19-01-2015, 18:27,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
manisa maçını bekliyorlar herhalde 24 yapıp rahat kalırız kafasındalar bir puan kaybında herşey ters teper.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
19-01-2015, 18:45,
|
|
yirmisekiz
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
(19-01-2015, 14:44)heyulaanil28 Wrote: şenoldan vazgeçilebilirmiş erkan hoca kararsızmış adem sağlam,volkan ve ziya ile anlaştıklarını söylüyorlar niye açıklamıyorsunuz cuma maç diyoruz bekliyoruz diyorlar neyi bekliyorsunuz "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" anlaştıkları adamları açıklamadan acizler son güne fiyat düşürme derdindeler mi neyi amaçlıyorsunuz.
Bu ne dangalakça bir is ya. Transfer ne amacla yapilir ki?Oynatmak icin degil mi? Anlastigin adami neden kampa katmiyorsun?
|
|
19-01-2015, 20:39,
|
|
sy200028
Posting Freak

|
Threads: 5
|
|
Düşme hattı ile aramızda 4 puan fark var biz ligde kalmışızda ilk altıya oynuyoruz havalarındayız hala bu işin şakası olmaz ligin sonunda korkulu rüya görmek istemiyorsak bir an önce transferi noktalandırsınlar kumar oynuyoruz resmen Rakipler cayır cayır transfer yapıyor özellikle düşme hattındaki takımlar biz ağzımız açık bakıyoruz... İster kabul edin ister etmeyin 2 tane ilk 11 oyuncunu kaybettin ve yerlerine transfer yapmadık üstüne orta saha ve golcü ihtiyacımızda cabası...
Bir başka konuda sezonun ilk üç maçı sonrası transfer diye bagırmaya başladık 17 maç oynadık hala transfer dedik ama Yönetin bu konuda hiç hazırlık yapmadığı gibi oyuncu bile bakmaya gerek görmemişler yazık arkadaş bu kadar basit yönetim ve transfer politikası olmaz şimdiye kadar 3 beş oyuncuya imza attırıp devre arası idmanını yemiş olması gerekiyordu bu transferlerin....Umarım her şeyin hayırlısı olur birisi şu transfer dönemini bir önce kapasın sıkıldım yeminle....
Ölümüne sevdamız Gerçek aşkımız
|
|
19-01-2015, 21:32,
(This post was last modified: 19-01-2015, 23:02 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
bu yönetim bir halt olmaz.
birde bu Vedat, Türk olmak için başvuru yapmış eğer transfer dönemi kapanmadan Türk olursa yabancı bir transfer yapılabilinir sanırım ama bizim yönetimde nerde o beceri ve akıl.
|
|
19-01-2015, 22:19,
|
|
ziza82
Posting Freak

|
Threads: 0
|
|
arkadaşlar benim görüşüm yönetimi kötülemeyelim bozbağ her zaman iyi şeyler yapmaya çalıştı büyük başkan dediğimiz olgun peker pisliklerini temizliyo dersiniz sen demedinmi büyük başkan dedim ama bilemiyosunki işte nasıl bi adam çıkacak bozbağ kulüp için bankadan kredi aldığını bile basınla paylaşan bi adam artık eleştiriyi bırakalım 2.5 yıldan beri başkan her dediğini yaptı sgk ve vergi borçları azaldı genel borç 13.5 milyondan 6.5 milyona düştü ilk yıl ligde kalmak amacımız dedi ligde kaldı takım (he dersiniz nasıl kaldı onu da biliyoz 2 takım düşüyodu falan ama sonuçta kaldı) 2.yıl hedef play off ama şampiyonluk ayağımıza gelirsede tepicek halimiz yok demişti ve şampiyon olduk giresunspor tarihinin en büyük başarısına sahip 17 puan geriden gelip umudunu yitirmemek 1puan farkla şampiyon olduk üst üste 11 galibiyet alınarak kulüp tarihinin en iyi galibiyet serisi onun zamanında geldi ve bu yıl bu sezon için ilk amaç ligde kalıp borçları azaltmaktı kesinlikle pahalı transfer yok çünkü denge bozulmadan futbolcuların maaşları zamanında ödenerek oyuncularla sıcak ilişkiler kuralarak bir kolej havası yaratılarak başarı getirmek...
|
|
19-01-2015, 22:47,
|
|
maicon_28
Posting Freak

|
Threads: 40
|
|
(19-01-2015, 21:32)genoa28 Wrote: bu yönetimden bir halt olmaz.
birde bu Vedat, Türk olmak için başvuru yapmış eğer transfer dönemi kapanmadan Türk olursa yabancı bir transfer yapılabilinir sanırım ama bizim yönetimde nerde o beceri ve akıl.
3-4 aya sonuclaniyormus
yonetim biraz akilli olsa vedati alir almaz veya eylul-ekim ayinda falan basvururdu ki ara transfere yetissin..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
|
|
19-01-2015, 23:01,
(This post was last modified: 19-01-2015, 23:01 by genoa28.)
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
@maicon
bende daha önce bunu yazmıştım, ulan madem Türk olacaksın hazır bakanında var yap başvurunu halledelim devreye kadar devre arası alalım bir yabancı daha ama ne bilim garip işler yapıyoruz.
|
|
19-01-2015, 23:03,
|
|
başkana birsey söyledigimiz yok ama aldıgımız sonuçlara ve oynadıgımız futbolada bakınca bu yıl play off ayagımıza kadar gelmiş sen 100 milyar fazla para verip denge bozulacak diye forvet almıyorsun kimsenın zaten 4-5 transfer beklentısı yok al bir orta saha al bir forvet transferi kapat kımse senden messiyide beklemıyor al bir afrıkalı yeter
|
|
19-01-2015, 23:04,
|
|
genoa28
Posting Freak

|
|
|
(19-01-2015, 22:19)ziza82 Wrote: arkadaşlar benim görüşüm yönetimi kötülemeyelim bozbağ her zaman iyi şeyler yapmaya çalıştı büyük başkan dediğimiz olgun peker pisliklerini temizliyo dersiniz sen demedinmi büyük başkan dedim ama bilemiyosunki işte nasıl bi adam çıkacak bozbağ kulüp için bankadan kredi aldığını bile basınla paylaşan bi adam artık eleştiriyi bırakalım 2.5 yıldan beri başkan her dediğini yaptı sgk ve vergi borçları azaldı genel borç 13.5 milyondan 6.5 milyona düştü ilk yıl ligde kalmak amacımız dedi ligde kaldı takım (he dersiniz nasıl kaldı onu da biliyoz 2 takım düşüyodu falan ama sonuçta kaldı) 2.yıl hedef play off ama şampiyonluk ayağımıza gelirsede tepicek halimiz yok demişti ve şampiyon olduk giresunspor tarihinin en büyük başarısına sahip 17 puan geriden gelip umudunu yitirmemek 1puan farkla şampiyon olduk üst üste 11 galibiyet alınarak kulüp tarihinin en iyi galibiyet serisi onun zamanında geldi ve bu yıl bu sezon için ilk amaç ligde kalıp borçları azaltmaktı kesinlikle pahalı transfer yok çünkü denge bozulmadan futbolcuların maaşları zamanında ödenerek oyuncularla sıcak ilişkiler kuralarak bir kolej havası yaratılarak başarı getirmek...
başkandan borç konusunda büyük işler yaptı kabul edelim hiçbiri bu tip birşey yapamazdı sanırım.
|
|
|