15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
10-12-2017, 01:58,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
(10-12-2017, 00:52)Semih Karahan Wrote: ha şöyle bir durum var bizim yerli basında tam bir mal . geçen bir haber okudum diyadin in kredisi doluyor diye. ulan bu haberi yapınca eline ne geçiyor . adamı neden bunaltıp daraltıyorsun. adam zaten önceden dedi başkan isterse giderim diye. yani bu bilindiği halde neden böyle haber yapılır. şimdi ne alaka diyeceksiniz caner arıcı transferinde caniklinin devreye girdiğini falan yazmışlardı sene başında. bunu yazmaya da gerek yok. neden bunu yazıp algı oluşturuyorsunuz. caniklinin yardım ettiği falan yok. ha üstüne aldığı akın çorap ismini belki sponsor yapmış olabilir ama saçma sapan haber yaparak rakiplere fırsat veriliyor.

malum gazete bildiğim kadarı ile yönetime yakın bi gazete, bu tip haberler yapması da gayet doğal, Diyadin'de biraz baskı hissetsin kardeşim şampiyonluk hedefi ile yola çıkıyorsun bu ligin en büyük camialarından birisindesin haftalardır abuk sabuk sonuçlar alıyorsun baskı hissedeceksin tabi baskı istemiyorsa gitsin evinde otursun

ankaragücü önce kendine baksın sene başı para bulmak için Ankara'da yalamadıkları adam kaldı, sittirsinler ordan..
Reply
10-12-2017, 10:48,
Zor  maç olacak kimseyi kötülemek niyetinde değilim öncelikle onu söyleyeyim. Bu takım şampiyon olabilir mi. Elbette olabilir. Bu takım aynı zamanda play off dahi oynayamayabilir. Hocasından, yönetimine,taraftarına kadar birçok etmen var bu konuda. Herkes firsat buldukça yönetime hocaya birilerine giydiriyor.

Çok zengin olsak zaten çıkardık ama öyle değiliz. Keza bunu göztepe yaptı gördünüz. Taraftarla bişeyler olsun diyecem o da yok tribünler boş. Şehrin bir cazibesi olsun oyuncular gelmek istesin diyecem o da yok. 
Bu takımın bu şehrin güçlü bir lobiside yok. Yok yok yok.

Tüm bunlara rağmen mevcut kadro yönetim ve teknik ekibin gayretini onları takdir ederek izlemeliyiz. Gayet iyi durumdayız. Bu günleri aramayalım. Bu takım 30 yıl dipsiz kuyularda dolandı durdu. Ben gayet menunum şu an ve tabiki daha iyisi olsun isterim ama önce kendi şehrimizi ve kültürümüzü en iyi şekilde geliştirmeliyiz.

Saldır Giresun !!!
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
10-12-2017, 11:25,
(10-12-2017, 01:58)genoa28 Wrote:
(10-12-2017, 00:52)Semih Karahan Wrote: ha şöyle bir durum var bizim yerli basında tam bir mal . geçen bir haber okudum diyadin in kredisi doluyor diye. ulan bu haberi yapınca eline ne geçiyor . adamı neden bunaltıp daraltıyorsun. adam zaten önceden dedi başkan isterse giderim diye. yani bu bilindiği halde neden böyle haber yapılır. şimdi ne alaka diyeceksiniz caner arıcı transferinde caniklinin devreye girdiğini falan yazmışlardı sene başında. bunu yazmaya da gerek yok. neden bunu yazıp algı oluşturuyorsunuz. caniklinin yardım ettiği falan yok. ha üstüne aldığı akın çorap ismini belki sponsor yapmış olabilir ama saçma sapan haber yaparak rakiplere fırsat veriliyor.

malum gazete bildiğim kadarı ile yönetime yakın bi gazete, bu tip haberler yapması da gayet doğal, Diyadin'de biraz baskı hissetsin kardeşim şampiyonluk hedefi ile yola çıkıyorsun bu ligin en büyük camialarından birisindesin haftalardır abuk sabuk sonuçlar alıyorsun baskı hissedeceksin tabi baskı istemiyorsa gitsin evinde otursun

ankaragücü önce kendine baksın sene başı para bulmak için Ankara'da yalamadıkları adam kaldı, sittirsinler ordan..

eğer yönetime yakın ise öncelikle recep neden kadro dışı kalmıştı bunu haber yapsınlar. yönetime yakınlık sadece yönetimi yalamakla olmuyor. gazetecinin görevi haber yapmaktır. hoca uyarılacaksa bu kendini gazeteci diye tanıtan vasıfsız kişilere düşmez. hocayı uyarmakta başkanın işidir.

ama başkanında hocaya bişey diyecek yüzü yok tabi. "yav hoca sen bu fatihte ne buluyosun bukadar?" diye sorsa alacağı cevap belli. transfer ederken senin bulduğunu buluyorum der olur biter. "bu jones'ten neden vazgeçemiyorsun?" diye sorsa, yine alacağı cevap belli. "4 senedir adamı bir türlü vazgeçemeyen sensin banamı soruyorsun?" dese ne cevap verecek başkan? yada işte "dale yi neden oynatıyorsun" diye sormaya kalksa yine alacağı cevap belli. soruları çoğaltabiliriz ama hepsinde de alacağı cevap belli. oyüzden başkan hocaya bişey diyecek cesaret bulamadığı için basındaki tetikçilerine talimat verdi heralde. hocanın tek hatası sezon başlamadan istifa etmemiş olmasıdır. baktı adam akıllı transfer yapılmıyor, kusura bakmayın beyler biz böyle anlaşmamıştık diyip çekip gidecekti. boşta kalacak değilya, nede olsa en fazla 3. hafta hocayı yollayan klüpler olacak. biriyle anlaşırdı nasılsa. 

@genoa28, hocayı sevmiyor olabilirsin ama yanlış bir olayı savunmak hocaya değil giresunspora zarar verir. giresunspordan yollanmak hocaya ne kaybettirir? hiçbişey. ama bi gazeteci bozuntusunun kendinde cüret görüp hocayı uyaracak cesareti bulması giresunspor için hiçte iyi bir gelişme değil. 

ki bana kalırsa asıl baskıyı başkanın hissetmesi lazım. ama oda kendini Giresunsporun çok üzerinde görüyor. Giresunspor diye bir klüp varsa bunu kendisine borçlu sanıyor. bizim asıl sıkıntımız bu bence.
Reply
10-12-2017, 11:35,
Kapalı dolmak üzere maraton b dolmak üzere A yarı yariya ç ve d akşama dolar..a.gucu maçındaki taraftar olacaktır.. rakibe gelince kweuke tehdidi var..bir de recep niyaz..ikisini kitlersek maçı alırız..
Derelili çotanak
Reply
10-12-2017, 12:02,
@kerasus

hocayı sevmiyor değilim aksine yapmak istediği bazı şeyleri takdir de ediyorum, sürekli hücumu düşünmesi ofansif futbol oynatmayı istemesibi gibi ama eleştirilmesi gereken bölümler var mesela Recep'den ve Caner'den faydalanamamak gibi yani bazı oyuncular için alttan alacaksın, forvetler bu kadar formsuzsa hocaya hesap sorarım ben önce ya da takım iç sahada dahi maç kazanamıyorsa önce hoca sorgulanır benim de demek istediğim bu, sabredelim mi edelim ama şampiyonluk kovalayan camialarda bu kadar kayba tahammül etmek biraz zor olacaktır
Reply
10-12-2017, 12:17,
hocanın sorgulanacak şeyleri çoktur. sen bir taraftar olarak burada veya her platformda eleştirebilirsinde fikrini söylersinde. bu en doğal hakkın. ama gazetecinin hocayı uyarmak gibi bir hakkı yok. bunu anlatmak istiyorum. gazetecinin görevi, heleki yönetime yakın ise recep neden kadro dışı kaldığını biliyor olması lazım. e biliyorsa neden haber yapıp taraftarı bilgilendirmiyor? gazetecinin asıl görevi budur zaten. asıl görevini yapmayıp boyunu aşan işlere girmesi yanlış.

kısacası hocada biraz baskı hissetmeli tabiki takım kötü gidiyorsa, onda hemfikiriz. ama herşey olması gerektiği gibi olmalı.
Reply
10-12-2017, 12:19, (This post was last modified: 10-12-2017, 12:19 by genoa28.)
(10-12-2017, 12:17)kerasus Wrote: hocanın sorgulanacak şeyleri çoktur. sen bir taraftar olarak burada veya her platformda eleştirebilirsinde fikrini söylersinde. bu en doğal hakkın. ama gazetecinin hocayı uyarmak gibi bir hakkı yok. bunu anlatmak istiyorum. gazetecinin görevi, heleki yönetime yakın ise recep neden kadro dışı kaldığını biliyor olması lazım. e biliyorsa neden haber yapıp taraftarı bilgilendirmiyor? gazetecinin asıl görevi budur zaten. asıl görevini yapmayıp boyunu aşan işlere girmesi yanlış.

kısacası hocada biraz baskı hissetmeli tabiki takım kötü gidiyorsa, onda hemfikiriz. ama herşey olması gerektiği gibi olmalı.

yukarıda da belirttim gazete yönetime yakın diye biliyorum, yönetimin ağzından haber yapılmış olabilir diye düşünmüyor değilim  Confused
Reply
10-12-2017, 13:14,
Çubuklu forma giyecekmişiz. Siyah formanın uğursuz geldiğini düşünen sadece ben değilimdir umarım. İnşallah yeneceğiz bugün.
Reply
10-12-2017, 13:43,
(10-12-2017, 13:14)grandepanos Wrote: Çubuklu forma giyecekmişiz. Siyah formanın uğursuz geldiğini düşünen sadece ben değilimdir umarım. İnşallah yeneceğiz bugün.

Birisi kulübe fısıldasın polar yapmışlar ya kocaeliye ya da sakarya ya gidecekken sehven bize göndermişler sanırım ulan benim rengim yeşil beyaz güzel olsun diye turuncu eklersinde yeşil siyah ne abicim, maça gelince koyalım rizeye ...
Başkentten !
Reply
10-12-2017, 13:58,
2 seneden beri hiçbir kritik maçı kazanamayan, her zaman ilk sıralara yükselme fırsatını kaçıran bir takımız. İnş bugün bu geleneğe son vererek maçı alır ve ilk iki içinde kalmak adına avantaj elde ederiz.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)