Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
25-12-2017, 01:46,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(25-12-2017, 01:44)Semih Karahan Wrote: neyse bu hayaller elbet bir gün gerçek olacak ! Big Grin

inanıyorum  Rolleyes  şaka maka gerçek olursa bakar bakar güleriz ha  Big Grin belki birgün neden olmasın  Angel
Reply
25-12-2017, 01:57,
(25-12-2017, 01:46)genoa28 Wrote:
(25-12-2017, 01:44)Semih Karahan Wrote: neyse bu hayaller elbet bir gün gerçek olacak ! Big Grin

inanıyorum  Rolleyes  şaka maka gerçek olursa bakar bakar güleriz ha  Big Grin belki birgün neden olmasın  Angel

bu forum herşeyin temel taşı çok çok önceleri facebook üzerinden üye olmuştum sonra teknik  sıkıtnılar oldu giremedim siteye. sonrada şifremi unuttum falan derken anca buldum hesabı isimle kaldı :Big Grin zaten forum sitesini kim yönetiyorsa allah razı olsun. giresunluların birleştiği böyle bir ortam var yoksa halimiz harap Sad
Reply
25-12-2017, 02:01,
(25-12-2017, 01:57)Semih Karahan Wrote:

bu forum herşeyin temel taşı çok çok önceleri facebook üzerinden üye olmuştum sonra teknik  sıkıtnılar oldu giremedim siteye. sonrada şifremi unuttum falan derken anca buldum hesabı isimle kaldı :Big Grin zaten forum sitesini kim yönetiyorsa allah razı olsun. giresunluların birleştiği böyle bir ortam var yoksa halimiz harap Sad

eskiden çok daha faaldi, facebook, instagram ve twitter olayı bu noktaya getirdi yine de fena değil tadımız, and olsun ki güzel günler göreceğiz tabii biz yönetime gelirsek öbür türlüsü sıkıntı
Reply
25-12-2017, 02:03,
(25-12-2017, 02:01)genoa28 Wrote:
(25-12-2017, 01:57)Semih Karahan Wrote:

eskiden çok daha faaldi, facebook, instagram ve twitter olayı bu noktaya getirdi yine de fena değil tadımız, and olsun ki güzel günler göreceğiz tabii biz yönetime gelirsek öbür türlüsü sıkıntı

olsun yine faal sonuçta değerlendirme yapabilip karşılık alabiliyoruz. herkes dilediğini söylebiliyor. özellikle ortak paydamız tek Smile
Reply
25-12-2017, 02:07,
Sosyal medyaya rağmen iyi direndi bu forum.Bakıyorum da 10 seneye yakın üye olalı.Bu arada çok giden ve bırakan da oldu ama burdaki ortamı seviyorum. Herkes kendince Giresunspor yazıyor, düşünüyor,fikir yürütüyor. Her şeyden öte samimi be Smile
Reply
25-12-2017, 02:09,
gece gece güzel hayaller kurmuşsunuz eyvallah beyler Big Grin Benimde öyle hayallerim oluyor, bir gün inşallah olur ama rasyonellik çerçevesinde düşününce gerçekleşmesi imkansız olan bir hayal olduğu yüzüme çarpıyor :/

Neyse şunu ekleyeyim, bizim yönetimin sıkıntısı çağa ayak uyduramamak. Bunun da ana sebeplerinden biri bence yönetimde genel olarak X neslinin yer alması(1964-1979 doğumlular). 20 sene geriden geliyorlar adeta.
-Şuan ki yönetime resmi siteye biraz önem verin geliştirin desek "eskiden resmi site mi varmış" derler..
-Scout ekibi kuralım sezon içerisinde çalışmalarını sürdürsün transfer dönemine yakın raporunu sunsun ona göre transfer yapalım desek, "sokağa atacak paramız yok" derler vs. böyle gider
Yani bana göre yönetime Y neslinden birkaç tane yönetici serpiştirmek lazım (1980-1999 doğumlular). Hem günümüz teknolojisine daha yatkın oluyorlar, hem gündemi daha yakında takip ediyorlar, hemde çağa ayak uydurabilme-yenilikçi bir potansiyelleri var.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
25-12-2017, 02:10,
aynen öyle bir de maç günleri chat olayı gelse fena olmaz Big Grin önceden bende marmaralı çotanaklar forumunda takılıyordum orası çok ama çok eskiydi sonra domain falan derken kapandı galiba. ama tek siteydi galiba. hatta bi abi vardı sheva ydı galiba Big Grin baya iyiydi Smile
Reply
25-12-2017, 02:11,
(25-12-2017, 02:10)Semih Karahan Wrote: aynen öyle bir de maç günleri chat olayı gelse fena olmaz Big Grin önceden bende marmaralı çotanaklar forumunda takılıyordum orası çok ama çok eskiydi sonra domain falan derken kapandı galiba. ama tek siteydi galiba. hatta bi abi vardı sheva ydı galiba Big Grin baya iyiydi Smile

Sheva abi burayada yazıyordu. Sonra bıraktı yazmayı.
Reply
25-12-2017, 02:14,
(25-12-2017, 02:11)123456 Wrote:
(25-12-2017, 02:10)Semih Karahan Wrote: aynen öyle bir de maç günleri chat olayı gelse fena olmaz Big Grin önceden bende marmaralı çotanaklar forumunda takılıyordum orası çok ama çok eskiydi sonra domain falan derken kapandı galiba. ama tek siteydi galiba. hatta bi abi vardı sheva ydı galiba Big Grin baya iyiydi Smile

hayat sillesi tabi artık genç ortamına kaldı buralar. adamlar çoluk çocuğa aile ortamına geçti. ha aile ortamı olunca yazılamıyor mu yazılır tabi ama işte adam kendine vakit bulamıyodur ki
Reply
25-12-2017, 02:17,
(25-12-2017, 02:14)Semih Karahan Wrote:
(25-12-2017, 02:11)123456 Wrote:

hayat sillesi tabi artık genç ortamına kaldı buralar. adamlar çoluk çocuğa aile ortamına geçti. ha aile ortamı olunca yazılamıyor mu yazılır tabi ama işte adam kendine vakit bulamıyodur ki

Aynen öyle. Öğrenci olarak bize kalıyor tabi kafa patlatmak. Ev derdi yok , çocuk derdi yok Giresunspora dertleniyoruz.  Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)