14-01-2018, 18:23,
|
|
halil28
Member

|
Threads: 0
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
bonservis vermeden ozellikle devre arasi forvet getirmek zor arkadaslar. Bence daleye yedek bi forvet alirlar. Zaten iyi bi golcu almazsalar daleyle devam etmeliyiz.forvetden once iyi bi sol bek alınmalı.
|
|
14-01-2018, 19:21,
|
|
yalavu
Senior Member

|
|
|
(14-01-2018, 18:23)halil28 Wrote: bonservis vermeden ozellikle devre arasi forvet getirmek zor arkadaslar. Bence daleye yedek bi forvet alirlar. Zaten iyi bi golcu almazsalar daleyle devam etmeliyiz.forvetden once iyi bi sol bek alınmalı.
Alacaz sol beki. Santrafor sağ bek başka transfer beklemeyelim. Hem ne gerekvar hüsam taş kedi gibi bişcikler olmaz ona, devre arası transfer sıkıntı iş Antalya daki oteller menajer kaynıyor şu anda rezil bir ortam var onların iteklemesiyle gelmesin mümkünse.
|
|
14-01-2018, 21:41,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
(14-01-2018, 16:52)maicon_28 Wrote: Léo Schwechlen ismi direkt sallama. Yani İzmir basını mı yoksa bizimkiler mi salladı bilemem ama alma ihtimalimiz 0
oldu da aldık diyelim, imkansız dediğim şey gerçekleşti diyelim..
Yönetim topyekün futbolla olan ilişkisini kessin. Solak stoper Abdülkerim alınmışken, üstelik yabancı kontenjanımız yokken ayıptır sorması Leo'yu neremize sokacağız..
Haber değeri bile taşımıyor.
Yalnız Göztepe Nabil Ghilas'ı da göndermek istiyormuş onu mesela havada kapalım, lige çıkartır.
 başkan sen naptın ya, yüksek maaşı nedeniyle Göztepe'den başka takıma gitmiyor adam, senin başkanın cingene işi gibi transfer yapmaya çalışıyor nasıl alacak Ghilas'ı.
Pote'den Vedat'tan başlayıp Ergin'e Eren'e kadar geldik ki onları dahi alamıyoruz, hangi çöpü alıcaz çok merak ediyorum.
|
|
14-01-2018, 22:45,
(This post was last modified: 14-01-2018, 22:50 by ultras.)
|
|
ultras
Member

|
|
|
Pote isminin ortaya atılması tamamen hayal ürünüydü gözümde hala transfer edilebilir tabi ama inanmıyorum bu lige getirebilecek herhangi bi takım olduğuna. Gelmesi en yüksek ihtimal Ergin'di o da süper ligden gelen teklife hayır demedi kendi bile beklemiyordur öyle bi teklif alacağını. 1-2 hafta daha süper ligde elden çıkarılacak oyuncu bekleriz olmazsa Dale ayarında bir forvet getiririz menajer önerisiyle.
Fabiano Oliveira da boşta şu an yerel basın bi haber yapsın başkan gündeme alsın
|
|
14-01-2018, 23:13,
(This post was last modified: 14-01-2018, 23:15 by gire28sun.)
|
|
gire28sun
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Yeni Malatya Bobo’yu almış. Biz transfer etmiş olsaydık bu lige,burada Bozbağ çarmıha gerilirdi, o 10 sene önceydi,çöp transfer felan
İnadına Giresunspor !!!
|
|
14-01-2018, 23:22,
|
|
yalavu
Senior Member

|
|
|
(14-01-2018, 22:45)ultras Wrote: Pote isminin ortaya atılması tamamen hayal ürünüydü gözümde hala transfer edilebilir tabi ama inanmıyorum bu lige getirebilecek herhangi bi takım olduğuna. Gelmesi en yüksek ihtimal Ergin'di o da süper ligden gelen teklife hayır demedi kendi bile beklemiyordur öyle bi teklif alacağını. 1-2 hafta daha süper ligde elden çıkarılacak oyuncu bekleriz olmazsa Dale ayarında bir forvet getiririz menajer önerisiyle.
Fabiano Oliveira da boşta şu an yerel basın bi haber yapsın başkan gündeme alsın 
Başkan Brezilya dan topçu bakıyomuş  fabiano Türkiye den gittikten sonra senede 10 maç oynamamış..
|
|
14-01-2018, 23:45,
(This post was last modified: 14-01-2018, 23:47 by quaresma_28.)
|
|
quaresma_28
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
Bizimkiler bobo’yu zaten alamazdı da oynadığı takımda ilk devre bütün maçlarda oynayıp 15 gol atmış adama da kimse çöp demezdi sanıyorum
Sadece Giresunspor!
|
|
14-01-2018, 23:49,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
şuan yeni malatyalı olsam ateş püskürüyordum. Çok kötü bir transfer bence
günümüz futbolunda artık ağırlaşmış, koşmayan adamlara yer yok. En azından benim açımdan yok.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
14-01-2018, 23:56,
|
|
quaresma_28
Senior Member

|
Threads: 2
|
|
Bu arada malatya boboyu aldıysa biz de eren tozluyu alırız gibime geliyor..
Sadece Giresunspor!
|
|
|