2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
12-07-2016, 17:57,
RE: 2016-2017 sezonu yaz dönemi transfer dedikoduları
iyi kazıklanmışız desene o zaman..

kazıklancağımız şurdan belliydi. Vedat formayı giydiği an gençlerbirliğinden aldığımız adamların da anında bizim formayı giymesi lazımdı. 1,5 aydır oyalıyorlar adamlar. Böyle transfer dünya tarihinde görülmemiştir.

keşke o 2 adam yerine 300-500 bin euro daha alsaydık. En azından 1 milyona euroya satmış olacaktık
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
12-07-2016, 22:30, (This post was last modified: 12-07-2016, 22:30 by kral1234.)
Altınordu bornozu yerde bıraktı diye irfan başaranı göndermiş. Vay bee yönetimdeki ciddiyet ve disipline bakar mısın?
Reply
13-07-2016, 00:10,
Evet Kısa bir süre Giresun ziyaretinde izlenimlerim hayli karışık şu ara en büyük gündem caddeki Beşiktaş bayrağı dün itibariyle kaldırılsada can sıkan bir durum bence bu Giresunda taraftarlık bilincinde ciddi sıkıntılar olduğunu gösteriyor şehir Giresunspora çok ama çok ilgisiz, Store ye uğradım hiçbir şey yok bayramda Giresunda binlerce gurbetçi geldi ürün çeşidi skıntı, 50 .yıl forması adı altında forma satıysun çok kalitesiz (70 TL ) sırf hatra binayen alınacak tipte, 2.ligde olup ürün çeşitlilikleri kıyaslanırsa kocaman bir sıfır sonra store ya gidinde alın diyolar ne alalım, iki çeşit atkı, kupa, birkaç forma, stiker, şapka al sana store Smile bumudur ? gelelim transfer tepkilerine şu ana kadar salih tepki çekmiş gerisi özellikle tomic en beğenilen oyuncu, hee son bomba stad yeri mevcut yerine yapılması yapılmaması aksuya giderse dolmaması , ( GİRESUN ATATÜRK STADINI BU SENE FULL GÖREN VARMI YA DA 7 -8 BİN GÖREN Smile İNSANLAR STAD YERİNİ TARTIŞACAĞINA STAD DOLARMI, TRİBÜN GRUPLARI BİRLEŞSEYA DURUMUNU TARTIŞSA DAHA MAKBULE GEÇER, GİDEN ADAM HER YERE GİDER BİZENE ELİN MEVCUT YERİ KİME VERECEĞİNDEN SIRF AT YARIŞI İZLER GİBİ SİYASETLE İLİŞKİLENDİRİP YOK PEŞKEŞ ÇEKECEKLER YOK ONA VERECEKLER LA BİZENE, AMAÇ GİRESUNSPOR MU SİYASİ GİRESUNSPOR MU _? KERİM AKSU NEYSE BENİM GÖZÜMDE ŞEHRİNİN MÜLKİ YÖNETİCİSİ OLARAK DESTEKÇİ İSE CANİKLİDE DESTEKLİYOSA TAKIMA FAYDASI VARSA NE GÜZEL İŞTE BANANE SİYASETİNDEN ....
Başkentten !
Reply
13-07-2016, 10:55,
Beşiktaş bayrağıyla ilgili geçende İlyas koser abi facede bi paylaşım yapmıştı giresuna yakışmıyor gibisinden. onun altında bile hep istanbul takım taraftarları dolmuş. Yok efendim en büyük beşiktaş yazanlarmı dersin, bende gs liyim ama önce giresun diyenlermi dersin. rezillik diz boyu. neyse o paylaşımın ertesi günümü ne kaldırılmış bayrak.

geçen bi arkadaş burda, Allah razı olsun yönetimden store açtı diyordu. Polemik olmasın diye sustum ama işte turkuaz yazmış gerekeni. en çok satış yapılacağı zamanda bile dandik bir store. ondan sonra taraftar sahip çıkmıyor. ligin en iyi topu oynayıp liderlik kovalayan takım birden bire sahada yürümeye başlıyor, her geçen gün geriye giden bi oyun anlayışı vs. ben tv de izlemeye tahamül edemiyorum bunlar taraftar stada gelmiyor diyor.
Reply
13-07-2016, 12:35,
Neden ilgisiz kalındığını yazdık çizdik.Suçlu aranacaksa bu taraftar değildir.Kısaca; taraftar futbol müşterisi olarak görülüyorsa karşılığını görmek ister.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
13-07-2016, 13:47,
Yabancı bi stoper imza atabilirmis

Yalnız takımda bir tane forvet yok
Reply
13-07-2016, 13:54, (This post was last modified: 13-07-2016, 13:59 by Semih Karahan.)
Vedat transferi tam bir fiyaskoya dönmüştür. Gençlerbirliğinin en yararlı futbolcuları sağ sola dağıldı maalesef. Artun , Berat, tayfur.. en baba topçular gitti abiler. Çağrı geldi kapalı kutu . A takımda oynamış rotasyonunda rotasyonu pozisyonunda. Tomiç i umarım o kontenjandan göstermezler. Ocak ayında ayrılmış ama belli olmaz gençlerbirliğine . Forvet alacagımız çok belliydi ve ben artun u çok istiyordum. Berat ta forvetten bozma sağ açıktı. iş yapar diyodum ama yalan olduk.

Edit. http://boluspor.org.tr/haberler/yusuf-em...osun-ile-s

Al bi de burdan yak. Boluspor unda arası gençlerbirliği ile iyimiş. La bu nası iştir ya . Bence bizim başkan gençlerbirliğin alt yapıya güvendi ondan iki oyuncu sözüne kandı. 2 yetmez 4 olaymış o fark kapanırdı .
Reply
13-07-2016, 15:37,
Bolu geçen sene sıkıntılıydı ama bu sene yürür gider gibi gözüküyor.
Reply
13-07-2016, 15:49,
Bayrak olayını geçin efendim türkiyede şampiyon olan takımın bayrakları kalabalık caddelere asılır. İster kabul edin ister etmeyin türkiyede 4 büyükler gerçeği var. Bu bir sosyolojik gerçek yüz sene sonra da değişmeyecek. Populizm yapmaya gerek yok. Ne yani ben üç ya da dört büyükten birine gönül verdiysem giresunsporu sevemez destekleyemez miyim? Bayrak kaldırma işi tepkiden dolayi değil yeni sezonun yavaş yavaş başlamasından dolayi.

Neyse bugün bi yerde okudum gençlerbirliği oyuncusu el Kebir diyorlar. İsmi bile heyecanlandırdı ama öyle bir oyuncunun gelmesi çok zor. Ayrıca waldison adsye gitmis.
Reply
13-07-2016, 16:44, (This post was last modified: 13-07-2016, 16:46 by stantheman05.)
El Kabir kadro dışı bırakıldı. Eskişehirde ilgileniyormuş. Bi ze gelmesi mucize gibi bi olay. O adam PTT 1.Ligde oynamaz bence. Oynarsa da paraya oynar. Eskişehir bizden fazla parayı garanti verir. Ama forvet belirsizliği çok kötü bi durum.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)