Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
02-01-2018, 23:17,
RE: Devre Arası Takım Değerlendirme Transfer ve Dedikoduları
(02-01-2018, 22:17)cotanak88 Wrote: Yarın mesai bitimine kadar samsunspor ödeme yapmazsa Abdülkerim Bardakçı serbest kalacakmış çökmek lazım Aykutla çok iyi ikili olurlar.

Sene başında bize gelecekmiş zaten araya bakan girince samsuna gitmiş bir oyuncu
Reply
02-01-2018, 23:33,
Hep aynı terane.Açıklamalar da virgül hatası dahi yok.
Bence sezon sonuna kadar ilk 11 belli.Alternatif için oyuncu transferi yapacağız.Taktik ve sistem transferi beklemeyelim.
     Sahipsiz kentin sahipli değeri
Reply
02-01-2018, 23:46, (This post was last modified: 02-01-2018, 23:46 by Uğur28.)
Yeni Malatyaspor Yalçın Ayhan ile yollarını ayırdığını açıklamış.Yalçın Ayhan için görüşmelere başlamamız süpriz olmaz ve kesinlikle takıma kazandırılmalı bu durumda Çağlar sol beke çekilecektir.Kaleci olarakta Ahmet Şahin takıma kazandırılırsa yaş ortalaması biraz yüksek olsa dahi gol yemeyen ve uzun yıllar sonra çok iyi bir savunma ve geri hattına sahip olabiliriz.
Ahmet Şahin Caner. Aykut. Yalçın. Çağlar
Reply
02-01-2018, 23:55,
spor28 in yazdığı adamlar berbat. Bozbağ`ın böyle hatalar yapacağını sanmıyorum.
yüreğimdeki sevdan çotanak arman
Reply
03-01-2018, 00:07,
Çağlar sol bek oynarsa orayı otobana çevirirler, Anıl haberi de hiç inandırıcı gelmedi açıkcası böyle bir kumar oynamazlar umarım
İnadına Giresunspor !!!
Reply
03-01-2018, 00:25,
ununu elemiş Anılı alırlarsa bende Giresunsporda oynamak istiyorum benide alsınlar mk.
Başkentten !
Reply
03-01-2018, 10:40,
(03-01-2018, 00:25)turkuaz_0628 Wrote: ununu elemiş Anılı alırlarsa bende Giresunsporda oynamak istiyorum benide alsınlar mk.

Anıl çok hantal be dötü göbeği salmış iyice asparagas haberlere itibar etmeyiniz. Yanlız Yalçın Ayhan ismini ilk dillendirenlerdenim yaşı ilerlemesine rağmen çok beğendiğim bir oyuncu gelirse Aykut’la set örerler oraya çağlar oyun bilgisi pozisyon almada çok ii ana ağır kalıyor. Çağlar’ı rotasyonda sol bekte stoperde kullan.
Reply
03-01-2018, 12:00,
Anılın ayrıldığı haberini görünce inşallah haber yapılmaz demiştim ki yapılmış yönetimin tam aradığı oyuncu tipi
Reply
03-01-2018, 14:10,
Ahmet Şahin hayırlı olsun, 1.kaleci olur mu olmaz mı bilemeyiz ama bu transferin Anıl'ın hırsını arttıracağı kesin.
KUMYALI
Reply
03-01-2018, 14:20,
Ahmet Şahin bence formayı alır Anıl'dan. Tecrübesiyle de takıma katkı sağlayacakdır. Gönül isterdi ki Ali Şaşal gelsin ama kötü transfer değil Ahmet Şahin.
İnadına Giresunspor !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 11 Guest(s)