Giresunspor - Fenerbahçe
08-05-2023, 22:40,
RE: Giresunspor - Fenerbahçe
Hesap kitap yapıyorum rakipler Antalya, Ankaragücü, Kasımpaşa görünüyor. İstanbul devredışı kaldı gibi sonra ligin koca ikinci yarısında sadece bir galibiyet aldığımız aklıma geliyor tüm hevesim kaçıyor. Biz şayet üç maçı alırsak ancak ligde kalabiliriz gibi görünüyor. Ümraniyenin yarıştan kopmaması lazım. Rakipler birbirleri ile oynayacaklar haftaya Ankaragücü Antalya maçı var galip gelen büyük avantaj yakalar çok kritik yine Sivas Kasımpaşa Sivasın bi güzellik yapması lazım yoksa çıkacak ekstra puanlar bizi zor durumda bırakır.
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
Reply
08-05-2023, 23:15,
(08-05-2023, 22:40)sy200028 Wrote: Hesap kitap yapıyorum rakipler Antalya, Ankaragücü, Kasımpaşa görünüyor. İstanbul devredışı kaldı gibi sonra ligin koca ikinci yarısında sadece bir galibiyet aldığımız aklıma geliyor tüm hevesim kaçıyor. Biz şayet üç maçı alırsak ancak ligde kalabiliriz gibi görünüyor. Ümraniyenin yarıştan kopmaması lazım. Rakipler birbirleri ile oynayacaklar haftaya Ankaragücü Antalya maçı var galip gelen büyük avantaj yakalar çok kritik yine Sivas Kasımpaşa Sivasın bi güzellik yapması lazım yoksa çıkacak ekstra puanlar bizi zor durumda bırakır.

Sivas kpasadan puan alamazsa diğer hafta GS ye gidiyor son 2 maçı nispeten kolay gibi gözüksede o riske girmeyecektie 1 puan almak zorunda
Derelili çotanak
Reply
09-05-2023, 01:00,
hakan hoca gitmemeli kalmalı vs dedim ama daha önce gitse takım için çok daha iyi olacakmış.

Hiç değilse istanbulspor maçı öncesi istifası kabul edilseymiş.
Reply
09-05-2023, 09:52,
Şimdi hafta hafta gitmek gerekirse; Öncelikle bizim 34 puana ulaşacağımız 2 haftalık sürece bakalım.

İstanbul GS'ye kaybedip Kasımpaşa ile finale çıkacak. 
Kasımpaşa Sivastan 0 yada 1 alıp İstanbul ile finale çıkacak. 
A.gücü önce Antalya ile final, sonra Ümraniye
Antalya önce A.gücü ile final, sonra iddiasız Başakşehir ile içerde. 

Bu süreçte bize en yakın kalacak rakip muhtemelen K.paşa ve İstanbul olacak. 
İstanbul'un hem alacağı +3 var hemde son hafta Ümraniyeyi yener. Onu eleyelim.
A.gücü fikstürü müsait o bir şekilde kurtarır. Onu da eleyelim.
Antalya ile final maçına çıkarsak 50 bin kişi önünde bile oynasak yine yenemeyiz. Kalite farkı ile ibra direk onlardan yana. Onu da eleyelim.

Elde kaldı bir tek Kasımpaşa. Aslında kadro olarak çoktan kurtarmalıydı belki ama demek formsuzlar. 2 haftalık süreçte ikisi de rakipleri içinde final niteliğinde. İkisini de kazanacağını sanmıyorum. Bu durumda en iyi ihtimalle 1 er puan alsalar biz 34 olduğumuzda onlarda 36 yapacaklar. 
Biz Trabzonu yensek onlarda aynı hafta Alanyayı yener. 2 puanlık farkı koruyorlar. 
Sonraki hafta biz Ümraniyeyi yenersek Onlar Beşiktaş deplasmanında. Kaybederse son haftaya girerken 1 puan öne geçip ipleri ele alıyoruz nihayet. Beşiktaş'tan 1 puan dahi çıkarmayı başarırlarsa aynı puan ama averajla son haftaya yine üstümüzde girecekler. Kazanmanın yeteceği son hafta karşılarına R.madrid gelse vurur geçerler artık. Bizim gibi salak değillerki mutlak kazanmaları gereken maçta beraberliğe yatsınlar.

Yani bizim kafadan 15 puan aldığımızı varsayıyorum, yine de rakiplere bağımlıyız.
Reply
10-05-2023, 01:35, (This post was last modified: 10-05-2023, 01:52 by 123456.)
Bizim bütün hesap kitapta 43 puanla bitireceğimizi varsayıyorum. Aksi takdirde kümede kalacağımızı düşünmüyorum. Şöyle böyle olsaydı geçti artık. 43 olacak ve rakipleri bekleyeceğiz.

Herkes İstanbulspor'a kaldı gözüyle bakıyor ama onların Kasımpaşa maçı çok kritik onlar adına. 35 puanları var, +3 gelecek ve 38 puan olacak. Fikstürde yenecekleri tek takım Ümraniye. İstanbulspor her şeye rağmen ligi 41-42 puanda bitirebilir. Zor fikstürleri var. Bunun iyi yanı Kasımpaşa maçında salma şansları yok. Kazanmak veya puan almak zorundalar. Galatasaray ve Adana Demirspor maçlarında puan çıkarmaları normal şartlar altında zor.  Üstünde biz kazandıkça genel averajda önlerine geçme imkanına sahip olacağız. Baylar ile +6 averaj gelecek bize. Onlara belki 43 puan bile yetmeyebilir. 44 puan yapmaları için kalan 4 maçta 6 puan almaları lazım.
Maçları: Gs - Kasımpaşa (d) - Ads - Hükmen - Ümraniye

Ankaragücü şuan 35 puanda. 43 yaptıkları an, ikili averajda bize karşı üstünler. 42 bareminde kalmaları için 5 maçta en fazla 7 puan almaları lazım. Antalya ve Ümraniye maçlarını 4-6 ile geçelerse sıkıntı yaşamazlar. Ancak bu iki maçı toplam 3 puanla geçerlerse, Kayseri, Galatasaray, Adana Demirspor serisinden 4 puan çıkaramayabilirler. Tabi statü sürekli değişiyor ama kupayı umarım Fenerbahçe alır. Fenerbahçe kupayı alırsa, Adana Demirspor'un Avrupa şansı oluyor yoksa hedefsiz kalıyorlar. Bundan emin değilim ama. 
Maçları: Antalya - Ümraniye (d) - Gs - Kayseri (d) - Ads

Sivas 37 puanda. Tabiki ikilide bizim önümüzde. Yani kalan 4 maçta en fazla 5 puan almaları lazım. Bu durumda işi erken bitirmek için Kasımpaşa maçını almak isteyeceklerdir.  Kasımpaşa karşısında kaza yaşarlarsa ( 0 veya 1 puan), Galatasaray maçını puansız geçip içeride Konyayı yenerler. Bu durumda son hafta Kayseri maçı onlar için ölüm kalım olur. Ve bize sorsalar bu durumda Sivas'ın karşısında kim çıksın diye. Ben Kayseri derdim Smile Müthiş fırsat ezeli rakiplerini düşürmek için.
Maçları: Kasımpaşa - Gs (d) - Konya - Bay 0 - Kayseri

Gelelim hepimizin gözünün kestiği Kasımpaşa'ya. Kasımpaşa 34 puanda. İkili averaj tabiki yine rakipte. Böylece 5 maçta en fazla 8 puan almaları lazım. Sivas ve İstanbul yukarıda bahsettiğim sebeplerden dolayı Kasımpaşadan puan veya puanlar almak zorunda. Kasımpaşa bu fikstürde zorlanır. Bu fiktürden eğer 3 puan çıkarırlarsa bizim için iyi olmaz. Alanya deplasmanları kağıt üstündeki enkolay maçları ama Alanya o hafta ne durumda olur bilemiyorum. Kötüsünü düşünüp orayı 3 ile geçtiklerinde. 34+6=40 puan yapacaklar. Beşiktaş bunlara puan vermez. Son hafta Karagümrük ile ölüm kalım maçına çıkabilir. Ancak buradaki duruma Sivas-Kayseri maçı kadar güvenmiyorum, aralarında ciddi rekabet olduklarını bilmeme rağmen. Kasımpaşa burada kazanırsa 43 yapar. Tabi burada belki duruma göre 3 lü averajlar vs gerekebilir ama o kadar çok ihtimal varken onu şu an hesaplamak zor.
Maçları: Sivas (d) - İstanbulspor - Alanyaspor (d) - Beşiktaş - Karagümrük (d)

Alanyaspor diğer aday. Puanı 38. İkili averaj aynı olsada genel averajları bizden iyi. 4 maçta en fazla 4 puan almaları lazım. Eğer bu hafta Konyaspor ve diğer hafta Kayseri maçlarından 3 puan alamazlarsa, Kasımpaşa maçına hedefsiz çıkmayacaklar. Kasımpaşa maçına hedefsiz çıkmadıkları an Kasımpaşa takımına 3 puan yazdığımız bir deplasman Kasımpaşa adına zor bir maça dönüşecek. Umarım önümüzdeki ilk 2 hafta puan dahi almazlar. Düşeceklerini sanmıyorum zaten ancak korkuyu hissetsinler.
Maçları: Konya - Kayseri (d) - Kasımpaşa - Trabzon (d) - Bay 0

Antalyaspor 36 puanda ancak +3 gelip 39 yapacak. Biz bütün maçları kazandığımız üzerinden hesaplar yaptığımız için ikili averajda önde olacağız. Bu durumda Antalyaspor kümede kalmak için önümüzdeki 3 maçta toplam 5 puan almak zorunda. İlk maçları zorlu Ankaragücü deplasmanı. Sonra Başakşehir ve Fenerbahçe deplasmanları var. Bu maçlarda 5 puan toplamaları zor aslında.
Maçları: Ankaragücü (d) - Başak - Fb (d) - Hükmen - Giresun (d)
Reply
10-05-2023, 03:25, (This post was last modified: 10-05-2023, 04:30 by mvsr.)
Ben düştüğümüzü düşünüyorum.O iş bitti artık.
Bütün önermeler rakiplerimizin galip gelememesi üzerine. Garanti puanımız 34.Bu şekilde rakipler bizden 2 maç geride oluyor. Kasımpaşa üzerinden gidecek olursam 2 maç kaybettiklerinde puan puana gelsek dahi averaj ile birlikte hala bize üstünler.3 maçtan 2 mağlubiyet bir beraberlik çıkarmaları bizimde 3 maçta 9 puan yapmamız gerekiyor. TS'nin bize Başakşehir tarifesi uygulayacağını düşünüyorum.

Ankaragücü, Başakşehir, İstanbulspor serisinden puan çıkarmamız gerekiyordu.Olmadı.

Takımların maç sayılarını eşitlemek için hayali oynatıp ufak bir hesap yapacak olursak;

Alanya; 4 maçları kalmış.Bir hafta bay geçecekler ve Kasımpaşa ile berabere kaldıklarını düşünürsem
Alanya 33 maç 39 puan yapar.

Sivasspor; onlarında 4 maçı kalmış.Bir hafta bay geçecekler ve deplasmanda Galatasaray'a mağlup olduklarını düşünürsem;
Sivas 33 maç 37 puan yapar.

Antalya; Hatayspor'dan gelecek garanti 3 puanları var ve deplasmanda Fenerbahçe'ye mağlup olduklarını düşünürsem;
Antalya 33 maç 39 puan yapar.

Ankaragücü; kendi sahalarında Galatasaray'a mağlup olduklarını ve 1 maçı ise kazandıklarını düşünürsem;
Ankaragücü 33 maç 38 puan yapar.

İstanbulspor; Gaziantep FK ile garanti 3 puanları var ve kendi sahalarında Galatasaray'a mağlup olduklarını düşünürsem;
İstanbulspor 33 maç 38 puan yapar.

Kasımpaşa; kendi sahalarında Beşiktaş'a yenildiklerini ve 1 maçı ise Alanya ile berabere yazmıştım;
Kasımpaşa 33 maç 35 puan yapar.

Buna göre;

10-Alanyaspor        33 maç 39 puan
11-Antalyaspor       33 maç 39 puan
12-Ankaragücü       33 maç 38 puan
13-İstanbulspor      33 maç 38 puan
14-Sivasspor           33 maç 37 puan
15-Kasımpaşa         33 maç 35 puan
16-GİRESUNSPOR   33 maç 34 puan

Maç haftaları karışık ve hayali oynattığımda bu şekilde oluyor.Geriye kalıyor 3 maç daha.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
10-05-2023, 22:12, (This post was last modified: 10-05-2023, 22:15 by sokakbaşımeyhane.)
Yıllardır bizi matematik profesörü yapan sistemin a.m.k
Her sene stres düşme stresi şampiyonluk stresi
Türkiye de bizden fazla hesap kiitap yapan stres yaşayan takim yoktur..yıllarca 3.lig şampiyonluklari 2
Ligden düşmeler PTT düşmeler play off üst lige çıkma hesapları rahat bir sezon geçirdiğimiz yıl yok...
Derelili çotanak
Reply
12-05-2023, 13:26,
Seçimlere 2 gün kala İktidar değişimi ihtimali yüksek görünüyor. Bu sene ne yapıp edip kalırsak yırttık demektir. Ligin yarıdan fazlası torpilli AKP takımlarından oluşuyor. Yavaş yavaş dökülmeye başlar onlar ileri ki senelerde. Bu sene saha içinde saha dışında tüm şartları zorlamalıyız.
Reply
12-05-2023, 15:01,
(12-05-2023, 13:26)kerasus Wrote: Seçimlere 2 gün kala İktidar değişimi ihtimali yüksek görünüyor. Bu sene ne yapıp edip kalırsak yırttık demektir. Ligin yarıdan fazlası torpilli AKP takımlarından oluşuyor. Yavaş yavaş dökülmeye başlar onlar ileri ki senelerde. Bu sene saha içinde saha dışında tüm şartları zorlamalıyız.
İlginç. Neye dayanarak iktidar değişecek?
Allah korusun iktidar değişirse Türkiye'de futbolun zevki kalmaz.
Mevcut hükümete olan düşmanlığınızı anlamıyorum. Nurettin Canikli, Lokman Çağrıcı ve hatta Sn. Cumhurbaşkanı olmasaydı 44 yıl sonra süper ligde olmazdık.
Haksızlık kɑrşısındɑ eğiImeyiniz; çünkü hɑkkınızIɑ berɑber şerefinizi de kɑybedersiniz. (Hz. AIi (r.ɑ))
Reply
12-05-2023, 15:43,
Dedi bir zamanlar fetö hocaefendisinin sümüğünü yalamak için sıraya giren vatandaş. Hadi kardeşim hadi, siyaset konuşacağım seviyede bilgi birimine sahip değilsin.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)