30-12-2014, 21:55,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
RE: ZTK 4.Maç Gençlerbirliği - Giresunspor
Erkan sozeriye olan hayranligim her mac daha da artiyo. Naapti neetti de kume duser dedigimiz takimi bu hale getirdi acaba? Geriye dussek bile kesin atariz diyorum artik. Futbolculara sormak lazim bu adamın farki ne diye.
İnanıyorum ki daha iyi yerlerde izleyecegiz erkan hocayi. Hamza hamzaoglu erkan sozeri gibiler turk futbolunu degistirecek isimler.
|
|
30-12-2014, 23:14,
(This post was last modified: 30-12-2014, 23:16 by heyulaanil28.)
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(30-12-2014, 21:55)kral1234 Wrote: Erkan sozeriye olan hayranligim her mac daha da artiyo. Naapti neetti de kume duser dedigimiz takimi bu hale getirdi acaba? Geriye dussek bile kesin atariz diyorum artik. Futbolculara sormak lazim bu adamın farki ne diye.
İnanıyorum ki daha iyi yerlerde izleyecegiz erkan hocayi. Hamza hamzaoglu erkan sozeri gibiler turk futbolunu degistirecek isimler.
samsunspor yönetiminden bir müşterim söyledi bunu sezon başı biz getirmek istedik olmadı dedi bu ligin en iyi hocası değerini bilin dedi müthiş puan topladı dün gece devrim çetini izledim oda aynı şeyleri söylüyor Giresunspor'un bu kadro ile 20 puan toplaması mucize diyor hakkaten erkan hoca zor fikstüre rağmen müthiş iş çıkardı kayseri,antalya gibi şampiyonluk adayı takımları elinden kaçır urfa,elazığ,karşıyaka puanları al kupada süper lig takımı konya ve gençlere kök söktür buraya kadar harika geldik hakkaten Allah bozmasın bu seriyi.
bu arada bir bomba bırakalım landel ile sıcak temas kurulmuş
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
30-12-2014, 23:31,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
Ukraynadan da bi yabancıyla bitti deniyor ama benim anlamadığım bi nokta var şimdi. Diyelimki biz iki yabancıyla anlaşıp alacağız, bu takımdan hangi yabancılar gidecek ?
Biz bitti demeden bitmez !
|
|
30-12-2014, 23:37,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
(30-12-2014, 23:31)Sercan28 Wrote: Ukraynadan da bi yabancıyla bitti deniyor ama benim anlamadığım bi nokta var şimdi. Diyelimki biz iki yabancıyla anlaşıp alacağız, bu takımdan hangi yabancılar gidecek ?
ukraynadaki yabancıdan haberim yok fransada bir oyuncu ile görüşüldüğünü duydum landel olayı yeni alternatif tutuyorlardır bu arada landel orduda dökülüyor bizim maçta oyuna girdi adam formasını bile kirletmedi belki parasını alamıyor diye oynamıyor geçen seneki landel yok ha erkan hoca abwo ve anton gibi onuda parlatırsa o ayrı performans açısından landel yerlerde sürünüyor bu sezon şu haliyle rıdvandan,çağrıdan forma kapamaz.
yabancı konusunda söyledim jones ayağı kırılmış bu adamdan hayır gelmez güzelce yollar ayrılmalı antonda gitti yer var.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
30-12-2014, 23:49,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
anton türki vatandasi beyler onu yabancidan saymayalim
ayrica bir diger türki Ayazı da gondermeliyiz
jones tan daha hayir gelmez yollari ayirmaliyiz
vedatı da gondermeliyiz
ne etti 2 tane Türki kontenjani , 2 tane de yabanci kontenjani acıldı
Yalniz varya anton yerine saglam Türki birini almaliyiz.Adam bildigin Yabanci gibi oynadi.Belki ligteki Turki vatandaslari arasinda en yararli olaniydi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
30-12-2014, 23:57,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
ukraynadan aldigimiz adam kim acaba jaja mı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
31-12-2014, 00:11,
|
|
ArmanınPeşinde
Posting Freak

|
Threads: 14
|
|
Landel Adana Demirspor'a gitmiş. Herifi havada kapmışlar resmen.
|
|
31-12-2014, 02:46,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Erkan hoca isterse landeli alabiliriz. Ayrica bu yilki landele aldanmamak lazim altas tvde sabah spor programinda oynamak istemedigi icin boyle yapiyor dediler. Gecen sezon 9 gol 8 asist yapmis adam bos oyuncu degildir zaten. Bi de vedat yabanci statusunde mi oynuyor?
|
|
31-12-2014, 10:08,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
(31-12-2014, 02:46)kral1234 Wrote: Erkan hoca isterse landeli alabiliriz. Ayrica bu yilki landele aldanmamak lazim altas tvde sabah spor programinda oynamak istemedigi icin boyle yapiyor dediler. Gecen sezon 9 gol 8 asist yapmis adam bos oyuncu degildir zaten. Bi de vedat yabanci statusunde mi oynuyor?
Jones,Vedat ve Abwo yabancı kontenjanından,Ayaz ve Anton ise Türki Cumhuriyeti kontenjanından oynuyorlar.
|
|
31-12-2014, 10:15,
|
|
Sercan28
Senior Member

|
Threads: 7
|
|
(31-12-2014, 02:46)kral1234 Wrote: Erkan hoca isterse landeli alabiliriz. Ayrica bu yilki landele aldanmamak lazim altas tvde sabah spor programinda oynamak istemedigi icin boyle yapiyor dediler. Gecen sezon 9 gol 8 asist yapmis adam bos oyuncu degildir zaten. Bi de vedat yabanci statusunde mi oynuyor?
Evet vedat yabancı statüsünde oynuyor maalesef. Adamla biryerde karşılaştım benden güzel türkçe konuşuyor valla. Yönetim sezon başında Türki oyuncu statüsü için bir girişimde bulundu ama maalesef bir sonuç alınamadı. Açıkçası ben kalmasınu isterim kenardan oyuna girip oyuna etki edebilecek bir oyuncu bunun örneklerini de gördük zaten yinede ilk devrede attığı 3 golle takıma faydası oldu diye düşünüyorum.
|
|
|