Devre arası dedikodu kazanı !
23-01-2015, 15:51,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
(23-01-2015, 15:45)heyulaanil28 Wrote:
(23-01-2015, 15:41)adebisi28 Wrote: Yakup Ramazan Zorlu düşünülebilir mi acaba ?

geçen sezon bizde iken devre arası beğenilmeyip haklı olarak gönderilmiş futbolcu Big Grin ne eren tozlu nede üstün gibi adamlar gündemde tecrübe diyoruz ?

Big Grin Belki Ergün'ü keser dedim genç daha dinamiktir. Tecrübeliye de gücümüz yetiyorsa ne ala.
Reply
23-01-2015, 16:37,
tecrübeli forvet muhtemelen alt sıradaki balıkesirdendir..muğdat burak çalık v.sdir
Derelili çotanak
Reply
23-01-2015, 17:04,
Muğdatlada buraklada büyük ihtimal ilgelenmiyoruz bize keza ikiside bize gelmez çünkü ikiside bozbağın şartlarına uymaz.
Genç Çotanaklar

Reply
23-01-2015, 18:08,
(23-01-2015, 17:04)ryu Wrote: Muğdatlada buraklada büyük ihtimal ilgelenmiyoruz bize keza ikiside bize gelmez çünkü ikiside bozbağın şartlarına uymaz.

başkanı bende eleştiriyorum yeri geldimi bazen bulunduğumuz ortamda kendisinede söylüyorum ince eleyip sık dokuyor ama inandığı futbolcuyuda alır burak ile muğdat niye gelmesin geçen balıkeserin bşk dinledim almeida olayından dolayı açıklama yapıyor geçen yıl bizde tavan 225 milyar onuda yabancılar alıyordu dedi bu yıl 450 tavanımız dedi burak ile muğdat niye gelmesin uçuk parayamı oynuyor bunlar artı bana göre aham şahım golcüde değiller beğenmediğimiz genç vedat ikisinide top diye oynar bana göre kaçırmaksa burak çalık neler kaçırıyor.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
23-01-2015, 18:44,
(23-01-2015, 18:08)heyulaanil28 Wrote:
(23-01-2015, 17:04)ryu Wrote: Muğdatlada buraklada büyük ihtimal ilgelenmiyoruz bize keza ikiside bize gelmez çünkü ikiside bozbağın şartlarına uymaz.

başkanı bende eleştiriyorum yeri geldimi bazen bulunduğumuz ortamda kendisinede söylüyorum ince eleyip sık dokuyor ama inandığı futbolcuyuda alır burak ile muğdat niye gelmesin geçen balıkeserin bşk dinledim almeida olayından dolayı açıklama yapıyor geçen yıl bizde tavan 225 milyar onuda yabancılar alıyordu dedi bu yıl 450 tavanımız dedi burak ile muğdat niye gelmesin uçuk parayamı oynuyor bunlar artı bana göre aham şahım golcüde değiller beğenmediğimiz genç vedat ikisinide top diye oynar bana göre kaçırmaksa burak çalık neler kaçırıyor.

Muğdatla burak ahım şahım futbolcu değil doğru ama bu ligde her türlü alıcısı çıkar hemde şuan yerli forvet kıtlığı varken ligde.Yani demem o ki illaki bizden fazla veren çıkar bu iki oyuncuyada.
Genç Çotanaklar

Reply
23-01-2015, 20:42,
inşallah @heyulaanil28'in dedikleri doğrudur ve tecrübeli forvet alınır, ekmek gibi su gibi ihtiyacımız var forvete, eğer forvet alınırsa transfer döneminde iyi işler yapmış olacağız.
Reply
24-01-2015, 09:17,
Forvet transferinde hemfikiriz,Buna paralel dün akş"Lüften argo kelimeler kullanmayınız"i Manisaspor maçında bir kez daha gözüktü bizim sağbekede ihtiyacımız var.Berkan belki iyi niyetli bir oyuncu ama BENCE bal yapmayan arı
Reply
24-01-2015, 14:13,
Giresunspor’un Başkanı Mustafa Temel Bozbağ Adem Sağlam’ın da kadroya dahil olmasıyla birlikte transfer çalışmalarını sonlandırdıklarını söyledi.

Başkan Bozbağ; “Aldığımız oyuncuların tamamının takımımıza katkı sağlayacağına inanıyoruz. Stoper eksiğimiz vardı. Sezonun ilk yarısında Orduspor formasını giyen Adem ile anlaşarak bu sorunu ortadan kaldırdık. Başka transfer yapmayı düşünmüyoruz. Çok flaş bir gelişme olmadığı sürece yolumuza bu kadro ile devam edeceğiz” diye konuştu. (Spor28)
Reply
24-01-2015, 16:14, (This post was last modified: 24-01-2015, 16:20 by genoa28.)
Erkan Hoca maç sonunda transfer olabilir demişti olabilirde ama herkesin hem fikir olduğu üzre bu takıma golcü şarttı, maddi imkanlar da orta da gerçi, neyse.
Reply
24-01-2015, 17:59,
Kecioren den Yildirim i alalim. Bugun 5 tane atti. 24 yasinda. 26 mac 19 gol
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)