Devre arası dedikodu kazanı !
05-01-2015, 22:31,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
(05-01-2015, 21:00)mvsr Wrote: Büyük takımların alt yapısına yönelmek lazım.Rotasyon için

Su mesajla birlikte  bir de super ligde yabanci sinirlamasinin kaldirilmasi ile ilgili konuyu hemencecik acman ( mesela benim pek umrumda degil) kafalarda soru osareti birakiyor hocam. Kusura bakma
Reply
05-01-2015, 22:56,
(05-01-2015, 22:31)yirmisekiz Wrote:
(05-01-2015, 21:00)mvsr Wrote: Büyük takımların alt yapısına yönelmek lazım.Rotasyon için

Su mesajla birlikte  bir de super ligde yabanci sinirlamasinin kaldirilmasi ile ilgili konuyu hemencecik acman ( mesela benim pek umrumda degil) kafalarda soru osareti birakiyor hocam. Kusura bakma

Ne sorusu bırakıyor aga.Ne oluyoruz.
Yabancı sınırı kalkınca süper ligde ki Türk futbolcular yabancı ülkelere transfer yapmayacak.Bulunduğumuz lige gelecek.Bizim bundan etkilenmeyecek olmamız düşünülebilir mi ?
Yıllardır foruma yazıyoruz bir kelime ile mi FB, BJK, GS sempatizanı yaptınız bizi
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
05-01-2015, 23:00,
bozbağ transferle uğraşmasın hiç erkan hocanın istediği 4-5 oyuncuyu alsın yeter...
Reply
05-01-2015, 23:11, (This post was last modified: 05-01-2015, 23:18 by cotanak88.)
FLORİN CERNAT GÜNDEMDE
Giresunspor'da yönetim kurulunun Karabürspor'da harikalar yaratan Florin Cernat'ı gündeme aldığı iddia edildi.
Yönetimin Çaykur Rizespor'da forma giyen tecrübeli oyuncuya teklif götüreceği öne sürülürken, yine Manisaspor'dan Canberk Dilaver ve Adana Demirspor’dan Alaattin Tosun'un da yönetiminin radarına girdiği öğrenildi.

Kaynak : http://www.giresungundem.com/Haber/flori...demde.html

Milan Purović ' te Gündemdeymiş

http://www.ekspresgiresun.com/haber_deta...berID=4029
Reply
05-01-2015, 23:59, (This post was last modified: 06-01-2015, 00:20 by Sercan28.)
Cernat konusunu bi kaç ay önce forumda bir başlığa yazmıştım, adam ülkesine futbola başladığı kulübe dönmüş hemde BEDAVA diye üstüne basa basa da söylemiştim. Şuan Türkiye ye geri dönermi bilmiyoruz ama dönerse de tam aradığımız adam olur vesselam ...
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
06-01-2015, 00:42,
TRANSFER TAARRUZU
Bugünden itibaren yoğun bir transfer mesaisine girecek Çotanaklar’da Kulüp Başkanı ve Transfer Komitesi Başkanı Mustafa Temel Bozbağ ve Teknik Direktör Erkan Sözeri’nin listesinde çok önemli yerli ve yabancı oyuncular bulunuyor.
Yeşil Beyazlılar, Manisasporlu Canberk Dilaver, bir dönem Kayserispor’da forma giyen Milan Purović, Çaykur Rizespor’dan hatırlayacağımız Florin Cernat ve Adana Demirspor’dan Alaattin Tosun’u kadroya dahil etmek istiyor.
Çotanaklar’ın bu isimlerle temas kurmaya başladığı da edinilen bilgiler arasında.
ACELE EDİLMEYECEK
Öte yandan bu isimlerin yanı sıra Anton ve Ayaz’dan boşalan iki Türki kontenjanına da iki isim transferi yapılacak. Çotanaklar’da Transfer Komitesi’nin kamp dönemi bitmeden transferi tamamlamayı planlıyor.
AYRILANLAR OLURSA…
Bu arada Giresunspor’da ayrılmayı isteyen futbolcular olması halinde de B planı devreye sokulacak ve boş mevkilere takviyeler yapılacak

Giresunsporgazete
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-01-2015, 01:08,
Cernat olabilir ama Türkiye'ye ilk geldiğinde ki gibi değil elbet, günden güne yaşlandığını ve form grafiğinin düştüğünü belirtmek gerekir beklediğimiz etkiyi gösterebilir mi ?

Milan Purovic umarım olmaz Vedat o'ndan daha iyidir, adam forvet ama kariyeri boyunca 109 maç 18 gol gibi berbat bir performans göstermiş.

Canberk ve Alaattin olabilir, iyi transfer olurlar.

bu dedikodulara gelirsek Erkan Hoca'nın bu oyuncuları isteyeceğini hiç sanmıyorum bence yönetim sağ gösterip sol vuracak en azından öyle umuyorum ki Bozbağ bile iki kere düşünür bu oyuncular için.
Reply
06-01-2015, 01:17,
purovic berbar bi transfer olur gerceklesirse

aynen vedat kalsin hic degilse biraz alisti takima.

cernat , jaja ikisinide istemem.

biz 11 kisinin kostugu mucadele ettigi bir takimiz.Bence daha basariya ac birileri olmali
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-01-2015, 01:39,
giresunsporgazetenin tekdoğru transfer haberi alaattin tosun ve canberk alaattinde parasal sıkıntı var canberk olursa olur modunda cernat menajerlerin önerdiği futbolcu purovic ile bilgim yok bence ne jaja nede purovice ilgimiz var purovic haber yapalım diye haber olmuş gibi sanki forvet hattı için fransadan bir golcü ve iskender alın ile görüşme var iskender alın ilede anlaşamayız gibi ha puroviv listelerinde varsa saçmalık ergünden beter erkan hocanında böyle oyuncu alacağını düşümüyorum ki bildiğim bunlarla ilgimiz yok.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
06-01-2015, 01:41,
bu arada erkan hoca ordu kanallarına çıkmış gerek yok hocam bunlara biz seni sahipleniriz.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)