sonra Boluspor’un çok konuşkan yöneticisi İsmail Duru ve Savaş Abak’ın dizinin dibinden ayrılmayan İsmail Okur ile konuşan Abdullah Karmil, “Kendimi riske atamam. Bu takımda kiminle futbol oynayacağız. Ben yokum. Bu takımla lige başlamak hata olur” diyerek kulüpten ayrıldı.