Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
04-01-2018, 17:26, (This post was last modified: 04-01-2018, 17:26 by genoa28.)
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
bu sene oldu oldu yoksa sıkıntı büyük, Rize çıkar tamam kadroları çok iyi, Ankaragücü patladı patlayacak, şu devre arasını adam akıllı transferler yaparak geçirmek lazım, Rize ile ilk ikiden çıkarız, arkadan gelecek sağlam takım yok öyle, Balıkesir kendi ayağına sıktı zaten, Ümraniye sonuna kadar götüremez, kıyıcan paraya en iyisini alacaksın

Sivas başkanı Ergin ile ilgili açıklamayı yapalı bir hafta oldu neredeyse gidip koparıp getireceksin biz hala şartlarımıza uyarsa filan diyoruz, ulan ne istiyo sanki bu adam rakibin senden en fazla 100.000 verir kap getir işte

Batuhan gelirse ön libero rotasyonunda iş yapar
Reply
04-01-2018, 17:52,
Bugün en azindan 1 transfer haberi gelseydi, gelmedi *lakk*
Reply
04-01-2018, 19:07, (This post was last modified: 04-01-2018, 19:09 by maicon_28.)
eskişehirliler hiç beğenmiyor ama benim beğendiğim isim

lütfen Kaan Kanak'ı alın sayın Giresunspor yönetimi
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
04-01-2018, 19:18,
Hamit Altıntop boşa çıkmış.Çökün
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
04-01-2018, 19:32,
Cumletten Selamin Aleykum, 3 senedir bu forumu takip ediyordum ve yazmak bugune kismet oldu. Merak ettigim sey bu "Lutfen Argo Kelimeler Kullanmayiniz" tam olarak ne anlama geliyor? Gurbette oldugum icin fazla takip edemiyorum Giresunu, internette yayin bulmak zor ara sira kahvede denk getirebilirsem izliyorum oda buyuk takimlarin maci yoksa.
Reply
04-01-2018, 20:08,
(04-01-2018, 19:32)GurbettekiCotanak Wrote: Cumletten Selamin Aleykum, 3 senedir bu forumu takip ediyordum ve yazmak bugune kismet oldu. Merak ettigim sey bu "Lutfen Argo Kelimeler Kullanmayiniz" tam olarak ne anlama geliyor? Gurbette oldugum icin fazla takip edemiyorum Giresunu, internette yayin bulmak zor ara sira kahvede denk getirebilirsem izliyorum oda buyuk takimlarin maci yoksa.

Hoşgeldin. Ben de ilk başta anlayamadım ama sonradan fark ettim ki ben a m k yazıyorum ama yoruma lütfen argo kelimeler kullanmayınız olarak değiştirmiş sistem.
Biz GİRESUNLUYUZ; Ölsek de Eğilmez Başımız, Vasiyetimiz Olsun YEŞİL BEYAZ Mezar Taşımız!
Reply
04-01-2018, 21:40,
Ateş toplu transfer haberleri görmek istiyoruz artık Smile
Sadece Giresunspor!
Reply
04-01-2018, 22:18,
(04-01-2018, 20:08)chotanax Wrote:
(04-01-2018, 19:32)GurbettekiCotanak Wrote: Cumletten Selamin Aleykum, 3 senedir bu forumu takip ediyordum ve yazmak bugune kismet oldu. Merak ettigim sey bu "Lutfen Argo Kelimeler Kullanmayiniz" tam olarak ne anlama geliyor? Gurbette oldugum icin fazla takip edemiyorum Giresunu, internette yayin bulmak zor ara sira kahvede denk getirebilirsem izliyorum oda buyuk takimlarin maci yoksa.

Hoşgeldin. Ben de ilk başta anlayamadım ama sonradan fark ettim ki ben a m k yazıyorum ama yoruma lütfen argo kelimeler kullanmayınız olarak değiştirmiş sistem.

Anladim, Tessekurler
Reply
04-01-2018, 22:24,
Sp..28 harbiden dalaksiz. Burda Kaan Kanak yazildi. Hemen haber yapmislar.
Reply
04-01-2018, 22:36, (This post was last modified: 04-01-2018, 22:40 by maicon_28.)
Karabükspor Barış Başdaş'ı serbest bırakmış.

Kapın kolundan getirin, kendisi koyu Giresunspor taraftarıdır ve sağlam stoperdir.

Emre Can, Hasan Hatipoğlu gibi isimlerin yanında Pique gibi kalır

Ayrıca Adanaspor'dan Ahmet Dereli'de boştaymış onuda hücuma çeşitlilik katması açısından güzel hamle olarak sayabiliriz
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)