Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
03-01-2018, 14:25,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
Giresunspor süper ligden düştükten hemen sonra Ahmet Şahin dünyaya gelmiş ve şimdi kulübün tekrar süper lige yükselmesi için ter akıtacak.Belki de ilahi bir güç, yollarımızı kesiştirmiştir Big Grin
İnadına Giresunspor !!!
Reply
03-01-2018, 14:48,
(03-01-2018, 14:25)gire28sun Wrote: Giresunspor süper ligden düştükten hemen sonra Ahmet Şahin dünyaya gelmiş ve şimdi kulübün tekrar süper lige yükselmesi için ter akıtacak.Belki de ilahi bir güç, yollarımızı kesiştirmiştir Big Grin

ahahaa tespite bak ya Smile
Reply
03-01-2018, 15:52,
(03-01-2018, 14:25)gire28sun Wrote: Giresunspor süper ligden düştükten hemen sonra Ahmet Şahin dünyaya gelmiş ve şimdi kulübün tekrar süper lige yükselmesi için ter akıtacak.Belki de ilahi bir güç, yollarımızı kesiştirmiştir Big Grin

muhteşem. Yazın bunu, sene sonu çıkarsak kullanırız Big Grin

bu arada ahmet şahin net kötü transfer, şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyorsun basıp getireceksin ali şaşal'ı
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-01-2018, 15:56,
Ahmet Sahinin katkısı olacağını düşünüyorum. 1.5 senelik antlaşma fazla olmuş ama.41 yaşına kadar bizde Smile
Abdülkerim Bardakci transferi olursa oraya oda iyi olur. Hem sol ayaklı hemde Çağlardan çok daha iyi.
Reply
03-01-2018, 16:27, (This post was last modified: 03-01-2018, 16:35 by maicon_28.)
habere bakmadım buradan takip ediyorum , birde 1,5 senelik anlaşmışız oha

ahmet şahin'le 1,5 senelik anlaşmak = süper lige çıkmayacağız, seneye de 1.ligte kalemizi koruyacak

fikri oluşur direkt bende.

ama bu anlaşmaya rağmen %99, 2018 yazında yollanacak Ahmet Şahin 2.lig takımlarından menemen belediye'ye gidecek diye bir öngörüde bulunuyorum ya da yeni çıkan 1.lig takımına
Bu IQ seviyesi düşük takım şampiyon olamaz. Unutma, umutlanma
Reply
03-01-2018, 17:14,
(03-01-2018, 15:52)maicon_28 Wrote:

muhteşem. Yazın bunu, sene sonu çıkarsak kullanırız Big Grin

bu arada ahmet şahin net kötü transfer, şampiyonluk hedefiyle yola çıkıyorsun basıp getireceksin ali şaşal'ı

Sene sonunda şampiyon olduğumuzda bunu tekrardan hatırlatıcam burada Smile
İnadına Giresunspor !!!
Reply
03-01-2018, 17:43,
(03-01-2018, 16:27)maicon_28 Wrote: habere bakmadım buradan takip ediyorum , birde 1,5 senelik anlaşmışız oha

ahmet şahin'le 1,5 senelik anlaşmak = süper lige çıkmayacağız, seneye de 1.ligte kalemizi koruyacak

fikri oluşur direkt bende.

Dışardan bakınca öyle anlaşılabilir. ama bozbağı tanıyoruz, öyle gelecek sene hesabı yaptığı görülmemiştir. Bikere o dediğin şey vizyon işi  Smile Bozbağ muhtemelen kampanya vardır 1.5 yıllık olunca daha ucuza gelmiştir seneliği. neyse dua edelim 3-5 yıllık dayamamışlar.
Reply
03-01-2018, 18:24, (This post was last modified: 03-01-2018, 18:24 by Uğur28.)
2.transfer Petrov olarak açıklanmaz umarım çok gereksiz bir hamle olacaktır sınırdan dolayı oynayamayacak bir ikincisi brinner ligi tanıyodu ozaman neden gönderildi !! mantıksız.. Yalçın Ayhanı bekliyorum Smile
Reply
03-01-2018, 19:18,
Ahmet Şahin iyi kaleci kazanmayı bilen yeri geldiğinde sorumluluk zamanı elleri titremez
Reply
03-01-2018, 19:28,
iyi kaleciliğine lafımız yokta, sıkıntı yaşı. oliver kahn da zamanında kötü kaleci olduğu için bırakmadı futbolu, yaşından dolayı bıraktı. çünkü belli yaştan sonra refleksleri çok zayıflar.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 10 Guest(s)