Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
15-02-2012, 23:32,
RE: Yeni Yönetim VE Yapılması Gerekenler
rize de farklı durumlar var siyasi nedenler gibi.
Reply
15-02-2012, 23:41,
Bahri Kaya istifa diye böğürenler hadi bakalım gözünüz aydın şimdi önerilerinizi yazın kim gelsin?
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
16-02-2012, 10:36,
(15-02-2012, 21:02)faruk28 Wrote: YAZIKLAR OLSUN BU YÖNETİME !!!
Metin Diyadin ya da Hüseyin Kalpar gelirse iş değişir ama Smile
Formun her köşesine Hüseyin Kalpar,Metin Diyadin diye yazmışsın bu isimler bu saatten sonra gittikleri yerlere çok faydalı olacak isimler değiller,örneğin Kalpar kendi kurduğu takımla (Ç.Rizespor) başarıyı yakalayamamışken bu satten sonra ne takım çalıştırır yarım sezon, nede bize gelir.Metin Diyadin içinde aynı şeyler geçerli daha gittiği hiçbir kulüpte sezon tamamlamamış problemli bir insan.

Bu saatten sonra gelecek hoca Giresunspor için inşallah faydalı olur,ama kim olur bilemem,bence öyle veya böyle Bahri ile devam edilmeliydi...

Reply
16-02-2012, 11:41,
Metin Diyadin nasıl hiçbir kulüpte sezon tamamlamamış ki hayret doğrusu nerden geliyo istihbarat şaşılacak şey . Benim anlamadığım yine kör ölür badem gözlü olur sözünün işler durumda olması , o kadar sallanıyodu Bahri hakkında şimdi de aman hocasız kaldık tripleri evet ikinci yarının başında değilde kritik maç öncesi istifası hoş değil ama abartıya kaçılması da genlerimizde var herhalde . Ama bi yönetimin özellikle bu kadar sorunu olan bi takımın başına geçen yönetimin de bi B planının olmaması da ilginç. Acaba her yer karanlık namesi midir yada ufka doğru yürüyüşümüz müdür bu istifa
Reply
16-02-2012, 14:37,
(16-02-2012, 11:41)camoka Wrote: Metin Diyadin nasıl hiçbir kulüpte sezon tamamlamamış ki hayret doğrusu nerden geliyo istihbarat şaşılacak şey . Benim anlamadığım yine kör ölür badem gözlü olur sözünün işler durumda olması , o kadar sallanıyodu Bahri hakkında şimdi de aman hocasız kaldık tripleri evet ikinci yarının başında değilde kritik maç öncesi istifası hoş değil ama abartıya kaçılması da genlerimizde var herhalde . Ama bi yönetimin özellikle bu kadar sorunu olan bi takımın başına geçen yönetimin de bi B planının olmaması da ilginç. Acaba her yer karanlık namesi midir yada ufka doğru yürüyüşümüz müdür bu istifa
Metin Diyadin ile ilgili bir istihbarata gerek yok,futbolu az çok takip ediyorsan bazı konulara vakıf olursun aşağıdaki linke bak metin diyadin in teknik direktörlük kariyeri orada var.

http://www.mackolik.com/Antrenor/1147/Metin-Diyadin
Reply
16-02-2012, 17:22,
Şaban yıldırım olabilir bence Sakaryaya sadace gençlerle o kadar puan aldırdı.Bizde başarılı olabilir
Reply
16-02-2012, 18:57,
Bu saatten sonra gelecek hoca maceraperest olmalı öbür türlü çokta faydalı olacağını sanmıyorum,aklıma gelen isim ise boştamı bilmiyorum,geçen sezon Tavşanlı Linyitsporu çalıştıran Mustafa Reşit Akçay
Reply
16-02-2012, 18:58, (This post was last modified: 16-02-2012, 20:06 by heyulaanil28.)
herkes metin diyadin,hüseyin kalpar flan yazmış fazla yüksekten uçmayın şuan ligdeki konumumuz belli şike davası devam ediyor bu hocalar bize gelmez zaten aldığım bilgilere göre şuana kadar teklif giden hocalarda belli 1 prensipte anlaşıldı bahriden bir farkı yok bana göre fazla uçmayın metin diyadin,hüseyin kalpar gelecek diye gelecek hoca bahriden bir farkı olmayacak en azından şu anda durum onu gösteriyor...
Reply
16-02-2012, 19:39, (This post was last modified: 16-02-2012, 19:40 by yirmisekiz.)
hüseyin kalpar metin diyadin gelmesin zaten. Bahri Kaya bunlardan iyiydi
Reply
16-02-2012, 19:47, (This post was last modified: 16-02-2012, 19:55 by heyulaanil28.)
(16-02-2012, 19:39)yirmisekiz Wrote: hüseyin kalpar metin diyadin gelmesin zaten. Bahri Kaya bunlardan iyiydi

iyimi Big Grin prensipte anlaşılan hocayı duysan bahri kaya geri gelsin dersin sen...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)