Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
16-07-2014, 22:35,
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Transfer, Hazırlık Dönemi ...
ümraniyesporlu tahir kurtu alsaydık iyi olacaktı adam bize gelebilmek için altayla sözleşme imzalamaktan bile vazgeçti maç istatistikleride çok iyi
Reply
17-07-2014, 08:51,
(16-07-2014, 13:51)OnlyTurk Wrote:
(16-07-2014, 13:39)LaigLeNoiR Wrote: Günlük passolig kartları da olacak. Stad günü gişeden maç bileti alır gibi passolig kartı da alınabilecek. O alınacak olan kartla tek maça girebileceksiniz.
Bildiğim kadarıyla tek maça girebilmek için yine yıllık passokart çıkarman gerekiyor. Tek maçlık bileti o kartın içine yüklüyorlar. Köyden gelen amcalar için sadece internetten başvuru yok.. 15 tl, 20 tl parası neyse artık bedelinin ödenerek passokart çıkartılması için stand kurulacak stad önlerinde. Ayrıyeten ben kombine alırım passokart almam diye bir şey yok onun içinde passokart şart.

Maç günü PASSOLİG Kart’ımı unutursam ne olacak?

Kartı henüz kurye tarafından kendisine teslim edilmemiş taraftarlar maç günü stadyum gişelerinden “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alarak bilet alabilecekler veya almış oldukları bileti bu karta yükletip maça girebilecekler. Kartı yanında olmayan, kartını çaldırmış, kaybetmiş kartı zarar görmüş (kırılmış vb.) taraftarlar da 5 TL karşılığında “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alabilecekler.

Sanıyorum bu işin açığı burada. Yalnız 10 tl'lik bilete her seferinde 10 bilet parası 5'de tek kullanımlık Pass alırlarsa 15 tl'ye patlar.
Football Manager Researcher
Reply
17-07-2014, 12:14,
Passolig olayında aktifbank isimli bankanın kredi kartını her türlü varyasyonda iteliyorlar. Ne yaparsan yap, o bankanın kredi kartını almadan olmuyor. Senede ister tek maça git, ister hepsine fark eden bir şey yok stada gideceksen aktifbank müşterisi olmaya mecbursun. Bu aktifbank ayrıca maç biletlerinden de 2şer TL alacakmış. Yani çok büyük rant var, alenen futbol üzerinden bir banka finanse edilmeye çalışılıyor. Bunu kaybetmemek adına göreceksiniz bir yerden sonra promosyon yapıp ücret vs. almadan kredi kartını dağıtacaklar. Ya da kahveciler kazanacak. Smile
Reply
17-07-2014, 13:14,
Ön ödemeli kart, banka kartı ve kredi kartı seçeneği var zaten Passolig'de. Bu durumda bence sadece kredi kartı seçeneğini alanlar o uygulamaya dahil olacak admin.
Football Manager Researcher
Reply
17-07-2014, 15:00,
Yuh arkadaş ya şu olaya bak. Alenen damatları zengin ediyorlar. Hiç utanma arlanma kalmamış.
Reply
17-07-2014, 17:39,
Aktifbank ın kimin olduğunu biliyor musunuz peki?
Reply
17-07-2014, 18:22,
Aktifbank, 1999 yılında Çalık Holding bünyesinde kurulan, 2007’de yeniden yapılandırılan ve 2008 yılında Aktif Bank adını alan, Türkiye’nin özel sermayeli yatırım bankasıdır.
Reply
17-07-2014, 18:59,
(17-07-2014, 08:51)LaigLeNoiR Wrote:
(16-07-2014, 13:51)OnlyTurk Wrote:
(16-07-2014, 13:39)LaigLeNoiR Wrote: Günlük passolig kartları da olacak. Stad günü gişeden maç bileti alır gibi passolig kartı da alınabilecek. O alınacak olan kartla tek maça girebileceksiniz.
Bildiğim kadarıyla tek maça girebilmek için yine yıllık passokart çıkarman gerekiyor. Tek maçlık bileti o kartın içine yüklüyorlar. Köyden gelen amcalar için sadece internetten başvuru yok.. 15 tl, 20 tl parası neyse artık bedelinin ödenerek passokart çıkartılması için stand kurulacak stad önlerinde. Ayrıyeten ben kombine alırım passokart almam diye bir şey yok onun içinde passokart şart.

Maç günü PASSOLİG Kart’ımı unutursam ne olacak?

Kartı henüz kurye tarafından kendisine teslim edilmemiş taraftarlar maç günü stadyum gişelerinden “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alarak bilet alabilecekler veya almış oldukları bileti bu karta yükletip maça girebilecekler. Kartı yanında olmayan, kartını çaldırmış, kaybetmiş kartı zarar görmüş (kırılmış vb.) taraftarlar da 5 TL karşılığında “TEK GİRİŞLİK PASS KART” alabilecekler.

Sanıyorum bu işin açığı burada. Yalnız 10 tl'lik bilete her seferinde 10 bilet parası 5'de tek kullanımlık Pass alırlarsa 15 tl'ye patlar.
Burada açık olduğunu sanmıyorum. Her ihtimal zaten çıkarılmış bir kart üzerinden değerlendiriliyor. Kartın var ama zarar görmüş,çalınmış, adresine gelmemiş gibi. Ben bu sistemin 5. haftayı görebileceğini zannetmiyorum. Sistem devam etse bile çok büyük imtiyazlar verilecektir.

Ben AktifBank ile Passokart arasındaki ilişkinin mecburi olduğunu düşünüyorum. Sistem tam bir kapalı kutu. Herkesin passokart alacağını farzederseniz ortaya çok büyük bir rant çıkacaktır. Ama Süper Lig'deki takımların neredeyse yarısı taraftarsız takımlar. Anadoluda futbola bakış açısıda ortada. Millet stadyumlara taraftar olduğu için değil seyirci olduğu için gidiyor. Bu şartlar altında çoğu büyük şirket bu sistemin zarar edeceğini düşünerek ihaleye bile katılmadı. Hükümette bu durumdan dolayı AktifBank'ı devreye soktu. Bu sisteme ne kadar direnebilecekler bekleyip göreceğiz.
Reply
17-07-2014, 21:04,
Oyle yada boyle bu passoligi alacağız gibi ben geçen gün başvurumu yaptım iyimi yaptık kötümü yaptık bilmiyorum.....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
18-07-2014, 01:52,
Sen yanmasan,ben yanmasan biz yanmasak karanliklar nasil cikar aydinliga demis sair.Stadlar bos kalirsa klupler sikisacak,sikistikca tff ye bastiracak.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)