Poll: Sizce ilk maçta avantajlı skoru elde eder miyiz?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
47.83%
11 47.83%
Hayır
52.17%
12 52.17%
Total 23 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
24-05-2017, 00:40,
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
1-0 olsun bizim olsun
Reply
24-05-2017, 00:53,
Çift maçlı sistemlerde iş biraz matematiğe kalır.Puan usulü olmadığı için takımlar gücü oranında oynamaya çalışır.Rakip ben favoriyim diyerek saldırmayacaktır.Lig de berabere biten karşılaşma da bunu açıkça gördük.Beceriksizlikten gol atıp kazanamamıştık.Ve saha avantajı bu yüzden önemliydi.Bilerek kaybettik o avantajı.
Rakip gol atacaksa bizim ahmaklığımızdan atar.Başka şans tanımıyorum.Kısır bir mücadele olacak düşüncesindeyim.Rakip 1 gol atayım veya nasılsa kendi sahamda yenerim düşüncesi ile beraberlik isteyecektir.
Bizim ne yapacağımızı kestiremiyorum.Bakmışsın 5 atmışız.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
24-05-2017, 02:40,
en kötü ihtimal şu evimizdeki maçta gol yemeden göndermemiz lazım. Gol yersek bence elendik diyebiliriz..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
24-05-2017, 07:50,
(23-05-2017, 23:28)sokakbaşımeyhane Wrote:
(23-05-2017, 23:17)Semih Karahan Wrote:
(23-05-2017, 23:00)Grsss28 Wrote: O stad Perşembe günü dolacak... Eskişehirlilerde bizim taraftara bi küçümseme var..Bu sene en fazla seyirci deplasman rekoru bizde bunu bilmiyorlar gibi. Bi de nüfusumuz kadar gelirlermiş felan...  ESKİŞEHİRR GEÇİLCEK.....

eski taraftarı bilen yok . herkes yeniyi biliyor. ellerde telefon ispatlıyorlar. bizim tribün şike soruşturmasından sonra bölündü . ama toplanması gerekiyor. maraton tek tayfa olması lazım ki o zaman laf edemezler işte. eskişehirliler bizimkiler ciddi manada susturabilirler. ben yazdıklarımda giresunu kötüleyen bir insan değilim ama gerçekleride görmemiz gerekiyor. teknik heyet ,futbolcular, taraftar ve şehir umut vermesede herkes elini taşın altına koymalı. geçen senede çok destek yoktu sonradan çokça arttı . bu sene neden artmadı peki .... takım çünkü umut vermiyor. ilk maçta gol yemezsek işi götürürüz. eskişehirde en az bizim kadar sıkıntılı takım. onlarda naptıgını bilmiyor. baskı onlarda bize nazaran çok. çünkü elenirlerse seneye çıkmaları çokça zorlaşacak. çıkınca ayak bastı parası olan 50 milyon a guveniyorlar. yoksa onlarda samsun gibi dibe çökebilirler .bizde ise 0 baskı . play-off a kalmamız bile bizi mutlu etti . gerek başkan gerekse yapılan açıklamalarca bunu göz önüne sunuyorlar. bende geçeceğimizi düşünüyorum . finalde bolu gelmesin yeter Smile

Finalde bolu gelsin seyirci avantajı bizde olur

seyirci pek farketmez finale kalındıktan sonra . bolu daha derli toplu takım. andre santos neler yapabileceğini kestiremiyorum bile. göztepeye bir gol atsan direk dagılacak. taraftarın sabrı kalmadı üst lig için. şehir bastırıyor vs vs. boluda o kadar baskı yok mesela. onlar rahat o yüzden sorun
Reply
24-05-2017, 08:22,
Bu sene çıkcazz kaybetcek bişeyimiz yok borcumuz sıfır çıkcaz maça 2-0 3-0 alcaz deplasmanda 1 gol atıp işi bitircez başka yolu yok.. Kapalı tribünü tükenmiş sayılır. Bugün de maratonu tüketelim... Yarın kale arkaları haydi GİRESUN STADA...
Reply
24-05-2017, 10:43,
Deplasmandaki maçın biletleri de satışa çıkmış. Misafir tribün 7 TL.
Reply
24-05-2017, 11:16,
Kapalı  vip hepsi tükendi. Maraton  akşama dolar...yarin  gişede alacaklar mecbur kale arkası kalacak yani kale arkası da dolar....iste bu saldır giresunum...
Derelili çotanak
Reply
24-05-2017, 11:45,
Tekrar neden olmasin?
izleyelim https://www.youtube.com/watch?v=RGgpct7EEc0
Reply
24-05-2017, 13:16,
(24-05-2017, 10:43)Besli28 Wrote: Deplasmandaki maçın biletleri de satışa çıkmış. Misafir tribün 7 TL.

7 lira olduguna eminmiyiz. bizimkiler söz almış deplasmandaki maçta da 2 lira olacak bilet fiyatı diye ?
Reply
24-05-2017, 13:16,
(24-05-2017, 13:16)Semih Karahan Wrote:
(24-05-2017, 10:43)Besli28 Wrote: Deplasmandaki maçın biletleri de satışa çıkmış. Misafir tribün 7 TL.

7 lira olduguna eminmiyiz. bizimkiler söz almış deplasmandaki maçta da 2 lira olacak bilet fiyatı diye ?

Eminim hocam. Satışa çıktı aldım bile.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)