20-04-2019, 21:53,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: 30-Hafta -Giresunsporumuz - Denizlispor
Şu an tek isteğim aşırı borçla düşmemek, yoksa Yeni Giresunspor loading...
|
|
20-04-2019, 22:06,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Sacit'in aklı gram takımda değil, kendisi piyon. Büyük bir ihtimalle o da kendine "nereden başkan oldum .mk" diyordur. Birileri ona "Sen idare et, biz arkandayız. Hadi goçum benim" diye gaz verip başkan yaptı. Bir an evvel kongre olsa da s.ktirip gitsem demiyorsa ben de bir şey bilmiyorum.
Ben size kendi tahminimi söyleyeyim:
Takım %90 küme düşecek, %10 ligde kalacak. Sezon sonu kongre toplanacak (olağan kongre olacaktı diye hatırlıyorum, öyle değilse de olağanüstü kongre toplanır). Bozbağ ortaya çıkacak kurtarıcı gibi, "bakın ben gittim takım böyle oldu, tekrar gelirsem takımı düzeltirim" diyerek kendini aklayacak. İman tazeleyip geri dönecek. Bir iki Canikli ile Aytekin Şenlikoğlu'na falan da yanlar, arkası olduğunu da gösterir.
|
|
20-04-2019, 22:21,
|
|
cotanak88
Posting Freak

|
Threads: 34
|
|
Hakan Kurt'un bugün 90 dk Yasin Ozan'a nasıl tahammül ettiğine akıl sır erdiremedim hayır kaybedeceğin ne var da Skrbic'i oyuna almıyorsun yine aynı şekilde Traore diye bir oyuncumuz daha var ilk maçında fena değildi o da ortada yok,Sercan Yıldırım bu hafta takımla beraber çalıştığı yazılmıştı oda kadroya alınmadı en azından 5 dk oynasın böyle bir oyuncu var diyelim hangi maçta oynayacak bu adam?Oynamayacaksa neden alındı kim ne kazandı bu transferden? Cyriac ta aynı şekilde neden alındı kim ne kazandı? Ergin Keleş diye sözleşmeli oyuncumuz var adamı kadro dışı bıraktılar şehri terketti gününü gün ediyor instagramda paylaştımlar falan biz can çekişiyoruz bunun gibi 4-5 isim nerdeyse hiçbir katkısı olmadan para alacak bu takımdan daha önce de dedim bu sene Giresunspor futbol tarihine kara bir leke olacak düşecektir.
|
|
20-04-2019, 23:13,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
Giresunspor ali baba çiftliği oldu; kadro dışılar para karşılığı anlaşarak serbest kalma gibi birşey sanırım bizde, takımda tenase, tevfik ( çıkarken ki tribi ile yazdım), landel, volkan okumak acil kadro dışı kalmalı para karşılığı anlaşalım en azından para verilmesin yol alsınlar, ben ekrandan görüyorum ne hoca ne de futbolcu anlamıyorsa valla helal olsun bizim orta saha ile defans arasında bi bölge var çok rahat 5-10 metre istediğin gibi top çevirebiliyorsun, bırakın müdaheleyi adam ayağını dahi oynatmıyor ya nasıl ahlaksız bir oyuncu grubu bilemedimki lan insan aldığı paranın hakkını vermeyi bırak en azından mücadele edip göze hoş gelen bişeyler yapmaya çalışırsın bzde deriz napsın adamlar mücadele etti ama yok kadro yetmiyor ama yok ne mümkün...
Afyon ne yaparsa onu bekleyeceğiz klasik varya değiştirelim onu biz '' KAFANA GÖRE AFYON ''
Başkentten !
|
|
20-04-2019, 23:14,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(20-04-2019, 20:42)maicon_28 Wrote: beyler maçı izlemedim de
Hakan Hoca, pozisyon yakaladık, iyi başladık erken gol bizi bozdu, fark 3 e çıkınca da olan oldu. Ne kadar iyi oynasakta puansız ayrıldık demiş
Forumda maçı izleyenlerin yorumlarına bakıyorum. Hani 1 kişi bile yarım cümle dahi takımı öven bir şey yazmadı 
Hakan hocayı kötü göstermek için söylemiyorum, olumsuz olarak anlaşılmasın.
Sadece öğrenmek için soruyorum bir önceki haftalardan daha farklı bir Giresunspor var mıydı ? Ufakta olsa daha fazla koşan, daha fazla hücum yapan, daha hırslı veya başka birşey var mıydı ?
Ya Allah aşkına Hakan denen adam alt yapıda ne yapmış da A takımda iş yapcak, açıklamaları bende okudum resmen saçmalamış, bırak taktiği tekniği takım da psikolojik olarak bile 1 gram düzelme yoktu
10.dakka da maçın gideceği beliydi, 10.dakka da kapadım zaten
Düşersek amatöre kadar yolu var
|
|
20-04-2019, 23:37,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(20-04-2019, 23:14)genoa28 Wrote: (20-04-2019, 20:42)maicon_28 Wrote: beyler maçı izlemedim de
Hakan Hoca, pozisyon yakaladık, iyi başladık erken gol bizi bozdu, fark 3 e çıkınca da olan oldu. Ne kadar iyi oynasakta puansız ayrıldık demiş
Forumda maçı izleyenlerin yorumlarına bakıyorum. Hani 1 kişi bile yarım cümle dahi takımı öven bir şey yazmadı 
Hakan hocayı kötü göstermek için söylemiyorum, olumsuz olarak anlaşılmasın.
Sadece öğrenmek için soruyorum bir önceki haftalardan daha farklı bir Giresunspor var mıydı ? Ufakta olsa daha fazla koşan, daha fazla hücum yapan, daha hırslı veya başka birşey var mıydı ?
Ya Allah aşkına Hakan denen adam alt yapıda ne yapmış da A takımda iş yapcak, açıklamaları bende okudum resmen saçmalamış, bırak taktiği tekniği takım da psikolojik olarak bile 1 gram düzelme yoktu
10.dakka da maçın gideceği beliydi, 10.dakka da kapadım zaten
Düşersek amatöre kadar yolu var
Bizim taraftar Giresunun hocası diye, en azında elin adamı kazanacağına bizim uşak kazansın diye hep altyapı hocalarına, yardımcı hocalara falan sıcak bakıyor ama açıkçası tek fark yaratanın İsmail Güney olduğunu düşünüyor. Hakan Kurt, Ercan Gezgin falan tırt
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
21-04-2019, 00:08,
(This post was last modified: 21-04-2019, 00:10 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
@maicon_28
O taraftar zamanında Bozbağ'ı da göklere çıkarıyordu durum orta da, Giresunspor için en büyük tehlikelerden biri de mahalle ya da hemsericilik olayıdır, bakkal dükkanı sanki burası mk
|
|
21-04-2019, 01:52,
(This post was last modified: 21-04-2019, 01:54 by 123456.)
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Şehirimizin çocuğu düşeceksek onlarla düşeriz muhabbeti kadar boş bir şey yok. En son kendi çocuklarımız ile düştüğümüz de formanin teri kurumadan Miy"e gitti idi Eren. Takımı sabote etme dedikoduları falan da cabası. Sözeri bu takımı küme de tutar. Ama gelir mi onun yerinde olsam gelmem.
Sözeri gelmezse Hakan Kurt devam etsin. Başka hocaya para yedirmeye gerek yok. Bakalım seneye transfer tahtası durumu ne olacak eğer kapalı olursa asıl sıkıntı o zaman. Sekmeden 3.lige gideriz.
|
|
21-04-2019, 12:02,
(This post was last modified: 21-04-2019, 12:03 by kerasus.)
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(21-04-2019, 00:08)genoa28 Wrote: @maicon_28
O taraftar zamanında Bozbağ'ı da göklere çıkarıyordu durum orta da, Giresunspor için en büyük tehlikelerden biri de mahalle ya da hemsericilik olayıdır, bakkal dükkanı sanki burası mk
aynı taraftar zamanında peker içinde efsane başkan diyordu göklere çıkarıyordu. bozbağ yarın tekrar başkan olsa tekrardan göklere çıkarır bu taraftar kitlesi onu. bu taraftara, bu yönetime ve bu futbolcu topluluğuna bu lig 2 beden büyük geliyor.
|
|
21-04-2019, 13:27,
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
(20-04-2019, 22:21)cotanak88 Wrote: Hakan Kurt'un bugün 90 dk Yasin Ozan'a nasıl tahammül ettiğine akıl sır erdiremedim hayır kaybedeceğin ne var da Skrbic'i oyuna almıyorsun yine aynı şekilde Traore diye bir oyuncumuz daha var ilk maçında fena değildi o da ortada yok,Sercan Yıldırım bu hafta takımla beraber çalıştığı yazılmıştı oda kadroya alınmadı en azından 5 dk oynasın böyle bir oyuncu var diyelim hangi maçta oynayacak bu adam?Oynamayacaksa neden alındı kim ne kazandı bu transferden? Cyriac ta aynı şekilde neden alındı kim ne kazandı? Ergin Keleş diye sözleşmeli oyuncumuz var adamı kadro dışı bıraktılar şehri terketti gününü gün ediyor instagramda paylaştımlar falan biz can çekişiyoruz bunun gibi 4-5 isim nerdeyse hiçbir katkısı olmadan para alacak bu takımdan daha önce de dedim bu sene Giresunspor futbol tarihine kara bir leke olacak düşecektir.
işte skin kalkmazsa böyle oyunculara seni skerler. kadro dışı olsa bile idmanlara katılmak zorunda. kendisine verilen programı uygulamak zorunda. ama ne işte bizimkiler umursamaz. ama peşindeyiz takipçisiyiz derler.
|
|
|