Devre arası dedikodu kazanı !
15-01-2015, 22:35,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Veysel kamptan ayrilmis. Yok bugun sakin olucam kufur etmicem Big Grin
Reply
16-01-2015, 01:49,
(15-01-2015, 22:01)genoa28 Wrote:
(15-01-2015, 16:28)heyulaanil28 Wrote: 10 dk önce kamptaki yöneticilerden biriyle görüştüm ufukhan olayını sordum vazgeçtik dedi neden dedim volkan koçaloğlu aramış gelmek istediğini söylemiş erkan hocaya sormuşlar ufukhanı almayın adem ve volkanı alın demiş 2 as stoper fazla demiş veyselde gitmediği için şenol,serdar tamam mı dedim tamam dediler golcü için süper ligden 2  oyuncu ile görüşüyorlar hayırlısı bakalım her zaman dediğim gibi formayı giymeden bitti diyemeyiz hiç bir transfer için söylenen bu.

veysel gittiğine göre Ufukhan alınabilir duruma gelmiş olabilir  Confused ama biz almayız o ayrı.

erkan hoca defansa 1 as 1 alternatif oyuncu istiyor veysel gitse bile elde özgür,cihan can,onur 3 stoper var adem as olur volkan alternatif olur kaldı ki savunma transferi önemli değil bu ligin en az gol yiyen takımlarından biriyiz bizim sıkıntımız hücum onun için şenol,serdar transferleri önemli bursaspordan gelecek oyuncu doğru olabilir 2 genç oyuncu ile görüşülüyorlardı ufukhanın tek artısı joker oyuncu olması stoper ama forvet oynat oynar ve sana katkı verir o yüzden önemliydi.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
16-01-2015, 02:02,
Simdi volkanin feys sayfasina baktim onceden bizdeyken giydiği esofmanli fotografi profil resmi yapmis. Umarim gelmiştir.
Reply
16-01-2015, 15:00,
Bugünde ses çıkmayacak anlaşılan.
Genç Çotanaklar

Reply
16-01-2015, 15:35,
serdar eylik den vazgeçilebilirmiş nedeni orduspor dan serbest kalması gündemde olan ziya listeye eklenmiş anlaşılan 3 oyuncu var adem sağlam,volkan,şenol akın imza atılmıyor nedenini sorduğumuzda kulüpleriyle ilgili kesin fesih kararını görmemiz lazım diğer kulüpler nasıl açıklıyor kamp bitti cuma maç var anlaştığı futbolcuları açıklayamayan kulübe Giresunspor denir akşama bir hareketlilik olur inşallah.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
16-01-2015, 15:44,
Şuan bizimle ismi anılan oyuncuların bir iki gün içinde başka kulüplerle anlaştığı haberi çıkar bakarda görürsünüz. Süper ligden oyuncu alacağız diye çelik cocuğu tutup getiriyoruz Allah sonunuzu hayır etsin ...
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
16-01-2015, 16:15,
büyük ihtimal transfer yapılmayacak belki bugun kü antep belediye hazırlık maçından sonra kırgız oyuncuyla anlaşıp transferi kapatırlar zaten başkan ve erkan hoca açıktan söylemıyor mu bu ligin lokomatifi olacagız diye amaç ligde kalmak daha dogrusu 40 puan yapıp sezonu tamamlamak
Reply
16-01-2015, 16:41,
volkan koçaloğlu veyseli 50 ye katlar 30 la çarpar...özgürle ikisi sağlam güven veren bir savunma olur..
Derelili çotanak
Reply
16-01-2015, 17:49,
(16-01-2015, 15:44)Sercan28 Wrote: Şuan bizimle ismi anılan oyuncuların bir iki gün içinde başka kulüplerle anlaştığı haberi çıkar bakarda görürsünüz. Süper ligden oyuncu alacağız diye çelik cocuğu tutup getiriyoruz Allah sonunuzu hayır etsin ...

O kadar.
Reply
16-01-2015, 20:22,
şu imzaları bi attıramadık kardeşim, ulan her transfer döneminde aynı sıkıntılar sanki Ronaldo'yu alıyorsun.

Ufukhan yerine Volkan, Serdar'ın yerine Ziya tercihini yaptıysak harbi saçmalamışız ki bu tercihin nedeni de seçilen oyuncuların daha ucuz olmasıdır, birde seçmişiz diyoruz da daha ortada imza filan yok.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)