15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
09-12-2017, 17:38,
RE: 15.Hafta | Giresunsporumuz-Çaykur Rizespor
Oooo tam heyecanlanma haftası.Kazanırsak çok iyi olacak haftası.Havaya girme haftası.
Kazanamayacağımız kesinleşti yine.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
09-12-2017, 17:39,
kazanırsak aşağı ile ipi kopartırız berabere kalırsak debelenip dururuz. yenilirsek düşüşe tamamiyle geçeriz.
Reply
09-12-2017, 17:45,
Kazanırsak haftaya 2. olma şansımız var ümraniye rizeye gidiyor. Çok çok önemli maç.
Reply
09-12-2017, 20:03,
Geçmiş maçların bir tanesinde demiştim Sözeri ankaraya çelme takar diye yine yanıltmadı adamın teknik direktörlük amacı zirve takımlarına puan kaybettirmek karabükte de gidip başakşehiri yenmişti Big Grin

Bize gelince, %200 kazanmamız gereken bir maç bu yüzden de yine berabere kalırız diye düşünüyorum inşallah yanılırım.
Korkishko'dan haberi olan var mı? Oynayabilecek deniyordu Rize maçında. Valla gelsin oynasın adam tüm forvet hattının attığı gol sayısı kadar kendi attı neredeyse
Reply
09-12-2017, 21:49,
Ümraniye'nin penaltısı ne öyle adam bir metre dışarıda penaltı çalmışlar "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". neyse tesislerden geliyorum idman bitti başkan basını falan gönderdi içeride baya saymış futbolculara içeriden gelen bilgiler öyle futbolculara resmen aklınızı başınıza alın demiş 3 te şart yoksa kilit vursunlar tesise.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
09-12-2017, 21:50,
(09-12-2017, 20:03)bulancak28 Wrote: Geçmiş maçların bir tanesinde demiştim Sözeri ankaraya çelme takar diye yine yanıltmadı adamın teknik direktörlük amacı zirve takımlarına puan kaybettirmek karabükte de gidip başakşehiri yenmişti Big Grin

Bize gelince, %200 kazanmamız gereken bir maç bu yüzden de yine berabere kalırız diye düşünüyorum inşallah yanılırım.
Korkishko'dan haberi olan var mı? Oynayabilecek deniyordu Rize maçında. Valla gelsin oynasın adam tüm forvet hattının attığı gol sayısı kadar kendi attı neredeyse

korkiş maksimum 45 dk oynayabilecek düzeydeymiş. Msvr'nin dediği gibi tam heyecanlanmalık maç bu yüzden %99 kazanamayacağız..
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
09-12-2017, 23:15,
(09-12-2017, 21:49)heyulaanil28 Wrote: Ümraniye'nin penaltısı ne öyle adam bir metre dışarıda penaltı çalmışlar "Lüften argo kelimeler kullanmayınız". neyse tesislerden geliyorum idman bitti başkan basını falan gönderdi içeride baya saymış futbolculara içeriden gelen bilgiler öyle futbolculara resmen aklınızı başınıza alın demiş 3 te şart yoksa kilit vursunlar tesise.

takıma sert yapmak gerekiyordu zaten, baktın olmuyor devre arası isim farketmeksizin göndereceksin tabi yerine daha iyisini almak kaydıyla hoca da dahil
Reply
10-12-2017, 00:07,
Maçla alakasız ama tribün dergideki gökbörü28 aramızdamı ?
Başkentten !
Reply
10-12-2017, 00:37,
Kışkırtma amacıyla yazmış, laf yiyoruz sayesinde.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
10-12-2017, 00:52,
ha şöyle bir durum var bizim yerli basında tam bir mal . geçen bir haber okudum diyadin in kredisi doluyor diye. ulan bu haberi yapınca eline ne geçiyor . adamı neden bunaltıp daraltıyorsun. adam zaten önceden dedi başkan isterse giderim diye. yani bu bilindiği halde neden böyle haber yapılır. şimdi ne alaka diyeceksiniz caner arıcı transferinde caniklinin devreye girdiğini falan yazmışlardı sene başında. bunu yazmaya da gerek yok. neden bunu yazıp algı oluşturuyorsunuz. caniklinin yardım ettiği falan yok. ha üstüne aldığı akın çorap ismini belki sponsor yapmış olabilir ama saçma sapan haber yaparak rakiplere fırsat veriliyor.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 7 Guest(s)