20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
06-02-2017, 14:27,
RE: 20.Hafta l Giresunsporumuz - Şanlıurfaspor
Şanlıurfanın kupa maçını seyrettim kaybetmelerine rağmen rizeden daha iyi oynadılar sadece son vuruşları beceremediler.Bulundukları konumu kesinlikle hak etmiyorlar iyi de oyuncuları var erken gol bulup sonuca gitmeliyiz, şu ana kadar ligte 4 maç üst üste kazanan yok bu maçı da alırsak iyiden iyiye havaya girerir hazırlık maçı ölçü olmaz ama 4-0 lık galibiyet sanki diğer takımlara nazire yapar gibi oldu inşallah bu hava bozulmaz.
Reply
06-02-2017, 16:43,
Müsabakalar farklılık gösterebiliyor.Evet çok iyi oynadılar.O kupa maçıydı.Kupa maçlarında genele bakarsanız ligin sonlarında olan takım belli bir noktaya kadar gelebiliyor veya kupayı kazanıyor.Bizim maçımızın havası ayrı olur.Belki de hiç varlık gösteremeyecekler.
Takımımız bu boşlukta armut toplamamıştır herhalde.Eksileri artıları çalışmışlardır.Güzel maç olsun.Ama biz kazanalım.1-0 olsun bizim olsun.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
06-02-2017, 19:19,
(06-02-2017, 12:54)einstein78 Wrote: ilk 2 golü kim atmış. Isaac mi yoksa Jones mi ?  Ben bu Jones'ii çok beğeniyorum. takıma büyük katkı yapacağını düşünüyorum

Jones atmış,Isaaci ben yanlış yazdım.
Reply
07-02-2017, 00:52,
Şanlıurfaspor'u Rize maçında bende izledim. Diri bir takım görüntüsü verip, uzatmalarda kaybettiler. Bu maç futbolculardan çok taraftara iş düşüyor. Haftalardır galip gelen bir takımımız var buna rağmen taraftar sayısında ciddi anlamda artış olmazsa gerçekten yazık bize. Maça gelirsek taraftarında desteğiyle zorlu maçı zorda olsa kazanırız diye düşünüyorum.
Reply
08-02-2017, 16:54,
Trt de yayınlanan bi belgeselde Osman Ağa ya karşı karalama kampanyası yapılmıştır, Giresun'a ait sosyal medya platformlarında bununla ilgili tepkileri hepimiz görmüşüzdür. Bununla ilgili tepkilere artı olarak en güzeli de pazar günü trt de yayınlanacak maçta takımın bir pankart veya üzerlerinde tshirtle çıkması en güzel tepkilerden biri olur diye düşünyorum. Belki bu şekilde bir düşünce olabilir bilemiyorum ama böyle bir kamuoyu yapılabilir, yetkili kişilere ulaştırılabilir diye düşünüyorum. Trt nin yaptığı bu çirkin davranişin karşılığı olarak yine trt nin kendi kanalında böyle güzel bir tepki daha anlamlı olabilir, aynı şekilde tribunlerinde tepki göstererek Giresun'un değerlerinin sahipsiz olmadığını göstermeliyiz.
Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?
Reply
08-02-2017, 17:02,
Kardeşim belgesel nedir nasıl karalanmıştır. Kaynak koysaydın iyiydi
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
08-02-2017, 22:11,
(08-02-2017, 16:54)paravalancha Wrote: Trt de yayınlanan bi belgeselde Osman Ağa ya karşı karalama kampanyası yapılmıştır, Giresun'a ait sosyal medya platformlarında bununla ilgili tepkileri hepimiz görmüşüzdür. Bununla ilgili tepkilere artı olarak en güzeli de pazar günü trt de yayınlanacak maçta takımın bir pankart veya üzerlerinde tshirtle çıkması en güzel tepkilerden biri olur diye düşünyorum. Belki bu şekilde bir düşünce olabilir bilemiyorum ama böyle bir kamuoyu yapılabilir, yetkili kişilere ulaştırılabilir diye düşünüyorum. Trt nin yaptığı bu çirkin davranişin karşılığı olarak yine trt nin kendi kanalında böyle güzel bir tepki daha anlamlı olabilir, aynı şekilde tribunlerinde tepki göstererek Giresun'un değerlerinin sahipsiz olmadığını göstermeliyiz.
Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ?

Kesinlikle katılıyorum. Canikli hala nasıl açıklama yapmadı anlamıyorum. Topal osman aganın sorumlu tutulduğu bir milletvekili cinayeti vardır hepiniz bilirsiniz. Trtdeki belgeselde öldürülen milletvekilinin halifeliğin kaldırılmasına karşı çıktıı vs.bilgiler var. Öldürülen milletvekili Ali Şükrü Beyin şu anki hükümet gibi düşünceleri olduğu için onunla ilgili belgesel hazırlanmış. Ali Şükrü Bey'in oğlu bile babamı Topal Osman öldürmedi diye açıklama yapmasına rağmen Trtdeki belgeselde Topal Osman Agamız sorumlu tutulmuş,azılı katillerden biri olduğu ve ayrıca da çok cahil olduğu yönünde oradaki sözde profesörler tarafından demeçler yayınlanmış. Trt belgesel kanalında yayınlandı. Çoğunuz izlemişsinizdir ama bilmeyenler için anlatayım dedim. Yapılan büyük ayıp ve gerekirse 90 dakika onun adını haykırmamız gerekir. Biz Topal Osmanın torunlarıyız,çepniyiz.Gerekirse koreografi bile yapmak lazım. Başkan Kerim Aksu kınadı ama yetmez. TRT'ye TRT den bir cevap verelim,belki hatalarından dönerler.
Reply
09-02-2017, 13:46,
TRT PAYINA HAYIR!...

pankartı güzel olur
Reply
09-02-2017, 21:52,
Siyasi tepkiler veriliyor ilk chp mv. ardından kerim aksu ve bugünde Canikli gereken açıklamalar yapıldı benim kızdığım bu yayındaki anlatan vatandaş Giresunlu vah ki vay neyse Giresunlu adamı madam eder...
Başkentten !
Reply
10-02-2017, 01:43,
Biz de adet oldu.Atatürk'e dil uzatmalar.Osman ağaya laf atmalar.Değer diye bir halt bırakmadılar.
Şeyh Sait'in kahraman ilan edilip Osman ağa'nın cahil ve katil olması 2017'nin siyasi konjüktüründe gayet normaldir.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)