Devre arası dedikodu kazanı !
04-02-2015, 17:09, (This post was last modified: 04-02-2015, 17:12 by kral1234.)
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Jones denilen saatcinin sözlesmesindeki madde ne acaba? 1 yilligina alinan adama nasil bir sozlesme yaptilarki? Erkan hoca da trtde soylemisti bunu.
Reply
04-02-2015, 17:21,
Kriz ottami yaratmaya calisanlar var demis. Kesinlikle katiliyorum. On macin sonrasinda olaganustu bir son yirmi dkda farkli yenildik... elli mac yapsak ancak bir tanesi boyle biterdi. Onemli olan bundan sonra çabucak yara sarmak.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
04-02-2015, 20:21,
bari 2.lig golcüsü alsaydık
Reply
04-02-2015, 21:45,
Dedigim Yildiray Kocal i Osmanli aldi ki zaten kiralikmis Kecioren de. Yalniz o adam İskender Alin olacak kalitede.
Reply
04-02-2015, 22:30,
son olarak spor28 in haberine göre örümcek adamı almışızBig Grin(şuan gülmekten ölüyom) hayırlı olsun arkadaşlar 2.hafta eray saha içinde adam döverek kırmızı kart gördü geçen hafta eser adamın yüzüne uçan tekme attı çaktırmadan ama hakem yemedi kırmızıyı bastı recepin ne yapacağını şimdiden merak etmeye başladım..Big Grin ayrıca kalecilerimizin yaş ortalaması 40 oldu galiba süper buram buram tecrübe kokuyo altyapıdan ali aydın bugün cizrede oynadı oğlum dedelerinin öğütlerini fazla dinleme seninde sonun kötü olur...
Reply
06-02-2015, 12:13,
Yahu arkadaş benim anlamadığım bir konuda şu jonesin durumu. Adamın bacağı koptuda yerine diktiler sanki. Benim hatırladığım kadarıyla zamanında holoskonunda fibula kemiği kırılmış adam 1 ay sonra idmanlara çıkmış sahalara dönmüştü, bizim tosununda hala idmanda bir kare fotoğrafı yok Big Grin
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
06-02-2015, 12:28, (This post was last modified: 06-02-2015, 12:32 by maicon_28.)
(06-02-2015, 12:13)Sercan28 Wrote: Yahu arkadaş benim anlamadığım bir konuda şu jonesin durumu. Adamın bacağı koptuda yerine diktiler sanki. Benim hatırladığım kadarıyla zamanında holoskonunda fibula kemiği kırılmış adam 1 ay sonra idmanlara çıkmış sahalara dönmüştü, bizim tosununda hala idmanda bir kare fotoğrafı yok Big Grin

bende anlamadim.2.yari manisa maciyla veya en kotu samsun macina yetisir diyordum ( aralik ayinda oyle tahmin ediyordum)

simdi sordum birine 1,5 ay sonra geliyormuş

yani 25-26. hafta

bolu , kayseri maclarimiza denk geliyor
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
06-02-2015, 13:34,
Gelse ne olur. Golculugunu mu konusturacak. Adam kanat oyuncusu. Sakaylanmadan once fizik olarak cok iyiydi ama simdi o ozelligini de zor kazanir
Reply
07-02-2015, 00:48,
Jones olayi bitti gecmis olsun. Yeniden form tutmasi mac eksigini gidermesi falan derken daha bize faydasi olmaz. Bize denizli macinda buca macinda altinordu macinda adam lazim. Holosko ile karsilastirmak gerekirse holosko acibademde tedavi goruyor slovakyada almanyada ameliyat oluyor. Bizimkisi de ada hastanesi gibi bi yerde ameliyat oldu. Ben bi gun acibademde muayene oldum kirk tane test yapip bir suru de doktora baktirdilar. Tabi aldiklari para da o bicim oluyor. Bizim baskan o parayi vermez Big Grin
Reply
07-02-2015, 09:02,
Yabancı transferi konusunda çok hata yaptık devre arası hem Jonnesi hemde Vedatı postalayacaktık gerçi Jonnes gitmek istemeyince zorlada gönderemiyorsun orası ayrı konu yerlerine Samsunun yaptığı gibi fiziğini kullanan iki tane Zenci forvet bulmak daha mantıklı idi...
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)