20-06-2014, 19:21,
|
|
heyulaanil28
Posting Freak

|
Threads: 35
|
|
RE: Giresunsporumuz 2014-2015 Yönetim,Transfer, Hazırlık Dönemi ...
jebrin ismi ortada yokken söyledim oyucu ile anlaştık çünkü menajeri bokluk çıkarmazsa bu iş olacak imza parası istiyormuş menajeri ama sorun aşılır oğuzhan türk antepe gitmesiydi bizdeydi süper ligi seçmesi doğal alt liglerden oyuncularla ilgileniyoruz imza aşamasına geldiğinde yazarız haber alırsak iç transfer samet ile sonlanır gibi agbetu menajerler önermiş kaleci tolganı duymadım kazak kaleci ve reçep biler ile görüşüldüğüni biliyorum.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
|
|
20-06-2014, 21:20,
|
|
kral1234
Posting Freak

|
Threads: 1
|
|
Cihan da tamam. Sira cagri ve samedde artik.
|
|
20-06-2014, 21:38,
|
|
Recep biler mi tam facia..
Derelili çotanak
|
|
20-06-2014, 22:26,
|
|
123456
Posting Freak

|
Threads: 7
|
|
Recep bilere falan para vermek mallik olur
|
|
21-06-2014, 03:10,
(This post was last modified: 21-06-2014, 03:10 by emre_1466.)
|
|
emre_1466
Posting Freak

|
Threads: 10
|
|
Agbetu çok iyi olur
Tolgahan tam facia çok başımızı yakar
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
|
|
21-06-2014, 09:08,
|
|
harrison
Posting Freak

|
Threads: 37
|
|
Çağrıda tamammış bence imza attırılması iyi olan iç transferlerden birisi
|
|
21-06-2014, 10:12,
|
|
coloney
Member

|
Threads: 0
|
|
(20-06-2014, 17:30)sokakbaşımeyhane Wrote: (20-06-2014, 16:56)coloney Wrote: Bu kafa ile takım sezonu zor geçirir. 1.Lig zor. 2.Lige benzemiyor. Giderek de daha zor olmaya başladı. İyi takımlar var. tutunmak zor. O yüzden transfer ve hoca seçimi önemli idi. Hoca işi bitti. Mehmet Hoca kaldı. Kendisine saygım sonsuz ama (Yanılmayı çok isterim )sezon başı 5-6 maç ömrü olur bu ligde. Çünkü bu ligin hocası değil. Üstelik fazla topçu tanımadığı sadece trabzon kökenli bir portföyü olduğu da biliniyor. Sarıyerdeki geçen seneki macerasını takip etmiş birisi olarak diyorum ki Transferde söz sahibi olacaksa iş zor. Umarım yanılırım.
sende taktın kardeşim sarıyer macerasına bende sana giresun maceralarına bak diyorum..sarıyerde namağlup görevine sonverildi bunuda hatırlatırım..yönetim messiyi aldıda mehmet birincimi hayır dedi..sana göre bu ligi,n hocalarını bana söylermisin çok merak ediyorum..5 tane isim say giresunsporun bütçesine uygun hoca _??
Hocanın maliyeti konusuna katılırım.Dikkat edersen sözlerimde hocanın seçiminden çok transferin hocaya bırakılmamasını çünkü portföyünün sınırlı oldugunu yazmak istedim. Evet Mehmet hoca 2.lig hocası ve portföyü dar. Enazından ben böyle düşünüyorum. İnşaallah ben yanılırım Takım kazanır.En güzel yanılgım olur
|
|
21-06-2014, 10:43,
|
|
Bende mehmet hocanın bu ligi cok rahat kaldiracagini hatta çoğu hocanın eline su dokemiyecegini düşünüyorum. .önemli olan iyi takımla şampiyon olmak değil vasat ve vasat altı takımlar ile başarılı olmaktır. Su anda Türkiye liglerinde 3 yada 4 örneği var giresunspor ordu spor Akhisar gibi kaldı ki kendini nimetten sanan hocalar mesala levent eris takim az guc kaybetti mi soluğu kumede alıyor lardi bu hocalık degil ver mehmet hocaya ibb yi bak 20 puan fark ile şampiyonluğu kazanıyor mu kazanmiyormu
Derelili çotanak
|
|
21-06-2014, 12:06,
|
|
coloney
Member

|
Threads: 0
|
|
(21-06-2014, 10:43)sokakbaşımeyhane Wrote: Bende mehmet hocanın bu ligi cok rahat kaldiracagini hatta çoğu hocanın eline su dokemiyecegini düşünüyorum. .önemli olan iyi takımla şampiyon olmak değil vasat ve vasat altı takımlar ile başarılı olmaktır. Su anda Türkiye liglerinde 3 yada 4 örneği var giresunspor ordu spor Akhisar gibi kaldı ki kendini nimetten sanan hocalar mesala levent eris takim az guc kaybetti mi soluğu kumede alıyor lardi bu hocalık degil ver mehmet hocaya ibb yi bak 20 puan fark ile şampiyonluğu kazanıyor mu kazanmiyormu
Umarim hakli çıkarsınız. Zaman herseyi gosterecek
|
|
21-06-2014, 14:15,
|
|
kerasus
Posting Freak

|
Threads: 4
|
|
ben teknik direktörün oynattığı futbola bakarım şahsen. ve bu konuda mehmet hoca hep istediğim kişiydi. çünkü kadrosuna bakmadan herzaman pozitif futbol oynatır. türkiyede çok nadirdir böyle pozitif futbol oynatan hoca. portföy konusuna gelince türkiyede hangi hocanın adam akıllı portföyü varki sanki? hepside sadece ama sadece daha önce çalıştığı topçuları alır. ki bazıları ondan bile kendine pay biçip eski futbolcum ayağına menejerle anlaşıp cukkayı atıyor cebine. varmıdır acaba takım çalıştırmadığı dönemlerde gidip almanyada hollandada genç yetenekli gurbetçi keşfetmeye çalışan? varmıdır gidip brezilyada afrikada ucuz ama kalitelşi yabancı keffetmek için uğraşan? varmıdır boş zamanında gidip bi 2. lig 3.lig maçlarını izleyip acaba patlama yapacak yetenekte biri varmı diye bakan? yok tabiki. öyleyse hangi portföyden bahsediyoruzki?
mehmet hoca ise diğer hocalardan bir farkı ise kadrosuna değil oynatacağı futbola güveniyor. şimdi getir bülent uygunu sana trilyonluk kadro şartı koşar takımı batırır. her gittiği klübü batırmıştır neredeyse. bu şekilde hoca çok fazla türkiyede. mehmet hoca ise tam tersine kendi parasında anlaşır, gideceği klüpte mutlu olup olamayacağına bakar ve imzayı atar. klübü batıracak transferler şart koşmaz. bizde önceki dönem olsun şimdiki olsun hep maddi sıkıntılı zamanlarımızda geldi ve oda anlayış göstererek kapris yapmadı vay efendim şukadar para harcayın şöyle topöular alın diye. klübün durumu belli olunca oda ona göre hareket ediyor. bu sene ver eline 20 milypon bütçe, bak bakalım trabzon alt liglerinden topçu alıyormu? adama para yok para yok diye ağlarsan oda napsın kendi memleketinden topçu bulabilir ancak o parayla. ama işte bizde taraftarda alışmış klübü batıran hocalara. klübün maddi imkansızlıklarına göre anlayış gösteren sorun çıkarmayan hoca kötü oluyor sevilmiyor.
|
|
|