02-04-2023, 21:18,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
RE: Spor Toto Süper Lig 27.Hafta | Giresunspor - C.Alanyaspor
(02-04-2023, 19:31)genc28 Wrote: (02-04-2023, 19:19)123456 Wrote: Yenimahalle tribüncü olmuş. Protesto falan yapmaya başlamış
Yanlış hakana yaptılar ama.Protesto için iş işten geçti
Digere Hakanla sıkı fıkı idiler. Küme düşme mücadelesi seyirci yok. Şehirde birlik yok. Tribünleri rezalet. Hadi bunlar olmaz paran olur. O da yok. Yani pek buraları hak etmiyoruz
|
|
02-04-2023, 22:57,
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Yeni mahalle için maçın içinde söylemiştim "takım sezon başından beri mükemmeldi de yönetim değişikliği sonrası kötü oynuyormuş gibi" havaya girip tepki göstermeye başladı diye. Lafa gelince hepimizin derdi Giresunspor ama icraate gelince ordu gabağı gibi meydanda ki herkes adamcilik derdinde.
Benim için dört beş sene önce iç sahadaki Malatya maçında kumyali & deplasman sürtüşme yaşanmasına rağmen gösterdikleri hal hareket sebebiyle zaten gözümde düşmüşlerdi de, elde avuçta bunlar ve maalesef tek tribün grubumuz bunlar...
Yazılacak çok şey var, lig bitsin de yazarız. Düşecek miyiz? Dusmezsek seneye zaten düşeceğiz ama şu gerçek ki herşeyi ama herşeyi elimize yüzümüze bulaştırdık.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
03-04-2023, 09:53,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
44-45 yıl sonra buralar benim için ütopya idi. nihayetinde hedefimize ulaştık bu lige çıkarken inanılmaz zevk aldım ama çıktıktan sonra yukarıda bahsedilmiş inanılmaz kötü yönetildik acemilik buram buram her yerimizden fışkırdı. cep doldurma telaşı, siyasilerin rekabeti, başkanlık sıfatına layık olmayan insanlar, birbirlerinin sırtını sıvazlayanlar vs gibi maalesef bu ligi keyifli şekilde bitirmemize engel oldu. ben çıktığımızda bu lig benim için keyif ligi olacak diye adlandırdım ama ızdırap yılları yaşadık hiç keyif almadan da düşeceğiz.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
03-04-2023, 13:03,
|
|
mvsr
Posting Freak

|
Threads: 80
|
|
Bajic ve Alper oyundayken takım rezaletti.Oyundan çıktıkları andan itibaren yerlerine giren oyuncular ile takım ileri gider, pozisyona girer oldu.O andan itibaren sahada olan takımda sadece Kuwas'ı düşünürüm oynasın mı diye.Onun yerine de birini attın mı olur diye düşünüyorum.
Bu maç net olarak Hakan hocaya yazar kanaatindeyim.Tamam elindeki malzeme bu ancak o malzemeyi iyi değerlendirmek içinde bir çabası yok.
Amatör nitelikteki futbolcularımız yanındaki arkadaşına pas atamıyor, ayağım incinecek diye şut çekemiyor.Bize bu takımı layık görenlerin de allah belasını versin.
Sahipsiz kentin sahipli değeri
|
|
03-04-2023, 14:08,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
Yeni mahalle Black Ahmeti akladıktan sonra yok hükmündedir kongrede bile gider ayak plaket vereceklerdi hep beraber divan ile birlikte onun yok hükmündeler kadro rezalet Perez ve Sainz hariç kadro 1 lig kadrosu değil Keleş bu takıma Guardiola gelse nafile bu takım ligde kalırsa Hakan Keleş'in heykelinin tesisin önüne dikilmesi gerek gerçek bir efsanemiz olur.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
03-04-2023, 14:46,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Ben öncelikle çok şaşırdığım anlam veremediğim 2 pozisyona dikkat çekicem. Hani TR liglerinde klasiktir önde olan takım sakatlık numarası yapar yerde kıvranırken birkaç dk yer, ssonra sağlık görevlileri girer ve kural gereği sahayı terketmesi gerektiği için seke seke kenara kadar yürür ve 2 dk da öylece yer. O sırada hakem oyunu başlattığı için kurşun yemiş gibi yürüyen adam aniden iyileşip hemen hakeme işaret ediyor oyuna girmeye hazır olduğunu. Özellikle tribünde izlerken çok daha dikkat çekiyor bu yaptıkları. Mesela geçen sene FB maçında Pelkas aynı şekilde sakattı en az 3-4 dk yedi ve bir anda iyileşip oyuna girer girmez de 50-60 mt depar atıp golünü attı birde. Buraya kadarki kısmı malesef normal, önde olan takımların klasik zaman geçirme taktiği. İlginç olan ise bu maçta biz yaptık 2 kez. 9 haftadır kazanamayan, düşme hattında olduğu içinde rakip ayırt etmeden karşına Barcelona bile gelse kazanmak için ölümüne saldırman gereken maç. Rakipte rahat konumda ve ahım şahım oyunda oynamıyorlar. Buna rağmen takımda ne koşuyor ne pres yapıyor bir isteksizlik var. Hadi olur ya maça konsantre başlayamazsın. E geriye düşmüşsün bir tepki vermen lazım ama yine hiç kıpırdama yok. üstelik resmen zamana oynuyoruz. Önce Arias yaptı sonra Bajic. Tamam sakatlanmış olabilirsin ama seke seke 1 dk aşkın sürede kenara gelip, birkaç saniye içerisinde koşarak oyuna giremezsin. Fizik kurallarına aykırı yani.
Karagümrük maçı sonrası demiştim Blackahmet gittiğinden beri hakan hoca da bir tuhaflık var diye. Tamam ligin en leş kadrosu kabul, ama bu kadronun maksimum oynayabileceği futbolun bu olmadığını biliyoruz. Aylardır para alamayan takım aslanlar gibi mücadele eder puan toplarken, parasını aldıkça hepsi saldı. Yine hadi normal şartlarda parasını alamayan takım çok istekli mücadele etmez. Bizde yine tam tersi, parasını alamazken oynayan takım parası ödendikçe oynamamaya başladı. Bu takım meğer para işin değil Blackahmetin yüzü suyu hürmetine oynuyorlarmış. Blackahmet gidince futboldan soğudular resmen.
Seyirci sayısı çok şaşırttı. Yok bedava biletle nasıl bukadar az olur falan deniyor ama maça ilgi duymayan bayanlar sırf bedava diye maça gelmiyor haliyle. Yanında gideceği eşi dostu da demek haklıymış gelmemekte. Ben bile eğer kendi aracımla gelmiş olsam devre arası çıkar giderdim. O derece ruhsuz heyecansız bir maçtı. 2-0 dan sonra hatta arkadşa dedim çıkalım diye, hadi 5 dk daha duralım bari dedi o arada gol geldi. Ki 2-1 olduğunda ilk kez hiç heyecanlanmadan ayağa fırlamadan oturduğum yerde cılız bir alkışla izlemeye devam ettim. Bu arada stada gelenlerin en az %30-40 kadarı 2-0 dan sonra çıktı. golleri göremediler bile. oyüzden bundan sonra kimse vay efendim taraftar gelmiyor demesin. Bukadar taraftar bu takıma çok çok fazla.
|
|
03-04-2023, 22:46,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
Bajic oruçlıydu falan yazmış arkadaşlar günahını almayayım ama bu akşam tesadüfen iftara yakın çocuk parkında karşılaştık beraber çocukları oynattık benim kızla onun oğlan yaklaşık bir 40 dk oynadı park boş olunca söylenen her şeyi anlayacak kadar Türkçesi iyi annesi babası hanımı kardeşleride vardı. Bajic hariç herkes sigara içiyordu...Yani oruçlu olduğunu zannetmiyorum. İstanbul kaybetti Ümraniyenin berabere kaldığı haftada üç puan çok çok işimize yarayacakken biz son on dakika hariç silik bir futbolla sahada idik. Mental bir yorgunluk ve boşvermişlik var. Sanırım bir aya yakın maç yapmadık ama ara bize yaramamış onu gördük şurada İstanbul ve Ümraniyenin olduğu kareden sıyrılabilriz ama bir türlü tepki vermiyoruz illa düşeceğiz diye yırtınıyoruz bu hafta Bjk maçı var puan alacağımızı düşünen yoktur herhalde en çok Trabzon maçını merak ediyorum düşme hattındaki her rakibe yenilip bize karşı napacaklar
|
|
06-04-2023, 00:10,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
rapçi champness geri geliyor diyorlar
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
06-04-2023, 01:32,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
|
|
(06-04-2023, 00:10)maicon_28 Wrote: rapçi champness geri geliyor diyorlar
Şimdi gördüm beinsportda bir yorumcu anlaşıldığını futbolcunun bodrumda olduğunu işin tff kısmının kaldığını söylüyor mantıklı hamle her türlü alacağını zaten alacaktı böyle bir iki hamle daha yapabilsek keşke.yedek kukubüsünede adam lazım.
|
|
06-04-2023, 09:39,
(This post was last modified: 06-04-2023, 09:57 by semiko.)
|
|
semiko
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
şimdiden idmana çıkan sezon başı yapan adam her türlü iş yapar ki bileklerine hakim adam bizi idare eder bu yoklukta.
bu arada bizim bu düşme olaylarında direkt rakiplerimizden ankaragücü çift maç yapacak kupada .
bu bizim için çok avantaj bence
hatay antep maçları eklenince ankaragücü biz 30 istanbul 28 ümraniye 26 oluyor.
gerisi artık puan almada . ankaragücü istanbul ümraniye 3lüsünden en aşağı 5 puan almamız gerek . gerisi sıkıntı
Edit:ankaragücü 28 imiş. benim kafa başka yere gitti. bu 4 lü arasında en fazla maçı ankaragücü oynayacak . 12 maç yapacak 10 u lig 2 si kupa. ankaragücü deplasmanında 3 puan alırsak değme keyfimze
|
|
|