Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
11-01-2018, 21:02, (This post was last modified: 11-01-2018, 21:04 by bulancak28.)
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(11-01-2018, 20:35)Semih Karahan Wrote: ulan vedatı rize formasıyla gördüm bir tuhaf oldum ya . harbiden üzüldüm

Hocam al benden de o kadar. Ulan düşünsenize, Rize ile son maça kalıyoruz, son dakikada Vedat atıyor, Rize çıkıyor biz çıkamıyoruz.  Sad

Reis transferi genel kanının aksine bana göre olumlu oldu. Şöyle ki, kritik anlarda sorumluluk alacak ve şutu olan oyuncumuz oldu. Biz de bir tek Dodo fırsat bulursa şut çekiyor, başka yapan yok. Abdülkerim de yine istediğim bir oyuncuydu. Çıtır bir sağbek, bir de transferin son gününde kelepir bir sol bek alırlarsa güzel olur.

Gelelim dananın kuyruğuna, forvet bakalım kimi alacaklar. Yönetimin bu saatten sonra bahanesi yok, ya herro ya merro diyecekler. Bozbağ şu an fellik fellik Pote'nin alternatifini arıyordur bence, ama son raddeye kalırlarsa süpriz yapıp getirebilirler.
Reply
12-01-2018, 01:54,
Gitsin bakalim Rize ye. Kendini tekrar ispatlayabilecektimi?
Biz degil kendi kaybeder.
Gelmesini bende isterdim ama paranin yuzu sicak iste.
Bizde oynarken bi ara Konya ya gitmek istemisti ara transfer donemin son gunumuyde neydi? Biz isteriz ama onunda bizi istemesi lagzim.
Reply
12-01-2018, 08:39,
(12-01-2018, 01:54)Okan Wrote: Gitsin bakalim Rize ye. Kendini tekrar ispatlayabilecektimi?
Biz degil kendi kaybeder.
Gelmesini bende isterdim ama paranin yuzu sicak iste.
Bizde oynarken bi ara Konya ya gitmek istemisti ara transfer donemin son gunumuyde neydi? Biz isteriz ama onunda bizi istemesi lagzim.

ben vedat icin bi tercih soz konusu oldugunu sanmiyorum. rize istedi caba harcadi ve aldi. bukadar basit. bütün transferlerde onceligi rizeye biraktik zaten. abdulkerimi bile rizeyle anlasamayinca devreye giripte aldik. vedat icin rize ile yaristigimizi hic sanmiyorum.
Reply
12-01-2018, 09:32,
Rizenin maddi gücü haricinde siyasi gücü de var. Yalnız Bozbağın, yönetimin uğraşmasıyla zor böyle transferler. Pote gibi bir adamı sponsor/destek olmadan getirmek zor.
Biz yine Daleye devam bana kalırsa. Yerli bir forvet bari alınsın.
Reply
12-01-2018, 09:45,
Siz vedatın bozbağın oğlu diye lanse edildiğine ne bakıyorsunuz vedat giderken bile Yanlış yapacaktıda son anda dank etti 5000 dolara oynayan adama 950 bin verirsen değil rize çemişkezekspora bile gider, bundan 4-5 gün önce bi kardeşimle faceden sohbet ederken demiştim onda vedat rizede diye vedat bozbağın değil her topçu gibi paranın oğlu ...
Başkentten !
Reply
12-01-2018, 10:23,
(12-01-2018, 09:32)Yaglidereli Wrote: Rizenin maddi gücü haricinde siyasi gücü de var. Yalnız Bozbağın, yönetimin uğraşmasıyla zor böyle transferler. Pote gibi bir adamı sponsor/destek olmadan getirmek zor.
Biz yine Daleye devam bana kalırsa. Yerli bir forvet bari alınsın.

siyasi gücü varda vedat transferi icinde siyaseti devreye soktuklarini düşünmüyorum. olmasa da olur türden bi transfer onlar icin. adamlarin o kadroyla hala vedati almak istemeleri bile bi vizyon isi. bizim ise ekmek su kadar ihtiyacimiz olan adami rizeye kaptirmamiz tamamen vizyonsuzluk. rizenin siyasi gucu falan bahane. öyleyse rizeyle yarisamam diyorsan onlarla ayni hedefi koyma bizde heveslenmeyelim. önümüzde rize varken biz anca play off hedefleriz de ki bizde ona gore beklentiye girmeyelim.
Reply
12-01-2018, 10:46,
Son dakika bomba bekliyorum ya gerçekten patlar ya da g.t.m.z.d.e patlar
Derelili çotanak
Reply
12-01-2018, 11:22,
o değilde gün doğdu hala bişey yok Big Grin
Reply
12-01-2018, 11:46,
bugün de ömer kandemir açıklanır gibi bir his var içimde
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-01-2018, 11:57,
Caner arıcı cezasını kupa maçında mı çekecek lig maçında mı acaba.? kupa maçındaysa ömer gelir gelmez maça çıkacak galiba.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)