16-02-2012, 23:36,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
yönetim gidecek romanyadan yüksel yeşilovayı getirip 1.5 yıllık anlaşıp seneye oradan istediği 2-3 adamı alıp yola devam etsek kötü olmaz...
|
|
16-02-2012, 23:43,
(This post was last modified: 16-02-2012, 23:47 by emre_1466.)
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
yahu özel mesaj yerine buraya yazsanıza ya neyse bana da atın bari
@cezmik
ilk defa katılıyorum sana hem de sonuna kadar Olgun Peker Giresunspor üzerinden büyük maddi kazanç elde etti takımın anasını s...ti bıraktı ama bizim yalaka basın(giresunsporgazete) ve bazı yalaka taraftarlar bu adamı göklere çıkardı. Aziz Yıldırım şike yaptıysa bile kulübü için yaptı takımı şampiyon oldu Giresunspor ise play offa dahi kalamadı kaç trilyonluk kadroyla yani her şey planlı ve düzenliydi.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
17-02-2012, 01:46,
|
|
faruk28
Senior Member

|
Threads: 9
|
|
Bazı şeyler vardır. Zaman ve o zaman ki şartlar o anı gerektiriyordu.
Olgun Peker başkan olduğu dönem Giresunspor her zaman dipleri oynayan takımdı.
Olgun Peker obje olarak Giresun'un başına gelebilecek en güçlü ve paralı adam zannettik.
Olgun Peker başkan oldu ve aklımıza hayalime gelemeyecek isimler transfer ettik
tarihimizde ilk defa play off'nun kıyısından döndük. Ama o dönemi hatırlayanlar hakemlerin yanlı tutumundan dolayı kaçırdık.
O adamın transfer ettiği adamlar bizim takımımızda vitrin oldular. Ve futbol yaşamlarına bir şekilde devam ediyorlar.
Ama önceki zamanlarda diplerde mücadele ettiğimiz için...
Fatih Kitapçı başkanımızın da destek görmediği için.
Olgun Peker'in yanlışlarını gör(e)medik. Biz sadece süper lig istedik, başarı istedik.
Sivas'a Türkiye kupasında 3-1'den 4-3 yenildik, Altay'a 3-1'den 4-3 yenildik. Tribünde hiç görmediğimiz insanlar maçlarda sahaya girdi ve anlamsız olaylar oldu. Bazı şeylerden huylandık lakin yukarıda bahsettiğimiz şeylerden dolayı vefasızlık yapma denildik.
Ama hiç bir zaman bu şehrin ileri gelenleri hiç bir başkana destek verilmedi.
Efsane başkanımız Fatih Kitapçı bile Nurettin Canikli ve ileri gelenlerden bile desteklenmedi.
30 kişi istifa diye bağırdı gurura yediremedi ve olağan üstü genel kurul ilan edildi.
Osman Çırak başkan oldu. Futbolcular, yöneticiler tehdit edildi. Ömer Ülkü tartaklandı.
Olgun Peker ise geçmişindeki bazı yaşadıklarından dolayı desteklenmedi. Ve efsanevi Konya deplasmanında futbolcuların kendi topladığı parasıyla Konya'ya gitti.
Eğer Giresunspor bu zor zamanlarda ise şehrin ileri gelenleri olsun, biz tribüncüler olalım ya da Giresun insanı olsun hiç bir zaman tek sevdamız Giresunspor diyemediği içindir.
|
|
17-02-2012, 06:21,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
Giresunspor'da Teknik Direktör adayları yavaş yavaş belirmeye başladı. Cemal Gürsel Menteşe, Erol Azgın, Turan Sofuoğlu, Metin Diyadin isimleri şu anda kulislerde dillendiriliyor.
http://www.facebook.com/#!/genccotanaklaristanbul
|
|
17-02-2012, 12:26,
|
|
coto_zeki
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Yeni yönetimin yapması gereken tekşey vali beyden icazet almak malum o ne derse o oluyor.
BiZ GiRESUN'LUYUZ ÖLSEKTE EğiLMEZ BAşIMIZ
VASiYETiMiZ OLSUN YEşiL BEYAZ MEZAR TAşIMIZ!!!
|
|
17-02-2012, 13:36,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|