ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
30-01-2018, 22:56,
RE: ZTK Çeyrek Final Giresunspor-Fenerbahçe
Fenerbahçe şampiyonluğa oynayan takımlar içinde en tırt kadroya sahip takım. Üstüne eksikleri ve genç agırlıklı oynayacağını düşünürsek kazanmamamız için hiçbir neden yok.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
30-01-2018, 23:40,
ulan mutlak galibiyet bekliyordum ama kazanmamamız için bir neden çıktı. Panos büyük ihtimal yokmuş, yandık Sad

Bu arada spor28 stad full olacak demiş, bana hiç öyle gelmedi. Geçen başakşehir deplasmanı içinde öyle demişlerdi ben dolmaz demiştim ama yine full olmuştu. Yanılmıştım, inşallah yine yanılırım fulle yakın olur..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
30-01-2018, 23:55,
Panos'ta sıkıntı varsa hiç riske etmesinler. Bize ligde en fazla lazım olan adam.
Reply
30-01-2018, 23:59,
Sinanın g.tüne başına çarparsa top belki gol olur aksi taktirde fener bir gol atar kazanır panosun olmayışı da büyük etki edecek
Reply
31-01-2018, 00:25,
İnsanlar cidden çok garip ben öz ve öz Giresunlu değilim ama burada büyüddüm 10 seneye yakında burada yaşıyorum Giresunspora karşı sempatim hep var benim için çok ayrı var ama bunu Giresunluların çoğunda göremiyorum
Reply
31-01-2018, 01:33,
(31-01-2018, 00:25)Giresun Wrote: İnsanlar cidden çok garip ben öz ve öz Giresunlu değilim ama burada büyüddüm 10 seneye yakında burada yaşıyorum Giresunspora karşı sempatim hep var benim için çok ayrı var ama bunu Giresunluların çoğunda göremiyorum

Yarın öyle bir görüntü olmayacak fb li  ler formayla atkiyla gezemez olay olur  emniyete bildirilmiş
Derelili çotanak
Reply
31-01-2018, 01:45,
(31-01-2018, 01:33)sokakbaşımeyhane Wrote:
(31-01-2018, 00:25)Giresun Wrote: İnsanlar cidden çok garip ben öz ve öz Giresunlu değilim ama burada büyüddüm 10 seneye yakında burada yaşıyorum Giresunspora karşı sempatim hep var benim için çok ayrı var ama bunu Giresunluların çoğunda göremiyorum

Yarın öyle bir görüntü olmayacak fb li  ler formayla atkiyla gezemez olay olur  emniyete bildirilmiş

Usta zaten olması gereken o ben Giresunlu değilim ailemin Giresuna görevi çıktığı için burada yaşıyorum aileden Fenerbahçeliyim ama bu şehirde büyüdüm Giresunspor her zaman öncelikli gelir ama buranın yerli halkında bu bilinç yok en çokta buna şaşırıyorum
Reply
31-01-2018, 02:13,
Henrique Almeida 1 gol 1 asistle Fenerbahçe'yi İstanbul'a yollar Big Grin
Reply
31-01-2018, 14:16,
Maraton full olacak gibi
Derelili çotanak
Reply
31-01-2018, 14:19,
bende şimdi deplasman tribününe baktım da . full dü . ama şimdi ortada bir yarık gibi açılmış boşluk var
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)