12.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Karşıyaka
21-11-2015, 16:53,
RE: 12.Hafta | GİRESUNSPORUMUZ - Karşıyaka
küçük takımlardan alamadığımız puanları daha üst sıralara oynayan takımlardan alıyoruz. malatya ve erciyes maçlarından 3 puan almış olsaydık şuanda en tepede olacaktık. ama bunada şükür diyorum.
Dereli'li
Reply
21-11-2015, 16:53,
Son 2 maçta 6 gol attık... Big Grin
Reply
21-11-2015, 17:07,
muhteşem oldu

haftaya 7. veya en kötü 8. tamamlayacağız
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
21-11-2015, 17:13,
Vedat bu takımın herseyi oyuna girdi hücum anlamında defansın tüm dengesini bozdu . Bu adamla şimdiden sözleşme imzalanmali
Reply
21-11-2015, 17:24,
biraz çekiniyordum açıkcası ve ilk yarı kötü oynamamıza rağmen ikinci yarı daha isteki bir görüntü verdik ve sonucunda birazda şansımızın yardımıyla 3 golle çaktık, Eser hariç tüm futbolcularımızı tebrik ediyorum, Vedat'a da kocaman tebrikler.

KOYDUK MU Big Grin
Reply
21-11-2015, 17:40,
takımı tebrik etmekle beraber erkan hoca neden vedatı ilk 11 de oynatmadı anlamadım gitti..
Derelili çotanak
Reply
21-11-2015, 18:08,
Erciyes maci sonrası Erkan hocanın herşeye rağmen takımı toparlayacağını söyledim öyle de oldu düşme ile işimiz olmaz playoffu zorlariz Erkan hoca ile
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
21-11-2015, 19:07,
zaman zaman çok basit hatalar da yapsak oyundan hiç kopmuyoruz buda bana gelecek adına umut veriyor son haftalarda attığımız jeneriklik gollerde cabası. yönetimden ricam bu güzel havayı devre arası bozmasınlar. vedatı da bu formuyla seneye takımda tutmak zor gibi gözüküyor. o nası bir kafaydı be Smile
Reply
21-11-2015, 19:24,
Erkan Hoca müthiş işler yapmaya devam ediyor. Vedat'ı neden ilk 11 başlatmadığını anlayabiliyorum. Geçen haftaki ads maçının konusuna yazdığım gibi, Herve-Waldison cidden iyi işler yapıyorlar birlikte. Hocayı tatlı bir sıkıntıya sokabilir bu demiştim. O da benim gibi düşünüyormuş demek ki. Şu saatten sonra Vedat oynamış, Waldison oynamış çok farketmez bence. Çünkü ikisi de istekli, arzulu, her şeyleriyle oynuyorlar. İkisi de farklı tip oyuncu olduğu için maçın gidişatına göre yedekteki oyuna girip oyunun kaderini değiştirebilir. Bazı ufak noktalara bu kadar takılmamak lazım.

Ha birde, Anıl'ı oynat be hoca artık.
Reply
21-11-2015, 20:24,
Sefer hocanın bu takım için yaptığı en güzel şey, Balıkesir deplasmanından puan alıp Erkan hocanın yollanmasını sağlamak oldu Smile Kesinlikle çok büyük hoca bu Erkan hoca. Bugün başımızda hangi hoca olursa olsun 1-1'den sonra savunmaya çekilip yerde yatıp zaman geçirerek skoru korumaya çalışırdı. Çünkü Türk futbolu budur, hemen hemen tüm Türk antrenörlerde bu durumda bunu yaparlar. Fakat Erkan hocanın takımı 10 kişi kaldıktan sonra 2 tane daha attı ve öne geçtikten sonra dahi rakibe top göstermedi.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)