Poll: Sizce ilk maçta avantajlı skoru elde eder miyiz?
You do not have permission to vote in this poll.
Evet
47.83%
11 47.83%
Hayır
52.17%
12 52.17%
Total 23 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
26-05-2017, 19:57,
RE: Play Off 1.Maç | Giresunsporumuz-Eskişehirspor #SüperLigeÇotanaklar
Çok fazla umutlu olan arkadaşlara sesleniyorum, kendinizi play off dan elenecek miş gibi hazırlayın ,büyük hayal kırıklığı olacak çünkü pazartesi günü. Ben turun Gaziantep maçında gittiği kanaatimi perşembe günü tazeledim. Yine de perşembe günkü oyun beni fazlasıyla mutlu etti çünkü gerçekten istekli oyuncular vardı ilk yarı da sahada. Eskişehir maçı İstanbul'da oynayacağımız Ümraniye maçı ile aynı olacak. Tutuk ve ayakları yere basamayan bir Giresunspor olacak pazartesi sahada. İnşallah yanılırız tabi.
Reply
26-05-2017, 20:12,
(26-05-2017, 19:57)GenCotanak Wrote: Çok fazla umutlu olan arkadaşlara sesleniyorum, kendinizi play off dan elenecek miş gibi hazırlayın ,büyük hayal kırıklığı olacak çünkü pazartesi günü. Ben turun Gaziantep maçında gittiği kanaatimi perşembe günü tazeledim. Yine de perşembe günkü oyun beni fazlasıyla mutlu etti çünkü gerçekten istekli oyuncular vardı ilk yarı da sahada. Eskişehir maçı İstanbul'da oynayacağımız Ümraniye maçı ile aynı olacak. Tutuk ve ayakları yere basamayan bir Giresunspor olacak pazartesi sahada. İnşallah yanılırız tabi.

ANTEP maçı ne alaka??eskişehir bolu goztepeden daha mı iyi?ilk maç içeride dışarıda farketmez...atacaktin gol yemeden 2.3 gol bak bakalım avantaj kaliyormu
Derelili çotanak
Reply
26-05-2017, 20:19,
Beyler hep diyorum bir 90 dakika daha bu takıma inanın. Bu takım dün güzel bir karakter koydu ortaya. Eskisehire göre çok daha iyi oynadı. Eskişehir evinde en kritik maçlarda 3 er 5 er yedi. Hiç sıkıntı yapmayın.
Reply
26-05-2017, 20:23, (This post was last modified: 26-05-2017, 20:26 by Çotanax.)
Kimsenin hayal kırıklığına uğrayacağı yok.Ben bu oyunculara güveniyorum.Ne yapacaklarını biliyorlar emin olun.Takım ruhu çok üst düzeyde çok fazla hırslı oyuncumuz var. Ne yapıp edip turu alıp geleceklerdir. Sıkıntı yok.
Hayatta en büyük risk hiç risk almamaktır!!
Reply
26-05-2017, 20:34, (This post was last modified: 26-05-2017, 20:34 by cotanak88.)

Dk. 7.05 ten sonrasını izleyin bir futbolcunun ne kadar karakter yoksunu olduğunu farkedeceksiniz.Play off maçına çıkmışsın ilk maçta takımın avantajlı skoru alamamış,sahada varlık gösterememişsin bir de üstüne maç sonunda pişkin pişkin rakiple gülüşüp şakalaşıyorsun pes.. İsaac bence ne alacağı varsa eline verilip gönderilmeli,bu kadar pişkinlik olmaz  Angry
Reply
26-05-2017, 21:12,
Isaac in bu yaptığı official "Lüften argo kelimeler kullanmayınız" çocukluğu
Reply
26-05-2017, 22:09,
Isaac Kadro dışı bırakılmalı.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)