@kerasus
knka senden iyi senarist olur

.Bak kötü manada demiyorum basit düşünmüyorsun , uç şeyleri düşünüyorsun..
dediklerine katıldığım yanlar var kandemirle ilgili. Ama şunuda unutmamak lazım kandemir mesela bizden öncede kaos basketbolu oynatırdı çalıştığı takımlarda ve maçın son bölümleri kritikse genelde kaybeden taraf olurdu. 3.çeyrek sendromu hep vardı.Teknik faulle takımın direncini kırardı. Katıldığım noktada şu bak abartmıyorum cidden set hücumumuz yok. Bir maçta doğru hücum ,doğru adamı doğru şutu bulduğumuzu görmüyorum.Max. 1 tane oluyordur muhtemelen(bjk maçı hariç). Bu konuda kandemirin üst seviyeye çıktığını düşünüyorum bu sene (kaos basketbolunda).Diğer takımlardada set hücumu olmazdı pek ama yinede maç boyunca 6-7 tane falan yapardı set hücumu kandemirin takımları. Açık ara ligin en zevksiz basketbol oynayan takımıyız ibb ile birlikte bu yüzden. Giresunlu olmasam ve açık kanaldan bizim maçı verse hayatta izlemem.
İşin özü öyle canikli , siyasi falan bişey düşünmüyorum. Kandemir kendini giresundan üstün gördü ,burnu havalara kalktı lige çıkarttığı için ve bu coaching performansını etkiledi son olarak yaptığı transferlerle s.çtı diyorum. Belki menejer oyunu oynamıştır falan bilemem günahını almayayım ama Ivanov gibi adam alınır mı bee..
dip not : Can veya mutlu bir gün koça saldıracak bu gidişle. Çok net belli oluyor