33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz 3-1 MS
30-04-2014, 21:07,
RE: 33. Hafta | Hatayspor - Şampiyon Giresunsporumuz
ne alaka mkd nin sunucuları . onlarda en az senin benim gibi giresunsporlu maicon kardeş. herkesin bir maç anlatımı var saygı göstermek lazım. ayrıca hep maçları yayınladılar .. sezarın hakkını sezara vermek lazım...
\-.-\ Kıbrıslı Çotanak.
30-04-2014, 21:08, (This post was last modified: 30-04-2014, 21:13 by 123456.)
Kahvede falan bir yerde izlenir.İzlemekten ziyade izlenmesi önemli.Yapabilecekleri muhtemel pislikleri önleyecek çünkü

Göztepe şampiyonluk haline 70 bin lira prim açıklamış
30-04-2014, 21:42,
(30-04-2014, 21:07)kibris Wrote: ne alaka mkd nin sunucuları . onlarda en az senin benim gibi giresunsporlu maicon kardeş. herkesin bir maç anlatımı var saygı göstermek lazım. ayrıca hep maçları yayınladılar .. sezarın hakkını sezara vermek lazım...

hocam ne giresunsporlusu..

fuat kus kesin degilde , spiker hangi takimli bilmiyorum..

saygi gosteriyorum ama cok igrenc anlatiyorlar + futboldan anlamiyorlar + objektif olcaz diye sacmaliyorlar + bagirarak konusuyorlar..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
30-04-2014, 22:16,
size bir şehir efsanesi anlatacam ama insanı şüphelendirmiyor değil. ev arkadaşım hataylı. bana şunu dedi. biz hataysporun hiçbir zaman çıkma derdi olmamıştır. yıllarca üçüncü ligde hep kafaya oynuyorduk son maçlara doğru maçları satardık. harbiden hatayın üçüncü lig kariyerine baktım sürekli sezon sonlarına doğru puan kayıpları yaşayıp liderliği kaçırmışlar. son iki seneye de baktığımızda hatayspor yine arkadaşın dediği gibi. bizim hatayla hiçbir zorumuz, çatışmamız olmadı bugüne kadar. neden maçı yayınlatmıyorlar ya da seyirci almıyorlar? göztepe zaten parayla pulla başka takımı satın alıp profesyonel ligde kalmış takım. geçen hafta satılmış konyalıları da gördük. bütün bunları birleştirince yine bir izmir lobisinin parmakları bir yerlerde dolaşıyor gibime geliyor. umarım karşıyakaya karşı kaybettiğimiz şeyi göztepeye kaybetmeyiz.
30-04-2014, 22:23,
sikerler izmiride hatayıda geçen sene geberik halimizle 0-1 yendiğimiz takımı şimdimi yenemicez göztepeliler bizim şampiyonluğumuzu sadece 1 hafta erteletti a.selçukluya 6 bin prim yi valla belki bu haftada erteletirdi ama (hep eleştirdiğimiz)nurettin canikli bozdu oyunu seyircide gidiyor hem lig tv hem mavi karadeniz maçı verecek...
30-04-2014, 22:32,
Arkadaşlar siyasi olayını değerlendirmeden geçemeyeceğim Nurettin canikli kedi olalı bi fare tuttu ,sadullah ergin bağlantılı lig tv olayı ve bilet girişimlerini kutlamak lazım en iyisi ise sahipsiz olmadığımızı ilk defa hissettik ,Belediye başkanımız ise her zaman takımının yanında 4 maç başı vererek bir nevi takıma motive yapmış akp lisi chp lisi ilk kez şehri için sağa sola saldırıp potansiyelimizi gösteriyor çok sevindirici ....
Masa başı olaylarına darbe bu olayla vuruldu çekincekler artık kimse rahat hareket edemez ....
Başkentten !
30-04-2014, 22:38,
Digitürk olayını ciddiye bile almamıştım ben.
Açıkçası süpriz oldu.

Hatayın pislik yapma olayı ortadan kalktı
01-05-2014, 05:17, (This post was last modified: 01-05-2014, 05:18 by gorelelibey.)
ARKADASLAR BU DIGITÜRK Ü NASIL IZLIYECEGIZ BILEN VARSA YAZSIN INTERNET VEYA TV DEN

LINK LERINI YAZIN DIGI TÜRK ÜN INTERNETTEN IZLIYECEGIZ HERHALDE
01-05-2014, 08:27,
mac gunu paylasim yapalim burdan Smile

beyler bide link paylasmak siteyi zor durumda birakir mi ?
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
01-05-2014, 10:47,
(30-04-2014, 21:07)kibris Wrote: ne alaka mkd nin sunucuları . onlarda en az senin benim gibi giresunsporlu maicon kardeş. herkesin bir maç anlatımı var saygı göstermek lazım. ayrıca hep maçları yayınladılar .. sezarın hakkını sezara vermek lazım...
ortada saygı gösterilecek bişey varsa, öncelikle o spiker bozuntusuyla yanındaki kuş bu futbolcuların alınterine saygı gösterecek. oturduğu yerden b.k atıp durmasınlar klüp tarihine geçen insanlara. fuat kuş desen bedava yayınlamıyor heralde. paranın bi tarafına koyuyor. kanalı açıldığından beri bukadar reklamı bir arada görmüşmü acaba? ayrıca asla ve asla benim kadar giresunsporlu olamazlar. mesela ben hiçbir giresunspor maçında tarafsız olamam, olmayada çalışmam. ama beyfendiler giresunsporluyum demeye bile utanıyorlar.

konunun özüne dönecek olursak, canikli ilk kez şehri için bişey yaptı gerçekten tebrik etmek lazım. hatayında hem yauın hemde seyirci yasağı getirmesi belliki sahada olacakların görülmesini istemiyorlar. geçen hafta selçuklu bu hafta hatay derken göztepe iyi çalışmaya başlamış. ama hiç top oynayamadığımız bi zamanda o selçukluya attığımız gol ve aldığımız 1 puan ilahi adalettir ve şampiyonda olacağız.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)