03-02-2015, 10:47,
(This post was last modified: 03-02-2015, 10:48 by yirmisekiz.)
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Abi bunların yönetimde dayısı var. Recep Biler de 50 senedir Giresunspor a kapağı atmaya çalışıyordu.
Maşallah transferin a. koyduk. Yeah Musti yeah
|
|
03-02-2015, 12:53,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Recep Biler bu sezon Turgutlusporda bir kez ilk 11 yapmış.Üste para vermediyse külli kazık....
|
|
03-02-2015, 13:11,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
eser-eray-recep
"Lüften argo kelimeler kullanmayınız" kalecilere bak..
eser : çizgi kalecisi.Cizgide duruyor sadece nerde durcagini iyi biliyorm.Refleksleri vasat diyebiliriz.
eray : manyagin teki.Form tutsa iyi olabilir ama su haliyle tam bir kaleci musvettesi.Boyu kisa oldugu icin bu da yan toplarda kotu.Refleksleri iyi diyebiliriz.
recep : En efsanesi övebilecegim hic bir ozelligi yok..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
03-02-2015, 13:57,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
ekonomi hesabı yapıp recep'i almak zaten 2 kalecin öyle böyle var eser ceza alsa ne olur alacağı 2 maç ceza 3 olsun diyelim seni o maçlarda eray zaten idare eder biri siktiri boktan kupa maçı zaten aldığın kaleci eraydan falan iyi olur alırsın oda yok emekliye ayrılmış düştüğümüz sezon kalede recep vardı olanıda biliyoruz mustafa başkan.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
03-02-2015, 15:01,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Arkadaş yaptık bir dünya transfer bakıyorsun faydalı olacak adam sayısı sıfır hazır takımın kimyasını bozduk....Veysel gitmek istedide sanırım takımda kaldı bir iki hafta pafta çalıştırıp tekrar as kadroya alalım onsuzda olmuyor defans....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
03-02-2015, 16:29,
|
|
yönetim kendi kendinin ipini çekti takımın kimyasını bozdular hedef ligde kalmaksa ne gerek vardı 7 transfere onlara sezon sonuna kadar verecegın parayla 1 tane santrafor alsan yeterliydi şimdi mevkilerine alınan as oyuncularda ister istemez oynamıyacaklar bir küskünlük olucak örnek bir şirkette müdür çaycısı var bir tane daha çaycı alıyorlar ben o müdüre çay götürürken tükürürüm içine
|
|
03-02-2015, 18:24,
|
|
Yaglidereli
Posting Freak

|
Threads: 2
|
|
Recebi bu takıma getiren arkadaş yarın ceketini alıp bu şehirden göç etsin
|
|
04-02-2015, 11:20,
(This post was last modified: 04-02-2015, 11:21 by Sercan28.)
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
BOZBAĞ; "GEÇMİŞTE NE YAPTIYSAM..."
Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, “Herkesin bir yoğurt yiğişi vardır. Benim de bu. Transfer politikamızdan taviz vermedik ve bize katkı sağlayacak oyuncuları bünyemize dahil ettik.” dedi. Bozbağ öncelikli hedeflerinin 40 puan olduğunu ifade etti
Ağır Samsunspor yenilgisi dolayısıyla içlerinin çok sızladığını belirten Giresunspor Kulüp Başkanı Mustafa Temel Bozbağ, hedeflerinin bir an önce 40 puana ulaşmak olduğunu belirtti. Futbolcularla da konuştuğunu dile getiren Bozbağ, “Ben bu kulübün üç sezondur başkanıyım. Bu işi yeni yapmıyoruz. Kriz ortamı yok ama yaratmaya çalışanlar var. Bu teknik heyet ve çocuklar 10 maç yenilmemiştir. İçerde dışarıda. Bu dile kolay sadece. Ben geçmişte ne yaptıysam aynı kararlılıkla yapmaya devam edeceğim. Ben çocuklara güveniyorum. Samsunspor maçından ders çıkartmalarını istedim. Onlar da bundan sonra o şekilde hareket edecek.” dedi.
PİYASADA YERLİ GOLCÜ YOK
Bozbağ, “Transferde golcü almadığımız söyleniyor. Bizim nelerle uğraştığımızı kimse bilmiyor. Bu takımın hücum hattı bellidir. Bunlara Ziya da dahil oldu. Jones’in sözleşmesinde madde var. Kimse Ziya’yı tanıyor mu? Bana şuanda ve sadece 15 puan lazım. 15 puanı aldıktan sonra, sonrasına bakarız. Bu çocuklar play-off’u da getirirse gereğini yaparız. Niye böyle oldu demeyiz. Kaldı ki bütçemize uygun yerli golcü yoktu.” diye konuştu.
Kaynak: giresunsporgazete.com
http://www.giresunsporgazete.com/haber_d...berID=9962
Sanırım son paragrafın son birkaç cümlesi herşeyi ama herşeyi anlatıyor...
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
04-02-2015, 11:50,
|
|
gire28sun
Senior Member

|
Threads: 3
|
|
Onun bütçesine uygun süper lig veya ptt 1. lig de yerli golcü olmaz tabi,doğru söylüyo adam.
İnadına Giresunspor !!!
|
|
|