Devre arası dedikodu kazanı !
15-01-2015, 19:31,
RE: Devre arası dedikodu kazanı !
Kocaloglu candir can. En kotu gunde bizi satmadi.
Reply
15-01-2015, 20:30,
Ufukhan Volkan'a göre daha iyi olurdu sanki.

Şenol Akın'a da takıldım bizim aradığımız adam mı bekleyip göreceğiz, sakatlıkları ve formu düşündürücü yine de eski günlerine dönebilirse fayda sağlar.

Serdar her türlü oynar bu takımda, gerektiğinde Abdül sağa geçer Serdar solda oynar hatta gerektiğinde forvet dahi oynar.

@heyulaanil28'in forvet olayında belirttikleri doğrudur inşallah çünkü golcüye kesinlikle ihtiyacımız var

spor28'in haberine göre Şanlıurfa ile oynanan maçta ki 11 

Eser,  Cihan Can, Uğur, Onur, Çağrı, Rıdvan, Alican, Mıhaile, Abdulaziz, Dosssym ve Sharıpov’dan oluşan (3 yabancı) 

birde Kırgızistan'dan Anatoly Vlasıchev adlı oyuncu sakatlığından dolayı geri gönderilmiş. bu durumda 4 yabancı oluyor ve Giresun basını daha önce yaptığı haberlerde kampta 3 Kırgız'ın deneneceğini yazıyorlardı göründüğü gibi 4 Kırgız var, bunlar gazeteci filan değil.
Reply
15-01-2015, 20:38,
Ufukhan artisi ve eksisi olan bir oyuncu. Artisi hava toplari. Kornerlerde gol atabilme top indirme ozelligi. Eksisi ise agir olusu
Reply
15-01-2015, 21:13,
Veysel kamptan ayrılmış, gayet de güzel olmuş...
Reply
15-01-2015, 21:29,
Veyselin gitmesi kadromuzun durumu ne olursa olsun cok iyi oldu aklında gitmek olanın yolu açık olsun ...
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
15-01-2015, 21:43,
(15-01-2015, 20:38)yirmisekiz Wrote: Ufukhan artisi ve eksisi olan bir oyuncu. Artisi hava toplari. Kornerlerde gol atabilme top indirme ozelligi. Eksisi ise agir olusu

ufukhan stoper oyuncu  ama adam tam bir joker yeri gelir ön libero yeri gelir forvet arkası forvet olur geçen sene erkan sözeri onu yanılmıyorsam çoğu maçta forvet oynattı skoru alamadığı maçlarda bayada katkı verdi ufukhan keşke olsaydı joker bir oyuncumuz olurdu.
HAYATIN KIYISINDA MARATON ORTASINDA !!!
Reply
15-01-2015, 21:47,
Ufukhanla almayışımızın nedeni büyük ihtimal paradır.Adem daha ucuz olduğu için 1. önceliktir.
Genç Çotanaklar

Reply
15-01-2015, 22:01,
(15-01-2015, 16:28)heyulaanil28 Wrote: 10 dk önce kamptaki yöneticilerden biriyle görüştüm ufukhan olayını sordum vazgeçtik dedi neden dedim volkan koçaloğlu aramış gelmek istediğini söylemiş erkan hocaya sormuşlar ufukhanı almayın adem ve volkanı alın demiş 2 as stoper fazla demiş veyselde gitmediği için şenol,serdar tamam mı dedim tamam dediler golcü için süper ligden 2  oyuncu ile görüşüyorlar hayırlısı bakalım her zaman dediğim gibi formayı giymeden bitti diyemeyiz hiç bir transfer için söylenen bu.

veysel gittiğine göre Ufukhan alınabilir duruma gelmiş olabilir  Confused ama biz almayız o ayrı.
Reply
15-01-2015, 22:04, (This post was last modified: 15-01-2015, 22:14 by Sercan28.)
Ufukhanla orduspor yönetimi parasının 1-2 gün yatırılıcağı söylenerek anlaşmış. Ufukhan hala orduspor kampında yani. Kaynak: spor52

Hee bu arada arkadaşlar şu spor52 sitesini bi ziyaret edip adamların gazetecilik anlayışını bi görün amatör maçlardan tutunda ordudaki liselerarası müsabakaların bile haberi var. Bizim sitelerdede kamp başladı başlayalı takımın antremanından 1 kare fotoğraf ...

Az önce de twitter da bursaspor u21 takımından orta saha oyuncusu Şahin Gizlenci yi transfer ettiğimiz haberi geçti bir çok transfer ajansından ..
Biz bitti demeden bitmez !
Reply
15-01-2015, 22:30,
Bursa U21 den Sahin Gizlenci yi almisiz diyorlar
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)