14-01-2018, 14:20,
|
|
turkuaz_0628
Başkentten !!!!

|
Threads: 164
|
|
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Yerel basın burdan görürse belki haber yapar  hamruon davasındaki demeçleri çok iyi hatırlıyorum adamı oynatmıyorduk yok fifa ya gidiyoduk  all sad 'da oynuyor 1,5 melyona. Transfer pazarında oyuncu yok diyorlar şaka gibi halbuki biz 30 yaş üstü 200 bine oynuyacak adam bulamıyoruz deseler yerinde olur.
Başkentten !
|
|
14-01-2018, 14:55,
|
|
bulancak28
Posting Freak

|
Threads: 3
|
|
Bu kadar sürede, bu kadar üzerine durulmasına rağmen hala daha bir forvet bulamadıysak gerçekten yazıklar olsun. Bu kadar güzel bir seneyi resmen çöpe atmak için uğraşıyoruz.
|
|
14-01-2018, 15:24,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
İşin ilginç yanı şu ki, Giresunspor mali olarak çok rezil olduğu dönemlerde ilk yarıyı kötü geçirir devre arasında tüm takımı baştan aşağı yeniler ve 2. yarıdaki yükselişiyle ligde kalırdı. Şimdi o zamanki kadar bile transfer yapamıyoruz. Yönetimin bir bildiği vardır inşallah diyorum.
|
|
14-01-2018, 15:56,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
valla bozbağ ve yönetiminde gördüğüm en iyi devre arası transferleri 2015-2016 devre arası transferleri.
-Tugay Kaçar
-Bruno Alves
-İsmail Haktan Odabaşı
-Vedat Bora
-Emrecan Coşkun
hepsi nokta atışı direk 11 e girecek isimlerdi. Biraz bruno alves tırttı onun dışındakiler gayet iyiydi. O sene noldu da öyle çer çöp yerine nokta atışı yaptılar anlamadım.
İşin özü 15-16 devre arası hariç gerisi yalan. Gerçi o zaman da klasik gecikmişti transferler ismail ve tugay ocak sonu gelmişti ama o dönemle bu dönemi kıyasladığımız zaman mazur görebilriz. Şuan neyi bekliyoruz anlamadım
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
14-01-2018, 16:11,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(14-01-2018, 15:24)Yaglidereli Wrote: İşin ilginç yanı şu ki, Giresunspor mali olarak çok rezil olduğu dönemlerde ilk yarıyı kötü geçirir devre arasında tüm takımı baştan aşağı yeniler ve 2. yarıdaki yükselişiyle ligde kalırdı. Şimdi o zamanki kadar bile transfer yapamıyoruz. Yönetimin bir bildiği vardır inşallah diyorum.
bu 6. sezonu olması lazım. 6 senedir bu lafı söylüyoruz ama artık belli ki hiçbişey bildikleri falan yok. birkaç klişe cümle dışında hiçbişey bilmiyorlar.
|
|
14-01-2018, 16:45,
(This post was last modified: 14-01-2018, 16:45 by chotanax.)
|
|
chotanax
Giresunspor

|
Threads: 58
|
|
Spor28 diyor ki İzmir basınına göre leo için teklif yapmisiz.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
|
|
14-01-2018, 16:52,
(This post was last modified: 14-01-2018, 16:53 by maicon_28.)
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
Léo Schwechlen ismi direkt sallama. Yani İzmir basını mı yoksa bizimkiler mi salladı bilemem ama alma ihtimalimiz 0
oldu da aldık diyelim, imkansız dediğim şey gerçekleşti diyelim..
Yönetim topyekün futbolla olan ilişkisini kessin. Solak stoper Abdülkerim alınmışken, üstelik yabancı kontenjanımız yokken ayıptır sorması Leo'yu neremize sokacağız..
Haber değeri bile taşımıyor.
Yalnız Göztepe Nabil Ghilas'ı da göndermek istiyormuş onu mesela havada kapalım, lige çıkartır.
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
14-01-2018, 17:16,
|
|
Semih Karahan
Posting Freak

|
Threads: 6
|
|
(14-01-2018, 16:52)maicon_28 Wrote: Léo Schwechlen ismi direkt sallama. Yani İzmir basını mı yoksa bizimkiler mi salladı bilemem ama alma ihtimalimiz 0
oldu da aldık diyelim, imkansız dediğim şey gerçekleşti diyelim..
Yönetim topyekün futbolla olan ilişkisini kessin. Solak stoper Abdülkerim alınmışken, üstelik yabancı kontenjanımız yokken ayıptır sorması Leo'yu neremize sokacağız..
Haber değeri bile taşımıyor.
Yalnız Göztepe Nabil Ghilas'ı da göndermek istiyormuş onu mesela havada kapalım, lige çıkartır. sağlam para gerekir ona
|
|
14-01-2018, 17:46,
|
|
Slck28
Senior Member

|
Threads: 0
|
|
Forvet transferi ilk yapılması gereken transfer değil miydi ya! Yöneticilerde dahil olmak üzere(genelde beğenirler) Hepimizin şikayet ettiği gol yollarındaki yetersizliğimiz değil miydi? Neden en sona kaldı bu transfer ? şimdi işin içine birde bütçemize göre oyuncu arıyoruz lafı girdi biz bu bütçemize göre lafını iyi biliyoruz bütçeye göre forvet=saatçi. Paraya kıyıp bir forvet almazlarsa yazıklar olsun.
|
|
|