Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
13-01-2018, 00:19,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Eğer sezonluk 250 bin Euro ise bonservis +2,5 yıllık maliyeti yaklaşık 4,5 trilyon gibi bir mebla ediyor. Ekstralar hariç. Ciddi bir mebla bu lig için Bozbağ bu parayla takım kurar heygidim hey Big Grin gençlere helal olsun okuttular yine 500 e al 450 sat
Reply
13-01-2018, 01:19,
Yönetim oyuncu bulamayınca tipik mali disiplin;bütçemiz; palavralarina başladı hayırlı olsun
Derelili çotanak
Reply
13-01-2018, 13:15,
Ömer olmamış. Başka sağ bek bakılacakmış.
Sol beke Onur yeterli olur diye düşünüyorum zaten Hüsamın yedeği olacak.
Mali disiplin söylemleri başladığına göre kör topal zenci forvete hazır olun. Hatta Dale ve Jones varken alınmayabilir bile.
Reply
13-01-2018, 13:31,
Altı (6) oyuncu gönderdik.Altı (6) oyunculuk maaş bütçesinde yer açıldı.Kulüp altı (6) oyuncu daha az harcama yapacak.Buna karşılık üç (3) oyuncu transfer ettik.Geriye kaldı üç (3) oyunculuk maaş bütçesi daha.Şartları zorlayalım.Transfer edilen bir (1) oyuncuya iki (2) oyunculuk maaşa anlaştık desek yine iki (2) oyunculuk maaş bütçesi var.Her türlü en az bir (1) oyuncu daha transfer edecek potansiyele sahibiz.
Azıcıkda olsa mali disiplin, bütçemiz gibi açıklamaları çürütmüş oldum sanırım.Hadi bana hayırlı olsun.İlk iç saha maçında kendime tükürük köftesi ısmarlayacağım.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-01-2018, 16:01,
böyle giderse bi bakmışsınız M.Akyüz takım da kalmış
Reply
13-01-2018, 16:25,
şampiyon yapamazsam bırakırım sözününde blörf olduğu ortaya çıktı artık. şampiyonluk için hiçbişey yapmıyor çünkü. muhtemelen sene sonu bırakırım haa falan diye biraz nabız yoklar, sonrada ısrarlara dayanamayıp hadi kalıyım bari der. ama harbı sıktı artık yani. tamam iyi güzel işler yaptın ama tadında bırak artık.
Reply
13-01-2018, 19:55,
Yine umutlar yine hayalkırıklığı
Derelili çotanak
Reply
14-01-2018, 13:31,
Demeçlere, camiaya verilen gaza, dilden düşmeyen süper lig deyişlerine rağmen transferde yaşanan 180 derece ters aksiyonları geçtim, Hamroun davası noldu başkan?
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
14-01-2018, 14:06,
Belki de Giresunspor tarihinin en rezil devre arası transfer sezonunu yaşıyoruz.Bu kulüp artık günü gününü tutmayan,her fırsatta yalana başvuran kapalı kutu yönetimlerden bıktı.Artık taraftar gruplarının birilerinin sırtını sıvazlamaktan vazgeçip sesini yükseltmesi lazım.Biz bunu hak etmiyoruz.
Recep Ulu bir ara yönetime ve teknik heyete veryansın ederken burda ben dahil eleştirmiştik ama şimdi onun haklı olduğunu daha iyi anlıyorum.
Reply
14-01-2018, 14:08,
(14-01-2018, 13:31)chotanax Wrote: Demeçlere, camiaya verilen gaza, dilden düşmeyen süper lig deyişlerine rağmen transferde yaşanan 180 derece ters aksiyonları geçtim, Hamroun davası noldu başkan?

Bunu en iyisi Hamrouna sormak lagzim.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 8 Guest(s)