2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk
17-09-2024, 21:52, (This post was last modified: 17-09-2024, 21:52 by ArmanınPeşinde.)
RE: 2.LİG Kırmızı Grup | 3. Hafta | Giresunsporumuz 1- 1 Van spor fk
https://giresunspor.com.tr/haberDetay/ka...lamasi/918

Çok şık hareket. Tebrik ediyoruz Ercan Bey'i.

Şunun gibi hiçbir vasfı olmayan adamlar şu kulüpten para yedi ya...
Reply
17-09-2024, 23:47,
Sn Milletvekilimiz Ertuğrul Gazi Konal çok destek veriyordu diye hatırlıyorum şehrin takımına. Al sana mis gibi fırsat. Kardeşin bu adama sahip çıkmış Giresunspora karşı. İsterse tek bir telefonla Ercan şikayetini de geri çekmek zorunda kalır, Batlamaspordan da kovulup birde işsiz kalır. Ama öyle bişey olmayacağını gayet iyi biliyoruz.
Reply
17-09-2024, 23:54,
Bu saatten sonra benim icin batlamaspor bitmiştir. Gecen sene hemen hemen her maçına gidip desteklemistim ama su adama sahip çıkmaları ve Giresunsporu suçlamaları cok yakışıksız olmuş. Staddaki Batlamaspor pankartı da bir an önce sökülsün.
Reply
18-09-2024, 14:10,
Öncelikle herkes hak edişini istemekte haklı. Bu noktada hiçbir itirazım yok. Ancak bunun yapılış biçimi oldukça önemli. İlgili dava açıldığında TFF'ye düşüyor. Bu dosyalarda sırayla kapanıyor diye biliyorum. Zaten gelirler temliklidir. Bu noktada kulüp irtibata geçer, uzlaşmak ister. Bizim beklentimiz bu şehirde yaşayanların bu uzlaşma teklifine sıcak bakması olur ama orada da hakediş esastır. İndirim yapmaz. Dosya sırası gelince de ilgili borç ödenir.

Çok paraya sıkışıldı ise yine yönetim ile gerekli görüşme yapılır. Hakedişin bir kısmı ödenir. O da olur. Ancak kolluk kuvveti ile icraya vermek benim görüşüme göre çok etik değil. Bunu gider atıyorum X bir yerli hoca, oyuncu yapar.

Batlamaspor konusuna gelince böyle bir adım için önce onlara sorulmuştur. O bizim açımızdan sıkıntı yok cevabı geldiyse bu adım atılmıştır.

Ezcümle kimsenin parası ahı kalmasın Giresunsporda zaten. Hak eden hak ettiğini alsın ama bunu belli kurallar çerçevesinde yapmak lazım. Bu borç x başkan döneminden kalmadır bunun hıncını y başkan döneminde Giresunspordan çıkarmaya gerek yok.
Reply
18-09-2024, 23:06,
Ercan sosyal linçten sonra bugün R yapmış avukatıma talimat verdim geri çekin diyerek ulan sen 10 sene ekmek yemişsin 10 sene kalmamış son dk üçün beşin kalmış az geç al, şuan çalışıyorsun elinde işinde var tamam hakediş sen şu ortamı bozup araçları yükletip götürtmek nedir ? amacın kaos ...

Vekilin kardeşine gelince yayınladığı açıklama tam bir facia Giresunsporun yanına bile yanaşmasın bu saatten sonra, neymiş batlamaspor başkanlığı Giresunspor ile alakalı özel işleri halletme makamı değilmiş ... her zaman diyorum iyi ki Giresunluyum ama iyi ki Giresunda oturmuyorum çok söylerim bunu maalesef ....
Başkentten !
Reply
19-09-2024, 09:58,
kerasus Wrote:Yayıncı kanal maç özetlerini yayınlamış youtube da. Baya pozisyon vermişiz ama Göktan harikalar yaratmış resmen. Şahin golde ilk vuruşu oturtamamış acemiliğine gelmiş ama pozisyon takibi ve soğuk kanlılıkla sağa çekip bitirişi çok güzel. Kesinlikle sağlam kumaşı var bu çocuğun. Geçen senede diyordum, aslında süper ligden düşerken pekala şans verilebilirdi başta şahin olmak üzere bu çocuklardan bazılarına. Beter ol inşallah Keleş. Yediğimiz golün kontradan gelmesi ilginç. 1-0 öndeyken ve tamamen skoru korumaya odaklanmışken kontra vermemiz acemilik olabilir ama bence iyiye işaret. Özette tabi öncesini göremiyoruz ama demek oluyor ki her nekadar amaç skoru korumak bile olsa fıratını buldu mu ileri çıkıyorlar gol bulmak için. Bugün 1 gole sebep olmuş olabilir ama sezon genelinde çok ekmeğini yeriz bu mentalitenin. Genç çocuklar acemilik yapacaklar elbet önemli olan niyet, mücadele. 

Benim için bu sezon düşme korkusu bitmiştir. Bundan sonra maks puanı toplayıp gelecek sezona daha özgüvenle çıkmaları, hatta belki birkaçından güzel para kazanıp borç eritmeye odaklanmış durumdayım. 

maç özeti

şimdi daha detaylı izleyince fark ediyor insan , orta saha otoban olmuş. 2li sıkıştırma yaparken çok açık verilmiş. hoca umarım bunu görmüştür. zaten golde ortadan basa basa gelen atıyor golü de . 5 oyuncu değişikliğini cidden iyi kullanmak gerekiyor. orta saha da koşan adam şart sıkıştırma yaparken çok açık vermemek gerekiyor.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)