ZTK 4.Maç Gençlerbirliği - Giresunspor
31-12-2014, 20:48,
RE: ZTK 4.Maç Gençlerbirliği - Giresunspor
Jones ve Vedat'a teşekkür edelim, bir golcü bir orta saha yabancı alalım olayı bitirelim, bunun dışında yedek için bir Türk forvet de şart.
Reply
31-12-2014, 21:19,
bende şöyle bişey diyeyim konya ve cizre ile berabere kalsak 7 puan g.birliği cizreyi yense konyada g.birliğini yense gruptan kim çıkacak üç takım 7 puanda olunca acaba statü nasıl üçlü averaj mı normal averajmı yoksa bu konuda bilgisi olan yazsın ...
Reply
31-12-2014, 21:49,
Bir hafta önce 7 attıkları takıma yenildi Konyaspor.Akıla hiç uygun gelmiyor.Siyaset üstün geliyor futboldan ama nereye kadar.
O değil de şöyle bir veri var;
Son 16 Turu
Kalan 16 takım çapraz olarak eşleşirler. Maçlar tek maçlı eleme usulüne göre Grup birincilerinin sahalarında oynanır. Kazanan 8 takım Çeyrek Final müsabakasına katılmaya hak kazanır.
Grup da kim 2. olursa olsun GS ile Arena'da oynayacak.Eğer bu veri doğru ise değeri düştü gözümden kupanın.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
31-12-2014, 22:14,
oha çok kotuymuş o zaman

simdi tff nin sitesinden baktim ciden oyleymiş

aynen msvr nin dedigi gibi artik onemli degil.Hatta direk elenelim
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
01-01-2015, 00:23,
bu cizre ne korku salmış aleme arkadaş tamam maçlar baskı altında oynanıyor ama işini ciddiye alıp rakibi küçümsemeden oynayan her profesyonel lig takımı cizreyi cizrede yener cizreye yenilen takımlar biz de dahil rakibi küçük görmemizdendir.. eğer biraz ciddiye alırsak yenilmeyecek takım değil şartlar ne olursa olsun futbolcular sadece işlerini yaparsa kazanırız ayrıca giresundaki maçtan dolayı ben cizrede güzel ağırlanacağımızı düşünüyorum
Reply
01-01-2015, 02:11,
(01-01-2015, 00:23)cotanak88 Wrote: bu cizre ne korku salmış aleme arkadaş tamam maçlar baskı altında oynanıyor ama işini ciddiye alıp rakibi küçümsemeden oynayan her profesyonel lig takımı cizreyi cizrede yener cizreye yenilen takımlar biz de dahil rakibi küçük görmemizdendir.. eğer biraz ciddiye  alırsak yenilmeyecek takım değil şartlar ne olursa olsun futbolcular sadece işlerini yaparsa kazanırız ayrıca giresundaki maçtan dolayı ben cizrede güzel ağırlanacağımızı düşünüyorum

sen buna inanıyorsan tamam google cizre yaz ne olduğunu sana anlatıversin orada polis jandarma yok şehir pkk eline geçmiş sadece para geçer olmuş devlet var mı yok mu belli değil orada neyin kafasındasınız göztepe başkanı canımızdan olmayalım diye son yarım saat maçı verdik dedi yayıncı kuruluş sıkıysa yayınlasaya cizredeki maçları niye yayınlamıyor futbol olsa yeneriz ama iş futbolu geçmiş orada.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)